Ynt: Midilli Adası Gezisi 04-05.nisan.2015
Bundan sonra akşam yemeği için 56 km.lik yolu kat ederek Mitilini’ye döndük ve ilk güne ait gezi programını noktaladık.
Akşam yemeği için seçimimiz Mitilini’de en çok tavsiye edilen yerlerden birisi olan Kalderimi(=Kaldırım) Restoran oldu.
Kalderimi Restoran
Cacık,
Ladotiri peyniri,
Haşlanmış otlardan yapılıp limon ve zeytinyağıyla servis edilen Horta,
Etli yaprak sarma,
Şarapla pişirilmiş ahtapot,
Kalamar dolması,
Karides kızartması,
İnanılmaz yumuşak bir biftek yanında tabii ki uzo ve finaldeki tatlı dahil 65€ ödediğim bu yemekte sofradan çok memnun ayrıldık.O yorgunluk ve keyifle otelimize dönüp dinlenmeye çekildik.
Burada denemeyi çok istediğim kabak çiçeği(=kolekiti) kızartmasını ise mayıs ayından sonra bulabileceğimi söylediler.
Bundan sonra akşam yemeği için 56 km.lik yolu kat ederek Mitilini’ye döndük ve ilk güne ait gezi programını noktaladık.
Akşam yemeği için seçimimiz Mitilini’de en çok tavsiye edilen yerlerden birisi olan Kalderimi(=Kaldırım) Restoran oldu.
Kalderimi Restoran
Cacık,
Ladotiri peyniri,
Haşlanmış otlardan yapılıp limon ve zeytinyağıyla servis edilen Horta,
Etli yaprak sarma,
Şarapla pişirilmiş ahtapot,
Kalamar dolması,
Karides kızartması,
İnanılmaz yumuşak bir biftek yanında tabii ki uzo ve finaldeki tatlı dahil 65€ ödediğim bu yemekte sofradan çok memnun ayrıldık.O yorgunluk ve keyifle otelimize dönüp dinlenmeye çekildik.
Burada denemeyi çok istediğim kabak çiçeği(=kolekiti) kızartmasını ise mayıs ayından sonra bulabileceğimi söylediler.