Mitsubishi Aracım Olmuş mu Sizce?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bfgoodrich Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,396
Ynt: Mitsubishi Aracım Olmuş mu Sizce?

aracı daha önce 5. etap kalamış blokları ve dolapderede san.sititesinde resimdeki yerinde farklı jant ve lastik ile görmüştüm gayet güzel olmuş alah kaza bela vermesin güle güle kullanın

Etiketler

korkunç etkileyici

izmir'e gelecek olursanız haber verin trafiğe çıkmayalım :smiley:

musa69' Alıntı:
eee araçın dikkat çekici bizdede merak var beğenilen şey unutulurmu

evet abi haklısın böuyle vahşi ve güzel şeyler aklımızdan çıkarmı hele bide hobiden de öte ise

veysel abi sen bu araba ile video çeksene be! merak ediyorum acayıp böle vahşi şeyin görüntüsü olursa çok mutlu olurum en kısa zamanda bu arabanın videosunu cekip koysana siteye gözümüz gönlümüz acılsın : D

Arkadaşlar, L200 ve Pajero modifikasyonu konusunda yer açtık. Lütfen orda bilgilerinizi paylaşın. Bizlerde faydalanalım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21848.0

youtubeye gir arama motoruna (vikoser) yaz çıkan tüm videolar benim

çok güzel olmuş iii günlerde kullanın ama yan basamaklardan kurtulun cok daha vahşi durur ürperticiligi artar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR