Metro da uygun fiyatlı portatif tuvalet

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bestamibey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,842

Bestamibey

Kamp I
Mesajlar
125
Tepkime Puanı
2
Yer
İzmir Alsancak
Bugün Metro mağazasında gördüm. Fiyatı 79 lira. Bauhaus da satılanlara göre plastiği ve kalıbı güzel. İhtiyacı olan varsa bir baksın bence.

15062012644.jpg


15062012645.jpg


15062012646.jpg
 

Etiketler
Ynt: Metro da uygun fiyatlı portatif tuvalet

bak şimdi!bunlar ilk geldiği hafta reyona gittiğimde79 lira etiketi bende gördüm ,hatta bir tane alıp kasaya gittiğimde 189 lira çıktı,reyon görevlisini çağırdık,beraber kontrol ettiğimizde yanlış etiketleme yaptıklarını söyleyip hemen reyondaki etiketi sökmüştü.Ben önce ,anlamam ben bu fiattan alırım dedim sonrasında görevlinin düşeceği zor durumu gözönüne alınca isteğimde ısrarcı olmadım.şimdi dediğiniz rakkam doğruysa iyilikten maraz doğar sözüne inanacağım.Zira sonra perşembe pazarından thetford marka 24 litre pissu tanklısını 135 liraya aldım.
 

Ynt: Metro da uygun fiyatlı portatif tuvalet

Özcan Bey, bilgilendirme için sağolun; muhakkak arkadaşlarımızın işine yarayacaktır.

***

Enver Bey, "LaPlaya" ile "Thetford" bildiğiniz gibi değişik markalar. (Thetford, bu konuda daha bilindik bir ürün; LaPlaya, kötüdür diyemem ama çok bilgim yok hakkında) Üstelik burada görülen ile sizin aldığınızın hacim ayrımı da var sanıyorum; olayın bu boyutunu da gözden kaçırmamak gerek... :smiley: ;)

Cavid Sezen
 

Ynt: Metro da uygun fiyatlı portatif tuvalet

189 liralık fiyatta bir yanlışlık olabilir. Sonuçta ne yazıyorsa o fiyattan vermek zorundalar. Bir de Metro da genellikle bu tip şeylerin fiyatları uygun oluyor. Geçen sene getirdikleri tuvaleti 62 liraya almıştım. Bauhaus da sarı renkli daha kalitesiz tuvalete 110 lira etiket koymuşlardı.
 

Ynt: Metro da uygun fiyatlı portatif tuvalet

bugün izmit metro da sordum, böyle bir ürün satışımız yok dediler, siz hangi magazada gördünüz?
 





Ynt: Metro da uygun fiyatlı portatif tuvalet

Enver bey bilgi için teşekkürler,
bugün kozyatağı şubesine gittim LaPlaya markalı ürün ama fiyat etiketi 219,90 TL görüce reyon sorumlusuna "arkadaşlar bunun fiyatının 79 TL olduğunu söylemişlerdi" dedim, görevli biz o fiyata hiç stış yapmadık dedi ve emin olmak için bölüm müdürünü çağırdı, durumu izah ettim, bir yanlışlık olduğunu hiç bir zaman 79 TL gibi bir fiyat ie satışa konmadığını söyledi, arkadaşınız yanlış etikete bakmış olabilir dedi, neyse sonuç olarak icadı almadan çıktık. acaba mağaza ismi mi yanlış söylendi diye düşündüm bir an.
 

Ynt: Metro da uygun fiyatlı portatif tuvalet

Metro işin bokunu çıkarmış. 79 dan 189'a oradan 219.90'a. Bunlar zam işinde hükümeti de geçti.Keşke fotoğrafları çekerken etiketi de çekseydim. Bir fırsatını bulursam yine giderim. İnşallah o etiket hâlâ öyledir.
 

Ynt: Metro da uygun fiyatlı portatif tuvalet

Bestamibey' Alıntı:
Metro işin bokunu çıkarmış. 79 dan 189'a oradan 219.90'a. Bunlar zam işinde hükümeti de geçti.Keşke fotoğrafları çekerken etiketi de çekseydim. Bir fırsatını bulursam yine giderim. İnşallah o etiket hâlâ öyledir.

Özcan bey,daha önceki mesajımda fazla detaya girmeden bahsetmiştim,bu yıl bu ürünün takibini yaz başından beri reyon görevlisi vasıtasıyla yapıyordum,son gittiğimde bir hafta sonu geleceğini söylemişti ve ben pazartesi gittiğimde reyonda 79 tl etiketi ile gördüm hatta orada kamp malzemesi bakan bir arkadaşla tartışmasını yaptık fiat konusunda çok ucuz olduğunu onunda niyeti varsa almasını önerdim,daha sonra reyon görevlisine ikincisini istediğimizi söylediğimizde fiat tartışması sırasında panikle etikete baktı ve hemen barkod okutmada etiket kontrolu yapıp fiatın yanlış olduğunu söyledi.ben ilk anda tepki verip ben gördüğüm etiketten alırım anlamam dediysemde daha önce aramızda bir muhabbet doğan görevliye zor durumda kalıp kalmıyacağı sorusunu yönelttim.Siz haklısınız bende hatamı çekerim deyince almaktan vaz geçtim.Daha sonra perşembepazarından (karaköy)thetford marka 24 litre pissu tanklısını 135 tl ye aldım .Dolar bazında fiatı olduğundan 5 aşağı 5 yukarı alabilir istanbulda ihtiyacı olanlar.
 



Ynt: Metro da uygun fiyatlı portatif tuvalet

Ben de bugün üşenmedim kalktım gittim. Fotodan da görüleceği gibi etiketi sökmüşler. Metro'ya bu konuda bir şey söylemek gereksiz. Artık kasada itiraz etmek de zor çünkü etiketler elektronik, siz reyona gidene kadar değiştirebiliyorlar. Ben de de Thetford 24 litre ve 10 litre var. Karaköy'de Gürtel denizcilikten almıştım fiyatı da sizin dediğiniz seviyelerdeydi. Metro da gezerken görüp fiyatını da uygun bulunca ihtiyacı olan arkadaşlar yararlansın dedim ama Metro kelek yaptı:=)

Metro kele?i.jpg
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Mesajlar
1,524,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst