Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 777
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,384
Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

O yatak otel in reklam için astığı bir nesne sanırım.

Etiketler

Evet Bülent bey.Bu arada pazar günü arabanızı çark caddesinin arkasında otoparkta gördüm biraz oyalandım gelirsiniz karşılaşırız diye ancak nasip olmadı.Belki arabada meşhur Kandıra taşınız vardır diye ne bileyim....?

:smiley:

DSC05935.jpg

Evet ben hep o parka çekerim,
Evet aracımda kandıra taşı hep mevcut,2 tabure çaylar ful hazır.

Ayrıca cumartesi günü gelseydiniz keşke ben Poyrazlar da kahvaltıdaydım,2 kişilik sucuk götürüm genelde birisini görmezsem hepsini yerim.
Ayrıca keşke tlf la arasaydınız nasılsa tlf um var sizde,eşimle tantuni yiyorduk büyük ihtimal.

Karavanların olduğu otoparka geliyoruz.Burada İsmail ve Mustafa Beyler ile vedalaşıp Münih'e son durağımıza hareket ediyoruz.Yolumuz yaklaşık 4 saat.Akşam olmadan daha önce Almanya Münih'de yaşayan karavancı büyüğümüz Hüseyin (akdeniz) abinin tavsiyesi ile Thalkırcheim kampinge varmak istiyoruz.Bu kampingde iki gün kalıp etrafı ve Münih hayvanat bahçesini gezeceğiz.

DSC05973.jpg

Yeniden merhaba.Gezimizin son durağındayız.Münih thalkirchen kampinde iki gün geçireceğiz.İlk günün sabahında kampingin yanın dan geçen Isar nehrinin etrafında geziniyor ve etrafı keşfe başlıyoruz.

IMG_8945.JPG

Spor komplekslerin de ve büyük tatil köylerinde suni sörf dalgaları yapıyorlar ve orada müşterilerini eğlendiriryorlar, bir kaç sefer tv de görmüştüm ama nehirde olanını ben de görmedim.

Bülent hocam bana da çok enteresan geldi yarım saat kadar izledim.

IMG_8944.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR