Merhaba değerli GEZENBİLİR üyeleri ve izleyicileri, 98 model Pejo Boxer 12 metreküp araç aldım. Arabanın mekanik ve kaporta bakımlarının tamamı yaptırdım. Gezenbilir'den aldım cesaret ve kendimdeki maharetle gaza gelip karavan yapmak için ufak tefek işlere başladım. İlk önce yanlara (kayar kapı ve karşılığına) sürgülü cam açtırdım. İnternetten havadanlık alıp montajını yaptım. Elektrik kablolarını çektim. Tavana XPS (2 cm) alıp yapıştırdım. Tavana 6 mm kayın kontra montajını yaptım. (tam sabitlemedim.) Zemine ızgara ve arasına XPS (2 cm) üzerine de 11 mm osb döşedim. Daha sonra üzerine laminant parke döşemeyi düşünüyorum. (Laminant parke döşeme konusunda olumsuz bir durum varsa uyarılara açığım.) Fotodaki eski tarifler gözükmektedir. Ben aslında önceden başladım. Biraz yavaş ilerliyorum. Haziran sonuna bitirmyi düşünüyorum. Yayınlamayı bilmediğim için yayınlayamadım. (Atilla Abi bu konuda da bana yol gösterdi.) Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra yaptığım işleri günlük yayınlamaya çalışacağım.