Mitsubishi Marka Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bcaliskan81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,274
Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması

herkez fikrini yazssın arkadaşlar bu iş içinde bende gönüllü olurum hemen hemen heryere yakın ankara ve antalya tarafından gelicek arkadaşlarada yakın istanbul bölgesine zaten çok yakın inegölümüzde yayladan bol birşey yok yer mekan sıkıntımız yok yani geçen sene toyota buluşması burda olmuştu bütün toyotacılar çok beyenmişti bu senede bursada yapıyorlar 22 ekimde muhteşem doğasıyla ve heryöne yakınlığı ile inegölde olabilir kararı hepberaber verelim selamlar

Etiketler

22-23 Ekimde Düzce grubu sakaryada iptal olan offroad oyunları yerine yeni bir etkinlik düzenledi. Oraya katılım çok fazla
Biz ankara elkibi olarakda o tarihde orada olacağız.

Bir öneride mitsucular olarak bu etkinliğe katılıp yarışlara girmek.

ewet antalya dan gelecekleri mesafe konusunda dikkate alırsanız çok memnun oluruz.kolay gelsin :smiley:

jeomad' Alıntı:
22-23 Ekimde Düzce grubu sakaryada iptal olan offroad oyunları yerine yeni bir etkinlik düzenledi. Oraya katılım çok fazla
Biz ankara elkibi olarakda o tarihde orada olacağız.

Bir öneride mitsucular olarak bu etkinliğe katılıp yarışlara girmek.
yarıştan ziyade kamp ve tanışmak daha iyi olur diye düşünüyorum biryerde olup kaynaaşmak ve bu dostluğu uzun süre sürdürebilmek benim fikrim

adaeada' Alıntı:
yarıştan ziyade kamp ve tanışmak daha iyi olur diye düşünüyorum biryerde olup kaynaaşmak ve bu dostluğu uzun süre sürdürebilmek benim fikrim

Aynen katılıyorum
Etkinlik bizim olmalı sadece MİTSUBİSHİ.......
Galloperlerde yiyebilir.... ;D ( belki )

adaeada' Alıntı:
evet benimde aklımdan gecen buydu

yarışmaktan ziyade tanışmak ve dostluk kurmak acısından guzel olur diye düşünüyorum

sizler ne dersiniz

arkadaşlar 29 30 ekim tarih olarak uygunmudur ne dersiniz sayımız çok fazla değil ama herkez elinden geldiğince duyurmaya çalışsın mitsubışhi sahiplerine

1 - Mitsubishi Pajero Özgür Tan Sakarya
2 - Mitsubishi L200 Murat BALCI Ankara
3 - Mitsubishi DELICA L400 İlhan İNCİ İstanbul
4 - Mitsubishi L200 Erhan OĞUZ İzmir
5- Mitsubishi L200 Adil Evirgen Ankara (ANDOFF)
6- Mitsubishi Pajero Ekrem aydın Bursa / İnegöl
7- Mitsubishi L200 Şafak ASPİ İstanbul
8- Mitsubishi L200 Uğur SAKARYA İstanbul
9- Mitsubishi Pajero Bülent ÇALIŞKAN Bolu
10-Mitsubishi L200 Tayfun Şahinöz Antalya
11-Mitsubishi Pajero Taner Nalbantoğlu BURSA -( BUROFF )
12-Mitsubishi Pajero 3.5 v6 A.Uğur İNAN ANTALYA(ANTOFF)
13-Mitsubishi Pajero Bülent Cinci Bursa / İnegöl

hadi arkadaşlar bu işi üç beş araçta olsa yapalım herzaman kamplara offroad yapmaya gidiyoruz değişiklik olsun daa :smiley: fikirlerinizi bekliyorum

1 - Mitsubishi Pajero Özgür Tan Sakarya
2 - Mitsubishi L200 Murat BALCI Ankara
3 - Mitsubishi DELICA L400 İlhan İNCİ İstanbul
4 - Mitsubishi L200 Erhan OĞUZ İzmir
5- Mitsubishi L200 Adil Evirgen Ankara (ANDOFF)
6- Mitsubishi Pajero Ekrem aydın Bursa / İnegöl
7- Mitsubishi L200 Şafak ASPİ İstanbul
8- Mitsubishi L200 Uğur SAKARYA İstanbul
9- Mitsubishi Pajero Bülent ÇALIŞKAN Bolu
10-Mitsubishi L200 Tayfun Şahinöz Antalya
11-Mitsubishi Pajero Taner Nalbantoğlu BURSA -( BUROFF )
12-Mitsubishi Pajero 3.5 v6 A.Uğur İNAN ANTALYA(ANTOFF)
13-Mitsubishi Pajero Bülent Cinci Bursa / İnegöl
14-Mitsubishi L200 ORHAN Atik Konya / Beyşehir

slmlr Bolu aladağlarda güzel ama siz bilirsiniz sakarya, sapanca gibi herkezin biraz yol geleceği mesafede yerler olursa daha iyi olur, kısmet artık nereye karar verilirse oradayız ;) isterseniz bayram tatili programı yaparız ama herkezin o tarihte farklı planları olabilir :smiley:

SAKARYA' Alıntı:
slmlr Bolu aladağlarda güzel ama siz bilirsiniz sakarya, sapanca gibi herkezin biraz yol geleceği mesafede yerler olursa daha iyi olur, kısmet artık nereye karar verilirse oradayız ;) isterseniz bayram tatili programı yaparız ama herkezin o tarihte farklı planları olabilir :smiley:
bayram tatilinde dediğin gibi herkezin farklı proğramları olur benim için sorun değil yer konusu bahsettiğiniz yerlerde on numara fakat konya antalya ankaradan gelicek arkadaşları düşünmek lazım istanbul ve çevresi burda heryere yakın fakat diğer arkadaşlara uzak olur diye düşünüyorum herkez fikrini lütfen yazsın yer olarak nereyi belirliyelim ve tarih 29 30 ekim uygunmudur hadi arkadaşlar el atalım bu işe tarihi kesinleştirip konu başlığına yazdıralım

eyer inegölde düşünülürse kamp yeri cumartesi günü öğlen bir noktada buluşup toplu halde inegöl köftesi yedikten sonra kamp alanına çıkılır kamp alanında ateş için odunumuz hazır olıcak dere kıyısında ateşimizi yakıp akşam yemeklerimizi hazırlayıp yedikten sonra orman yolundan gece zirveye tırmanış yapılır yakın mesafe tekrar kamp yerine döndükten sonra serbest saat olur sabah kahvaltımızı yaptıktan sonra istenirse hafif offroad istenirse ağır offroad yapılacak çok yer var buna hepberaber karar verilir pazar akşam üstü dönüşe geçilir eyer inegölde düşünülürse proğram bu şekil olabilir farklı biryer istenirse o bölgedeki arkadaşlar gerekli hazırlığı yapar fakat kamp yapılacak bölgeye mutlaka çok yakın olan mitsubishı ciler olması lazım kamp alanını belirlemek ve yakacak odunu hazırlamak için okadar yol geldikten sonra yakacak odun aramaya vaktimiz olmıyabilir ancak kamp hazırlıkları yapılır ve akşam yemek hazırlığına başlanır bursa civarındada olabilir gemlik mudanya gibi bursadaki arkadaşlar ilgilenir bolu dağı sakarya sapanca tarafıda uygun gibi herkez fikrini yazarsa ufak ufak yer tarih şekillenir diye düşünüyorum

arkadaslar benim için İnegöl uygun

bu arada bende Sakarya / pamukova tarafında bir iki yer için araştırma yapıyorum

bilgi vereceğim uygun olursa buralarda da yaparız

herkez neresi kendine uygun olacağını bildirsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR