Merhabalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Damdam14 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,430

Damdam14

Yeni Üye
İlk defa yurtdışı gezisine gitmeye karar verdim ve emin adımlarla ilerliyorum bayan olduğum için biraz endişeliyim bir turlamı trenlemi hangi şekilde başlangıç için hangi ülkeye seyehati öneririsiniz istanbuldan yola çıkmayı düşünüyorum benim için ne kadar ülke o kadar iyi şimdiden teşekkürler

Etiketler
Ynt: Merhabalar

Kısa ve öz olacak belki ama avrupa ülkeleri için çok fazla endişelenecek bir durum olacağını düşünmüyorum.
Kendi başınıza bir tur düşünüyorsanız, gideceğiniz rotayı iyi planlayıp, hostel tarzı konaklama yerleri seçerek da uygun fiyata getirebilirsiniz.Bazen avrupada tren ulaşım fiyatları bile çok pahalı olabiliyor.

Çok teşekkür ederim yanıtınız için bir tur ilemi gitmem daha iyi bir seçenek olur acaba önerbileceğiniz bir firma varmı

kesinlikle turlara ihtiyacın yok!!!
günlük ingilizce biliyorsan ve harita kullanmayı biliyorsan hiç tur şirketlerine para ödeme.
ben bayan değilim ama avrupada gece gündüz bir bayan olarak yalnız dolaşabilirsin.
ben Kasım ayının 7 si ile 20 si arası avrupa turu yaptım.konaklama seçimlerim hosteldi.
hostelbookers.com sitesinden yaptım.çok basit.
roma da 3 gün lisbon 2 gün porto 2 gün paris 3 gün amsterdam 3 gün.
romadan lisbona ve portodan parise easyjet havayolu ile geçtim.
lisbon - porto arası yerel otobus firmasını kullandım ismi aklıma gelmedi.
paris- amsterdam arasında eurolines otobüs firmasini kullandım.
her gittiğim hostel şehir haritasını verdi.
gittiğim şehirler hakkında hertürlü yardım hazırım.
seyahatle kalın....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR