Mayis 2018 Uçak+araba İle Orta Avrupa Gezİmİz İçİn Hazirlaniyoruz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kumita45 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,873

Etiketler
Citadel'den 2 gündüz resmi....Googlemaps'den alıntıladım o_O:smiley:

Citadel1.jpg

Citadel2.jpg

çok güzel bilgi ve videolar ellerinize sağlık. Kullandığınız araç kamerası da güzel iş çıkarmış. marka modeli hakkında da bilgi alabilirmiyim? Ne kadar süre kayıt yapıyor , çakmakla mı çalışıyor, kullanımı kolay mı falan. :smiley:) teşekkürler

çok güzel bilgi ve videolar ellerinize sağlık. Kullandığınız araç kamerası da güzel iş çıkarmış. marka modeli hakkında da bilgi alabilirmiyim? Ne kadar süre kayıt yapıyor , çakmakla mı çalışıyor, kullanımı kolay mı falan. :smiley:) teşekkürler

Teşekkür ederim.

SJCAM SJ4000 Wifi Aksiyon Kamera - SJCAM-TR | Aksiyon Kameraları
Şu kamerayı kullanıyorum, devamlı çakmaktan şarjda duruyor, haricinde WiFi açık 35dk. Şarjı gidiyor, 32 gb. kart ile 1080 p çözünürlükte 5 saate yakın kayıt imkanı veriyor, fiyatı 350 tl. civarı, ama niyetiniz varsa ben size şu kamerayı tavsiye ederim daha ucuz ve kaliteli EKEN H9R Sports Action Camera 4K Ultra HD 2.4G Remote WiFi 170 Degree Wide Angle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkür ederim.

SJCAM SJ4000 Wifi Aksiyon Kamera - SJCAM-TR | Aksiyon Kameraları
Şu kamerayı kullanıyorum, devamlı çakmaktan şarjda duruyor, haricinde WiFi açık 35dk. Şarjı gidiyor, 32 gb. kart ile 1080 p çözünürlükte 5 saate yakın kayıt imkanı veriyor, fiyatı 350 tl. civarı, ama niyetiniz varsa ben size şu kamerayı tavsiye ederim daha ucuz ve kaliteli EKEN H9R Sports Action Camera 4K Ultra HD 2.4G Remote WiFi 170 Degree Wide Angle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geziye uzun mola(!) verdiniz sanki(?) :wink: Bekliyoruz devamını da :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR