Ynt: "Mine'nin Objektifinden"
İlker Bey, Ben makina olarak nikon d70s kullanıyorum, makinamı alırken çok araştırma yapmadım işin aslı, çevremde nikon fanatikleri olduğu için, nikon olsun çamurdan olsun dediler
d70s aldım bende. O yüzden canon yada diğer markalar hakkında bir bilgim yok.
Bursada fotoğrafçılık kursu olarak Bufsad ı öneriririm, hem ortamı çok güzel hemde bol bol gezi düzenliyorlar, bu sayede çok pratik yapma şansını yakalamıs olursunuz.
Sayın YabaTürk, bende farkındayım bazı fotograflarda gren çok fazla ve netlik kaybı var, objektifim uygun olmadığı halde makro çekmeye çalışıyorum, picasa ilede büyütme, keskinlik vs. gibi işlemlerde yapınca ister istemez fotoğrafın kalitesi düşüyor.
Gönderen: bayar28
Alıntı Ekle
Bu fotografların hepsının sıze aıt oldugunu soyluyorsunuz ozellıkle selale fotograflarınız cok guzel cekım zamanını cok guzel ayarlamıssınız,
Ama bazı fotograflarınızda var cok netlık kaybı var, Selaleyle kıyasladıgım zaman tereddüte dusuyorum,
Sayın Bayar http://www.fotokritik.com/kullanici/minne burdanda bakabilirsiniz fotoğraflarıma, tereddüte düşecek bir şey yok, bazılarının güzel olmadığını grenli olduğunun farkındayım ama beğendiysem yüklüyorum, önemli olan benim beğenmem fotografı, teknik açıdan çok fazla irdelemem çektiğim fotoğrafı. Fotoğraflardaki netlik kaybının asıl nedeni picasa ile oynamamdır. Bunun dışında gündüz çekimi yaparken isoyu 1200lerde unuttuğum fotoğraflarda var
rengini picasayla açınca dolayısıyla kalite düşüyor.
Buraya yüklediğim bütün fotoğraflar benim tereddüte düşmeyin
Bundan sonra çektiğim fotoğrafı çekerken görünen birde fotoğrafımımı atim