Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tanerer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 385
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,789
Ynt: Motokaravanla Romantik Yol, Garda, Venedik, İsviçre - Ekim 2012

Fontego dei Turchi

20121014_120623.jpg

20121014_120628.jpg

20121014_120635.jpg

20121014_120655.jpg

20121014_120659.jpg

Etiketler

Taner bey, seyahat notlarınızı ancak bulabildik, bir solukta da okuduk. Elinize sağlık yazıyı ilgi ile takip edeceğiz. İtalya'nın kışın gezilmesi gerektiğine kanaat getirdim.

ALP_ER_TUNGA' Alıntı:
Taner bey, seyahat notlarınızı ancak bulabildik, bir solukta da okuduk. Elinize sağlık yazıyı ilgi ile takip edeceğiz. İtalya'nın kışın gezilmesi gerektiğine kanaat getirdim.

Teşekkürler. Ekim ayında ben çok memnun kaldım.

Kasım aralık sicilya veya ispanya'nın güneyinde karavanda geçer mi bilmiyorum. Yalnız günden güne Almanya'da daha çok kışa özel karavan görmeye başladım, demek ki karavan sezonu kışa da sarkacak önümüzdeki yıllarda.

"on peut avoir vu toutes les villes du monde et être surpris en arrivant à venise" montesquieu - lettres persanes
(dunyanin butun sehirlerini gormus olsaniz bile, venedik'e geldiginizde sizi sasirtacak bir seyler muhakkak vardir.)

20121014_121112.jpg

20121014_121120.jpg

20121014_121156.jpg

20121014_121205.jpg

20121014_121208.jpg

tanerer' Alıntı:
Teşekkürler. Ekim ayında ben çok memnun kaldım.

Kasım aralık sicilya veya ispanya'nın güneyinde karavanda geçer mi bilmiyorum. Yalnız günden güne Almanya'da daha çok kışa özel karavan görmeye başladım, demek ki karavan sezonu kışa da sarkacak önümüzdeki yıllarda.

Elimdeki imkanlarla kış kampını es geçmiyorum. Bir iki fotoğraf ile renklendireyim. Fotoğraflar geçen sene yılbaşı yer Bolu Abant.

IMG_1671.JPG

IMG_1676.JPG

IMG_1624.JPG

IMG_1611.JPG

İzninizle Taner bey, Kartepe kar kampımız yıl 2007, kış kampları için şartların oluşmasını bekliyoruz.

Ekli dosyalar

• Resim 172.jpg
    Resim 172.jpg
    106.9 KB · Görüntüleme: 179

ALP_ER_TUNGA' Alıntı:
Elimdeki imkanlarla kış kampını es geçmiyorum. Bir iki fotoğraf ile renklendireyim. Fotoğraflar geçen sene yılbaşı yer Bolu Abant.

Fotoğraflar harika, hani kapak olacak cinsden dediklerinden. Ben video'yu da çok beğenmiştim. Bu resimleri video'da görmüştüm hatırladığım kadarı.

Keşke biraz anlasam motor vs. işlerden. Burada işçilik fiyatlarının yükseklik korkusu ile eski araç alırken korkuyorum, yoksa kesinlikle benim de tercihim olurdu.

tanerer' Alıntı:
Şahane!
Levent Bey bu iş böyle olmayacak, ya gezenbilir Almanya grubu oluşturacağız ya da bu tarz gezilere katılabilmek için bana Türkiye'de de bir araç bulunduracağız. :smiley:

Sitenin Teknik sayfalarına bakamadım henüz belki orada vardır, bir kaç aydır buradaki karavanların kışa özel olanlarının farklarına bakıyorum. Örneğin atık suyu da ısıtmak gerekiyor vs. belki vardır bir karşılaştırma tablosu.

Almanya'dan selamlar

Taner bey Gezenbilir Almanya Gurubu oluşumunu duymak bile büyük mutluluk umarım girişimde bulunursunuz ve gerçekleşir.
2011 Ocak ayında gerçekleştirdiğimiz Kar kampımızın linki ekte incelerseniz sevinirim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68005.0

İstanbuldada 2.karavan bütçe meselesi elbet olursada sezonda kış kamplarımızda sizleride aramızda görmekten keyif duyarız.

Selamlar

güngör' Alıntı:
Taner bey Gezenbilir Almanya Gurubu oluşumunu duymak bile büyük mutluluk umarım girişimde bulunursunuz ve gerçekleşir.
2011 Ocak ayında gerçekleştirdiğimiz Kar kampımızın linki ekte incelerseniz sevinirim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68005.0
İstanbuldada 2.karavan bütçe meselesi elbet olursada sezonda kış kamplarımızda sizleride aramızda görmekten keyif duyarız.
Selamlar

Kar kampını beğendim.
Biraz sayfaları karıştırınca gezenbilir'in bir dernek olduğunu öğrendim aynı zamanda. Neden olmasın Almanya'da bir şube kurulabilir. Avrupa'da üyeler için karavan turları organize edebilir, Türkiye'den taşınması gereksiz malzemeleri burada tutabilir (100 kilonun 100 km. taşınması 1 litre benzine maloluyor), hatta belki üyelerinin vizesiz girişi için bastırabilir (Ankara anlaşması kapsamına sokulabilir mi bilmiyorum)
Selamlar

Venedik sokaklarına devam;
Yemekler, içecekler, tuvalet hizmeti'nin çok pahalı olduğu söylense de zaman baskısı altında hissetmeden çok stres yapmazsanız 1 Euroya ara sokaklarda kahvenizi içip, ihtiyaçlarınızı giderip, cafe'deki muhabbete de bir süreliğine katılabilirsiniz. (Sigaralar bizim değil :smiley:

20121014_123838.jpg

20121014_123853.jpg

20121014_123923.jpg

20121014_123927.jpg

20121014_123931.jpg

tanerer' Alıntı:
Kar kampını beğendim.
Biraz sayfaları karıştırınca gezenbilir'in bir dernek olduğunu öğrendim aynı zamanda. Neden olmasın Almanya'da bir şube kurulabilir. Avrupa'da üyeler için karavan turları organize edebilir, Türkiye'den taşınması gereksiz malzemeleri burada tutabilir (100 kilonun 100 km. taşınması 1 litre benzine maloluyor), hatta belki üyelerinin vizesiz girişi için bastırabilir (Ankara anlaşması kapsamına sokulabilir mi bilmiyorum)
Selamlar

Düşünmek bile heyecan yaratacak kadar pozitif katkılar,teşekkürler Taner bey.

Derneğimiz var evet ancak forum tüm emeği alıyor ve biraz 2. planda kaldı. Ancak 2013'e girerken dernek içinde olumlu gelişmeler
için çabalıyoruz. Sonuçlar mutlaka duyurularak üyelerimizin katkıları fikir ve katılım anlamında talep edilecektir.

Selamlar.

tanerer' Alıntı:
Fotoğraflar harika, hani kapak olacak cinsden dediklerinden. Ben video'yu da çok beğenmiştim. Bu resimleri video'da görmüştüm hatırladığım kadarı.

Keşke biraz anlasam motor vs. işlerden. Burada işçilik fiyatlarının yükseklik korkusu ile eski araç alırken korkuyorum, yoksa kesinlikle benim de tercihim olurdu.

Evet resimleri bir video da toparlamıştım. Bu araç 2 çocuklu bir aile için ideal tabi Almanya koşullarında alternatifler çoğalacaktır. Türkiye'de işçilik fiyatı ustalık bilgisi ile kıyaslandığında Almanya'dan çok daha pahalı olduğu kanaatindeyimki aracımın tamir bakım vs. işlemlerini kendim halletmeye çalışıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR