"Mine'nin Objektifinden" :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan minne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,613

Etiketler
Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :smiley:

Teşekkürler.
Avşaya gitmeyen kaldıysa mutlaka gitmesini tavsiye ederim. Gerçi bizim gittiğimiz sene denizanası problemi vardı, denize girmek bazen işkence oluyordu.
Küçük sakin kafa dinlemek için ideal bir yer.

Çok sık Erdek'e giderim ama Avşa'ya gitme fırsatım olmamıştı.Evet Marmara'da denizanası bol gerçekten.Gidilecek yerler listem de Avşa'da var :smiley:

2681848b733d3dd85c5de8f1715c246e.jpg

Fotoğrafta gren var biliyorum ve bu gren beni geren oluyor :smiley:
Her fotograftada olurmu ya demeyin, çağresini bulamadım benimkinde oluyor :smiley: Ya picasa yada ben suçluyum :smiley:

2cb2b4a00d2753b66604ef226c84a6c8.jpg

Aynı fotoğrafı 3. sayfaya 18mart 2008 de yüklemişim, bu sefer beni geren grenlerini temizledim, o şekilde yükledim :smiley:
Dağlar kadar fark oldu iki resim arasında...

Neat İmage adlı programa borçluyum bu grensiz fotografı, internetten bedava olarak indirip kullanabilirsiniz.

mine

Bu sorumu buraya yazmam doğrumu bilemiyorum ama, benim bir sorum olucaktı :smiley:

Agustosun ilk haftası kendi aracımızla yola çıkarak, Ege ve Akdenizdeki güzel yerleri gezmek istiyoruz.
Eşimle ilk defa böyle bir tura çıkıcaz. Bize yol güzergahında ve yol üzerinde güzel ve tarihi yerler hakkında tavsiyede bulunabilirseniz çok memnun oluruz. Kalacak yer otel, butik otelde tavsiye edebilirsiniz
Hareket yerimiz Bursa...

Teşekkürler...

minne' Alıntı:
Bu sorumu buraya yazmam doğrumu bilemiyorum ama, benim bir sorum olucaktı :smiley:

Agustosun ilk haftası kendi aracımızla yola çıkarak, Ege ve Akdenizdeki güzel yerleri gezmek istiyoruz.
Eşimle ilk defa böyle bir tura çıkıcaz. Bize yol güzergahında ve yol üzerinde güzel ve tarihi yerler hakkında tavsiyede bulunabilirseniz çok memnun oluruz. Kalacak yer otel, butik otelde tavsiye edebilirsiniz
Hareket yerimiz Bursa...

Teşekkürler...

Gezinizden Fotoğraf yok mu?

bende 3.sayfadaki fener fotoğrafınızı çok sevdim..
mine hanım paylaşımlarınız için teşekkürler..ne zamandır fotoğraf çekiyorsunuz?? nasıl geliştirmeye çalışıyorsunuz kendinizi?? bunları merak ediyorum..

Haftasonu Gölyazı ya gittik, Kısaca Gölyazı hakkında bilgi vermek gerekirse;
Gölyazı, Nilüfer, Bursa-İzmir karayolunda Uluabat gölü (Apollont gölü) kıyısında küçük bir yarımada da kurulmuştur. Tarihi Roma dönemine kadar gider. Roma döneminden kalanları evlerin temel taşlarında görmek mümkündür. Tarihi ve coğrafi orijinal özellikler taşır. Apollon Krallığı'nın merkezi olarak bilinir. Köyün başlıca geçim kaynağı günümüzde balıkçılık ve zeytincilik'tir

Gölyazının yerlileri fotoğrafçılara okadar alışkın ki, pencerelerinden çıkıp poz veriyorlar nerdeyse, buranında sonu Cumalıkızağa benzemen umarım, gösterilen yoğun ilgi, birkaç dizinin cumalıkızıkta çekilmesinden dolayı yöre halkı ünlü gibi olmuştu, herşeyi paraya dökmeye başlamışlardı en son.

Gölyazıda bir balıkçı
73fd729a8a7676af81ae0d22f202197d.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR