Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kabasakal73 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,576
Ynt: Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri..

.....

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

30.jpg

Etiketler

CEM50' Alıntı:
Begenmek ne kelime içimizin yagları eridide ;D
Bildigim kadarı ile bu makinanın hacmi 6 litrenin üstünde ve dizel olsa gerek malum motorin 4 lira hayaldi gerçek oldu. ;D ;D ;D
beğendiğinize sewindim 6.2w8 dizel detroit motor 3 ileri koldan otomatik mazota gelince gercekten cok pahalı canawarda cift depo war ama biz anca tekiyle idare ediyoruz::smiley:)

Geç gördüm konuyu...
alttaki yeşil araç kimindir gelsem İstanbul'da görebilirmiyim???
Çocukluğumda Yarımca'da birisinde vardı, arka koltuktada bu güne kadar gördüğüm en iri kurt köpeği;
Babamla tanıştılar ve jeep sevdamın başlangıcı diye bilirim...
bu CJ8 i almadan internette çok dolaştım benzeri varmıdır diye ama bulamamıştım...
C.C.

unal' Alıntı:
benimde hoşuma giden birkaç araç resmi ekleyeyim :smiley:

Dubai de bir kaç tane görmüştüm ama Türkiye'de hiç beklemezdim... Arkadan takip eden yakıt tankerini göremedim :smiley: :smiley:
Mustafad' Alıntı:
Aracı biliyorum ama, TR'de bulunduğunu ve kullanıldığını bilmiyordum. Bugün İzmir 5 nci sanayi sitesinde rastladım. Yanında benim Hilux oyuncak araba gibi kaldı. Ford F 650 ;

Ynt: Modifiyeli En Güzel Kamyonet Ve Arazi Aracı Resimleri..

emeğinize sağlık.takipte fayda var

Kolay gelsin; Kemer'de vardı bunlardan yanılmıyorsam 3 adet... Her yola gelir bir makine :D umarım gönlünüze göre olur.
Bu arada bir müzik sistemi firması fuar için bunlardan birini hazırlıyor Antalya IŞIK Elektronikte...

buda benim kamyonetim.henüz bitmedi ama bir foto koymak istedim.bittiğinde tekrar yeni fotolarını eklerim.

DSC01998.JPG

Katkı anlamında JEEP J20 ;D

j20-18.jpg

TARB' Alıntı:
Katkı anlamında JEEP J20 ;D

Bir kaç hafta önce aracınızı Maslak oto sanayide görmüş olma ihtimalim var pasta cila yapılan bir kamyonet vardı bunun aynısı ancak plakaya bakmamıştım. Böyle bir işlem yaptırdınız mı yakın zamanda Maslak ta?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,776
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR