"Mine'nin Objektifinden" :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan minne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,615
Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :smiley:

bazı yazları armutlu ya balık tutmaya giderim. mudanya tam karşıda görülür.sandalın mototru bozulunca 2 defa akıntıyla sürüklenip mudanyayı ziyaret ediyordum az daha :smiley:
yeni üye olduğum için bazı sayfalarda 20 mesaj attıktan sonra görebilirsiniz yazıyor. bi tane daha yazmış oldum. :smiley:

Etiketler

mudanya resmi konalı 2 yıl olmuş . yeni farkettim.acemilikten oldu. sayfa düzenlerine alışamadım daha. gereksiz laf kalabalığı oldu gibi. kusura bakmayın :smiley:

İznik Gölü'ne baktığımda, o huzur verici görüntüsünün altında ölümcül bir yalnızlık kokusu düşmekte aklıma...çok düşündürücü bir kare her yanıyla,ellerine sağlık Mine.birgün tekrar görüşmek dileğiyle

merhaba .
çpk güzel coğrafyalar gezmiş görmüşsünüz ama fotoğraflarınızın genelinde geren keskinlik patlması .

sistem gereği kullandığınız makineyi ve teknik değerlerinizi exsif bilgileri olmadığı için göremiyorum . amabüyük olasılıkla işleme proğramınızdan kaynaklanan bir sorun bu sorunu verende çok sıkça kullanılan picasa proğramı yapıyor .

kompankt bir makine kullandığınızı varsayarak size nacizane önerim photoscape proğramını kullanmanız . bu fotoğraf işleme proğramınınen büyük özelliği kolay kullanımı , keskinlik ve kontrast ayarlarını yaparken kesinlikle patlama yapmaması . fotoğraflarınıza efekt filtre ve eskitme dokuları uygulayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir proğram .

güzel gören bir gözünüz var ve size nikon d80 yarı profösyenel başlangıç için oldukça iyi bir makine yarın öbür gün bir sergi açmak istediğinizde elinizdeki kompaktla baskı almak istediğinizde 10x15 boyutunu geçmeyecektir :smiley:

selamlar .

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=photoscape&lid=4565

meraba
mine hanım fotoğraflar güzel çıkmış
bende Canon 450 -D almayı düşünüyorum sizce nasıl bir makina
çünkü çok güzel kareler yakalayacağım yerler biliyorum
ifsakın kursunuda düşünüyorum ayriyetten sizin gittiğiniz kurs yada kurslar varmı
varsa tavsiye edermisiniz...

İlker Bey, Ben makina olarak nikon d70s kullanıyorum, makinamı alırken çok araştırma yapmadım işin aslı, çevremde nikon fanatikleri olduğu için, nikon olsun çamurdan olsun dediler :smiley: d70s aldım bende. O yüzden canon yada diğer markalar hakkında bir bilgim yok.

Bursada fotoğrafçılık kursu olarak Bufsad ı öneriririm, hem ortamı çok güzel hemde bol bol gezi düzenliyorlar, bu sayede çok pratik yapma şansını yakalamıs olursunuz.

Sayın YabaTürk, bende farkındayım bazı fotograflarda gren çok fazla ve netlik kaybı var, objektifim uygun olmadığı halde makro çekmeye çalışıyorum, picasa ilede büyütme, keskinlik vs. gibi işlemlerde yapınca ister istemez fotoğrafın kalitesi düşüyor.

Gönderen: bayar28
Alıntı Ekle
Bu fotografların hepsının sıze aıt oldugunu soyluyorsunuz ozellıkle selale fotograflarınız cok guzel cekım zamanını cok guzel ayarlamıssınız,
Ama bazı fotograflarınızda var cok netlık kaybı var, Selaleyle kıyasladıgım zaman tereddüte dusuyorum,
:smiley: Sayın Bayar http://www.fotokritik.com/kullanici/minne burdanda bakabilirsiniz fotoğraflarıma, tereddüte düşecek bir şey yok, bazılarının güzel olmadığını grenli olduğunun farkındayım ama beğendiysem yüklüyorum, önemli olan benim beğenmem fotografı, teknik açıdan çok fazla irdelemem çektiğim fotoğrafı. Fotoğraflardaki netlik kaybının asıl nedeni picasa ile oynamamdır. Bunun dışında gündüz çekimi yaparken isoyu 1200lerde unuttuğum fotoğraflarda var :smiley: rengini picasayla açınca dolayısıyla kalite düşüyor.

Buraya yüklediğim bütün fotoğraflar benim tereddüte düşmeyin :D
Bundan sonra çektiğim fotoğrafı çekerken görünen birde fotoğrafımımı atim :D

Mine hanım ,özellikle ortadaki yaprak kolajına bayıldım , sabah sabah ne iyi geldi cıvıl cıvıl
hepsi için elinize sağlık:smiley:

fotoğraflar genel anlamda güzeller elinize sağlık . ama bazılarında pixsel hatası gördüm .

Bencede Ankaralılara göre daha şanslıyız fotoğraf konusunda :smiley: yarım saatte deniz kenarında yada yarım saatte dağın tepesinde olabiliyoruz. Ama Bursanında Ankara kadar düzenli bir şehir yapısı yok, şehir fotoğrafçılığını sizler gibi yaşayamıyoruz bizde.

7bfb984e5abff4d824a89f1186faf94b.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR