Mitsubishi Marka Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bcaliskan81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,601
Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması

Arkadaşlar ne zaman olacağı kadar nerede olacağına karar verilirse çok iyi olur. Farklı farklı illerde farklı mesafelerde bulunuyoruz. Kendi adıma söylemem gerekirse gelebilmem için zaman kadar mekanında nerede olduğu önemli. Çok istesemde uzaklık yüzünden katılamayabilirim. Ben şimdilik İzmirden katılmayı düşünen tek Mitsubishiciyim çoğunluk nereyi isterse bende ona uymaya çalışırım

Etiketler

diğer arkadaşlarda yer olarak birşeyler söylerlerse buna yavaş yavaş karar verebiliriz hadi beyler olmıyacaksa bu iş hiç heveslenmiyelim ???

adaeada' Alıntı:
diğer arkadaşlarda yer olarak birşeyler söylerlerse buna yavaş yavaş karar verebiliriz hadi beyler olmıyacaksa bu iş hiç heveslenmiyelim ???
evet mitsubishiciler hevesimiz kursağımızda kalmasın bu konuyu netlestirelim
15 kiside toplansak toplanalım bence

arkadaslar ben bugün Sakarya / Sapanca da sogucak yaylasına çıktık guzel ve büyük biryer
sizler icinde uygun olursa bu yaylada yapabiliriz
organizasyon için elimden geleni yapmaya çalışırım
benim fikrim
yarin fotografları paylaşacağım

antalya - izmir ve konyadan gelecek arkadaşlarda göz önünde bulundurulursa inegöl merkez gibi gözüküyor ( benim fikrim ) ben fizana bile gelirim farketmez ;D ;D
+ inegölden ekrem kardeş bu tarz faliyetler için oldukca tecrübeli

sayokan' Alıntı:
antalya - izmir ve konyadan gelecek arkadaşlarda göz önünde bulundurulursa inegöl merkez gibi gözüküyor ( benim fikrim ) ben fizana bile gelirim farketmez ;D ;D

+1

sayokan' Alıntı:
teşekkür ederim taner az çok tecrübemiz var buluşmayı yapalımda yerin benim içinde önemi yok biz her bölgeye yakınız rahat rahat gidebiliriz uzaktan gelenleri düşünüp onlarıda teşfik etmek için ortak nokta arıyoruz fakat isimlerini yazdıran arkadaşlardan ses çıkmıyor bir sonuca varamıcaz sanırım :(

Ben sizi izliyorum
Herşeye varım Arkadaşlar
;D

Banada heryer uyar
isterseniz anket açalım
olası illeri yazlım
olası tarihleri yazalım ankete herkes oyunu kullansın

jeomad' Alıntı:
Ben sizi izliyorum
Herşeye varım Arkadaşlar
;D

Banada heryer uyar
isterseniz anket açalım
olası illeri yazlım
eyvallah murat kardeş şuan 5 kişi yazışıyoruz ve istekliyiz çok bu işe olıcak inşallah

jeomad' Alıntı:
Ben sizi izliyorum
Herşeye varım Arkadaşlar
;D

Banada heryer uyar
isterseniz anket açalım
olası illeri yazlım

arkadaşlar

benim önerim

sakarya - sapanca soğucak 22 - 23 Ekim

ama inegöl de benim için uygun olur gelebilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri