Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 777
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,362
Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Artık kampinge dönme vakti yarın yolculuk var.Gezimizin son iki ayağı kaldı bunlar İsviçre'nin Arbon kenti ve Münih.

DSC03976.jpg

Etiketler

Sabah güneşli bir havaya uyanıyoruz.Kahvaltıdan sonra toparlanıp Arbon'a doğru yola çıkıyoruz.Arbon'da muaynehaneden Hastam olan İsmail Bey lere uğrayacağız.Yine St Gallen'de taksicilik yapan hastam Mustafa Sevim' e uğruyacağız.

DSC05824.jpg

Saat 10 gibi yola koyuluyoruz.Acelemiz yok çocukların keyfide yerinde yavaş yavaş yol alıyoruz.St gallen'e yarım saat kala hastam olan Mustafa Sevim'i arıyorum ancak ulaşamıyorum.Bunun üzerine St Gallen'e uyramaktan vazgeçip Arbon'a yöneliyoruz.Diğer hastam İsmail beyle telefonlaşıp evlerine yakın bir yerde buluşuyoruz.Karavanların park edip kendisinin ve kardeşi arabaları ile bizleri önce evlerine götürüyorlar.

DSC05856.jpg

Mustafa bey şu an anlatıklarınızla çok alakası yoksada bir soru sormak istiyorum aracınızla yunanistandan feribota binip italyada indiğinizde her hangi bir kontrol oluyormu, şüphe üzerine mutlaka her yerde kontrol edilebilirz ama normal düzenli bir uygulama olup olmadığını merak ediyorum yunanistanda feribota binerken veya italyiada inerken. birde türk plakalı araçlara çifte standart uyguluyorlarmı bunları merak ediyorum cevabınız için şimdiden teşekür ederim..

İgomenitsa'da feribota binmeden önce polisler çekme karavanın içine girip kontrol ettiler.Başka bir kontrol ile karşılaşmadık.Selamlar.

Polisler karavanı öyle didik didik aramadılar .Şöyle bir gözgezdirdiler içine Biz daha önce uyarılmıştık.Kaçak olarak karşıya geçmek isteyenler gizlice karavanın içine girebilirler diye .Kapınızı pencerenizi kapalı tutun demişlerdi .Başına gelen biri var mı bilmem ama bu konuda dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum .

Mustafa bey güzel anlatım ve fotoğraflarınızı paylaşmaya devam ediyorsunuz, biz de bu ziyafeti zevkle yaşıyoruz :smiley:
Luzern'dek eski köprünün bir başka özelliği de içinde mahalli sanatçılara ait 100'den fazla resmin sergilenmiş olması, ben de sizin topiğinize katkıda bulunması amacıyla aşağıdakilinki paylaşmak istedim. Şubat 2010, Luzern...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48531.40

Haşmet bey katkılarınız çok teşekkür ederim.İsviçre'de bir hafta yazı diziniz benim çok severek okuduğum ve ilham aldığım paylaşımlarınızdan çok sağolun.

İsmail beyin bahçesinde biraz dinlendikten sonra bizi arbon'da geziye çıkartıyorlar.Günlerden pazar olduğu için şehir sakin.

1.jpg

Ortalık çok sakin bizde rahat rahat gezip fotoğraf çekiyoruz.

2.jpg

Evlerin mimarisine sokakların düzenine hayran kalıyoruz...

28.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR