ucanhollandalı
Ana Kamp
Foto daki gibi dusunmustum.
aracınızı hazırladınız ve sonrasında bu koltuk montajı iskeleti ücretleride dahil gerisini onlar halletti ve 4500 TL doğru mu anladım ? yani aracı kendiniz yaptınızBen 4500 lira ödedim
Koltuk iskeleti, süngeri, montajı, seri tadilat belgesi vs herşey dahil
Artık sadece is bitiminde vize ye girecek
Bu bilgi bizim gibi koltuk ilavesi ile ilgili araştırma yapanlar için çok iyi oldu, tekrar teşekkürler. Sizin için bir sakıncası yoksa karavanınızın iç görüntülerini ve özellikle koltukları paylaşabilirseniz çok sevinirim. Umarım vize işlemini de kolaylıkla halledersiniz, kolay gelsin. Sağlıcakla kalın.Yukarıda daha önce karavana koltuk ekleme konusundan bahsetmiştim. Geçtiğimiz haftasonu İzmir'deydim. Karavanıma arka koltuk için gerekli iskeleti taktırdım. Gerekli seri tadilat belgesini aldım 3+1 şeklinde. Artık karavanı tamamlayıp vizeye sokmak dışında bir resmi işlem kalmadı. Yani artık 4 kişilik ruhsat alabiliyoruz.
Marka vermem doğru mu bilmiyorum (eğer sorun olacaksa moderatör mesajımı düzenleyebilir) ama ben koltuk iskeleti ile ilgili işlemleri Dolphin Karavan da yaptırdım. Evrakları da onlar Nise Mühendislik firmasına hazırlattılar. Halihazırda karavanı olanlara da gerekli tadilat işlemlerini yapıyorlar sanırım. Bilginiz olsun...
NİSE MÜHENDİSLİK tel ve adresini yazabilirmisiniz , teşeklür .Yukarıda daha önce karavana koltuk ekleme konusundan bahsetmiştim. Geçtiğimiz haftasonu İzmir'deydim. Karavanıma arka koltuk için gerekli iskeleti taktırdım. Gerekli seri tadilat belgesini aldım 3+1 şeklinde. Artık karavanı tamamlayıp vizeye sokmak dışında bir resmi işlem kalmadı. Yani artık 4 kişilik ruhsat alabiliyoruz.
Marka vermem doğru mu bilmiyorum (eğer sorun olacaksa moderatör mesajımı düzenleyebilir) ama ben koltuk iskeleti ile ilgili işlemleri Dolphin Karavan da yaptırdım. Evrakları da onlar Nise Mühendislik firmasına hazırlattılar. Halihazırda karavanı olanlara da gerekli tadilat işlemlerini yapıyorlar sanırım. Bilginiz olsun...
aracınızı hazırladınız ve sonrasında bu koltuk montajı iskeleti ücretleride dahil gerisini onlar halletti ve 4500 TL doğru mu anladım ? yani aracı kendiniz yaptınız
Bu bilgi bizim gibi koltuk ilavesi ile ilgili araştırma yapanlar için çok iyi oldu, tekrar teşekkürler. Sizin için bir sakıncası yoksa karavanınızın iç görüntülerini ve özellikle koltukları paylaşabilirseniz çok sevinirim. Umarım vize işlemini de kolaylıkla halledersiniz, kolay gelsin. Sağlıcakla kalın.
NİSE MÜHENDİSLİK tel ve adresini yazabilirmisiniz , teşeklür .
Foto daki gibi dusunmustum.
Ekli dosyayı görüntüle 516853
Ekli dosyayı görüntüle 516854
Ekli dosyayı görüntüle 516855
Gayet güzel görünüyor. Uygulama da yasal şekilde yapılabilir mi bunu mühendislik firmalarına danışın bence.
zafer bey le gorustum nise muhendislik sagolsun bilgilendirdi beni. Kendileri en fazla 3-1 yapabiliyorlarmis. 5-1 henuz hic yapilmamis. Ugrasir sizin icin cabalariz dedi ama olacagi garanti degil!
Bilmiyorum daha nereye sorabilirim.
Forumda Doktor63 ile iletisime gecebilirsin
Onun yaptigi arac icin imkan olabilir ya da minibüs alip koltuk eksiltme yoluna gidebilirsin o daha kolay yanlis bilmiyorsam
ilk önce aracınıza 5+1 şeklinde projeyle ruhsat alıp ardından karavana çevirirseniz olabilir. Doktor bey bu şekilde yapmıştı. Mühendisliklere bu şekilde sorun birde isterseniz.Doktor beye yazdim sanirim bana doner. Tessekurler.
ilk önce aracınıza 5+1 şeklinde projeyle ruhsat alıp ardından karavana çevirirseniz olabilir. Doktor bey bu şekilde yapmıştı. Mühendisliklere bu şekilde sorun birde isterseniz.
önce 5+1 e projeyle çevirip, daha sonra 5+1 aracı 2nci projeyle karavana çevirme yapabilirler mi ?
Eğer yapamıyorlarsa büyük ihtimal sizin işinizi alkovenli çözer gibi
merhaba kendisinin ön ayak olmasıyla biz doktor beyle ayni firmadan yaptırdık. onlar önce 5+1 panelvana çeviriyor sonra karavana dönüştürürken kişi sayısını azaltıyor ben 4+1 e düşürttüm ama sanırım sadece ford marka aracın tadilat belgesine sahipler. 2 proje çiziliyor iki ayrı ücret ödüyorsunuz ama 2 proje için ayrı ayrı tse ye gitmenize gerek yok son haliyle gidip 2 projeyide sunuyorsunuz onaylıyorlar. en azından ben ankara’da öyle yaptım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi