"Mine'nin Objektifinden" :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan minne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,615

Etiketler
Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :smiley:

Teşekür ederim,
Cumalıkızık köyünden bir fotoğraf daha izlenimlerinize sunmak isterim

DSC_0464.jpg

Mine,
Elinize gözünüze sağlık. Özellikle gün batımı fotoğrafları enfes.

resimlerin keyif verdi,,çocuk olan resimler çok güzeldi,,dediğin gibi bursa bir çok özelliği bir arada barındırıyor...

ömrümü7ler' Alıntı:
süper foto mine hanım alıntımı sizmi çektiniz resmin siyah beyaz oluşu biraz yanıltıyorda.

Ben çektim, bu sayfadaki bütün fotograflar bana ait zaten.
Renkli halide güzel bugün o halinide yüklerim, SB yaptım gözüme daha hoş geldi, laf aramızda birde bir kaç kusuru örttü :smiley:

conker' Alıntı:
çok zevkli bir çekim ortamı olduğunu düşünüyorum bende o kareleri yakalayabilmeyi çok isterdim

Doğada çekim yapmak çok zevkli zaten, nerdeyse geçen yazdan beri elime fotoğraf makinesi almadım zaten, 2 yada 3 kere çekime çıkmışımdır. şehirde çok çekilecek bir şey bulamıyorum ayrıca bu kareyi yakalayabilmek için 30 tane çekim yapmışım :smiley:

minne' Alıntı:
Ben çektim, bu sayfadaki bütün fotograflar bana ait zaten.
Renkli halide güzel bugün o halinide yüklerim, SB yaptım gözüme daha hoş geldi, laf aramızda birde bir kaç kusuru örttü :smiley:
ellerinize yüreğinize sağlık..

Bu fotografların hepsının sıze aıt oldugunu soyluyorsunuz ozellıkle selale fotograflarınız cok guzel cekım zamanını cok guzel ayarlamıssınız,
Ama bazı fotograflarınızda var cok netlık kaybı var, Selaleyle kıyasladıgım zaman tereddüte dusuyorum,

gün batımı fotoğrafların çok iyi bende gün batımı fotoğrafı çekmeyi seviyorum insan değişik bir dünya keşfediyor, başarılarının daim olması dileklerimle yeni fotoğraflarını bekliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR