kartalveat
Zirve
.
Gezenbilir bu hafta sonu CİMER dosyasına dikkati çekmek için toplu e-mail göndermeyecek miydi ?
Site yönetimi toplu maili atmak yerine, topu taca attılar.
saat 22:17 itibarı ile site tarafından hale uyarı maili gelmemiş.
.
Gezenbilir bu hafta sonu CİMER dosyasına dikkati çekmek için toplu e-mail göndermeyecek miydi ?
.
Başvuruyu topluluk etkisi yüzünden beraberce yapmayacak mıydık ?
Petition ne zaman haber edilecekti ?
Gezenbilir’in toplu e-mail de hala nanay.
Orhan beyin öngörüsü de boşa çıktı.
Cevap da baştansavmanın resmî hali..
Mesut bey,toplu cimer başvurusuna 8 aralıkta başlayacaktık,arkadaşımız biraz erken davranmış ve 4 aralıkta münferit olarak başvurmuş. Bir yanıtımda "Münferit başvurularda ,bahsettiğiniz gibi baştan savma yanıtlar gelebilir.Fakat yüzlerce başvuruya tek tek boş yanıt verme yerine resmiyete dökülmüş hali ile olumlu bir sonuç kısa zamanda olmasa bile alırız gibi geliyor bana."
demişim ve hala öngörümün gerçekleşme ihtimal var.(...sanırım )
etkilenme olmasın diye mesajımı sildim, ama sonucun yine de değişeceğini sanmıyorum
Burada soruna bir cevap yok... Maksat baştan savmak. Muhtemelen sorulara cevap veren görevliler hergün telefonlarda karşımıza çıkan çağrı merkezi elemanlarının benzerleri...
@çakırefe , isminizi kesip, cevabı koyun da bahsi geçen eki bulalım. Bu şekilde konuyu takip edenlerin neler olduğunu anlaması da imkansız.
“2007/46/at mevzuat ek XI ilave 1” şeklinde aradım, ben de birşey bulamadım. Bilmem ek için de tarih var mıydı ?
Tabi binlerce kilometre uzaktan hakkıyla görmem zor oluyor.
.
Koltuklar standartlarında yapılırsa problem yok dense esasında olay çözülmüş olacak. Ama cevap verenler zaten ne sorduğunuzu anlayacak bir yeterliliğe sahip değiller.Gelen cevabı okumadım. TSE gibi bir kurum kendi çıkardığı yönetmeliği yorumlamaktan kaçınabilir ama, panelvan gibi araçlardan dönüştürülen karavanlarda 2+1 diye bir koltuk sınırlaması yoktur diyerek konuya açıklık getirebilir. Ben böyle bir açıklamayı bekliyorum. Çünkü 2+1 diye sınırlama mantığa, tekniğe, aile anlayışına… ters düşer