Mitsubishi Aracım Olmuş mu Sizce?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bfgoodrich Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,479
Ynt: Mitsubishi Aracım Olmuş mu Sizce?

sayın bfgoodrich

veysel bey aracı 5400 ye ayarladıklarında yakıt sarfıyatına bır değişiklik oldumu

Etiketler

Çok güzel olmuş güle güle kullanın.Ayrıca sizdede avcılık var galiba ortak hobimiz olarak :smiley:

bfgoodrich' Alıntı:
2800 m ofitin zirvesinde aracım 40 km hızı geçemedi. araç oksijen alamadığı için tam gaz da bile 2-40 km arasında cebellendi durdu. sonra yanımdan şahin doğan kartal geçti.mitsubishiye derdimi anlattım.

sonra bana döndüler.buraya gelen l200 araçlar 2450 m ye göre proglanmış .ama siz en yakın mitsubishiye gidin.bizi arayın.aracınızın beynine program atacaz dediler. gittim.

10 dk sürdü. bilgisayara bağladılar 5400 m ye ayarladılar.

olay bundan ibaret

Aynı sıkıntıyı ben de yasamıstım. 3000 mt ustu, yukselt vites, alcalt vites araba öhööhööö.... :smiley:
Avans ayarı dediler... Yaptırmadım ama, gezinin rotasına gore yaptırmak lazım sanırım.

yakıt sarfiyatım : masaotun litresi :2,450 tl 150 tl lik mazot alıyorum. 560 km ancak gidebiliyorum. etkilemişmi sence.yani seninki nekadar yakıyor.ancak benim lstiklerim

235-85-16 xzm mt michelin

benim üzerinde kendi lastikleri 245*70*16 cotinental var.
yakıt sarfiyatı ise aynı hiç bir fark yok.
rallitronic kit varmı sende

bende rallitronik var araçtada pirelli snow&ice kış lastiği var mazotu 2.35 ten dün aldım
140 tl motorinle 647 km yapmışım bunun yaklaşık 100 km si şehir içi 2-3. vites. yol pc 8.6 gösteriyordu.
eğer continental contitraclar takılı olsaydı bu değerin dahada altında yakardı.
kışlıkları çıkardığımda aracın gidişi çok değişiyor.
şimdi ağırlıklarıda indirdim ni 50kg ağırlık kaldı makaslardan ortadakini aldırdım tüketimim daha aşağılara inebilir.

l200 dakarlarında desenleri hiç birbirine benzemezmiş diyorlar aynı desenden bir ikincisi yokmuş enteresan

arabam 28.000 km oldu ama satacam haberiniz olsun. olduğu gibi

Veysel kardeş modeli, diğer özellikler .. vs fiyatınıda yazarsan, L200 düşünen bir arkadaş var.

2008 modeşl. vin. safari snorkel. ek 4 adet çeki deliği.altı saç kaplı. kapak cankap. havuzlu. çizği çok. boyası yok.28.000 km. warn vinç. 2 takım lastik ve jant. yazlıklar conti. çamurlastikleri : michelin xzl.

fiyatı bilmiyom ne istiyeceğmi

20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR