Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 777
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 143,283
Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

:smiley:

17.jpg

Etiketler

Yaklaşık beş saatlik bir geziden sonra geri dönüş için tekneye geri dönüyoruz.Kaptanımız hareket için hazır

31.jpg

Yolda kaptanımızı değiştirdik.Birinci kaptanın boyu yetişmediği için gemiyi karaya çıkartacaktı.İnşallah bu yeni kaptan sağ salim Darna kamping'e bizi ulaştırır.

DSC05715.jpg

Yaklaşık bir saatlik bir yolculuğun ardından Darna kampinge geldik.Yarın sabah yolculuk var.Artık gezimizin İsviçre bölümü başlıyor.

DSC05479.jpg

Kamp sahibiyle vedalaştıktan sonra yola çıkıyoruz hedef Luzern.

DSC05473.jpg

İsviçreye doğru yol alırken aklıma 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 3-2 Galibiyetimizle biten Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı geliyor.Bu şampiyona için Ben Kayınpederim İsmail Tutuş ve Sezer Şimşek dört kişi Cenevrede unutulmaz 10 gün geçirmiş idik.Anlıyacağınız bu İsviçre topraklarına ikinci gelişim.

isviçre 136.jpg

isviçre 063.jpg

isviçre 088.jpg

isviçre 121.jpg

isviçre 127.jpg

Unutulmaz Çek cumhuriyeti maçından bir video eklemek istiyorum.Maç sonu sevinçten deli olduğumuz için gürültüden ne söylediğimiz pek anlaşılmıyor.
Kayınpederim OLMAZ BÖYLE BİR ŞEY OLMAZ BEEEE
İsmail ÇOK ŞÜKÜR YARABBİM ÇOK ŞÜKÜR YARABBİM
Ben HER ŞEY DEĞİŞİR HER ŞEY DEĞİŞİR

Maç 2-0 bitime onbeş dakika var iyi oynamaya başladık ben İsmail'e böyle oynarsak çok şey değişir diyorum.Kayınpederim bu maç uzatmalara gidecek diyor.Maç 2-1 sonra 2-2 ye geliyor kayınpederim ben dememişmiydim diyor.Son saniyelerde Çek kalecisi Cech topu elinden kaçırıyor Nihat'ın önüne düşüyor düzgün bir vuruş 2-3 inanılmaz bir maç her şey 15 dakikada bizim olduğumuz kale arkasında olup bitiyor hayatım boyunca unutmayacağım.

http://www.youtube.com/watch?v=kOSJoHZ3iNI
Çek maçı unutulmaz olduğu kadar ev sahibi İsviçre'yi ev sahibi oldukları şampiyonadan 4. günde eleyerek saf dışı bıraktığımız maçta unutumazlar arasında..Bu maç için Cenevre'den tren ile Basel'e İsviçreli taraftarlar ile güle oynaya gitmiş idik.Aşağıdaki video Baselin tren istasyonunda Cenevreye geri dönerken bizim sevincimizi İşviçrelilerin ise hüznünü gösteriyor...

http://www.youtube.com/watch?v=C1Dv9ZKFGW4

Zihnimde bu eski güzel anılar manzaralar eşliğinde Luzern'e doğru yol alıyoruz.

DSC05469.jpg

Keyifli bir yolcuğun ardından İşviçre'nin en güzel şehirlerinden Luzern'e varıyoruz.Bülent Bey bilgisayarın masaüstüne konacak bir fotoğraf daha....

1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR