bilgenaracproje
@bilgenaracproje
Selamlar kolay gelsin. Başarılar diliyorum
Kendiniz yapabilirseniz, parçaları internetten alıp montajlamak hesaplı olur.bize demek istemiştim özür
Merhaba kullandığınız aparatların markalarını ve fiyatlarında yazarsanız çok memnun oluruz bize yardımcı olurSprinter karavan benim kulağıma hoş geliyor.
Elektrik konusunda kendi deneyimlerimle öğrendiğim bir husus var. Şarj cihazları kaliteli olmazsa akülerin ömürlerini kısaltıyorlar. Ben bunun böyle olduğunu öğreninceye kadar oldukça bedel ödedim. Solar şarj kontrol cihazı ve akü şarj cihazlarının kademeli olmaları çok önemli. Akü dolduktan sonra şarjı kesen ama aküyü dolu tutan şarj cihazları pahalı da olsa verdiğimiz parayı kat kat çıkarıyorlar.
Kolay gelsin ve başarılar.
Merhaba kullandığınız aparatların markalarını ve fiyatlarında yazarsanız çok memnun oluruz bize yardımcı olur
Güneş panelleri için aldığım sigma profili 8-9 parçaya böldüm ve tavana yapıştırdım. Sonra montaj aparatları ile sabitledim.dostum güneş panellerini bağladığın profilleri aracın üzerine sadece yapıştırdınmı öyle görünüşü var yoksa beşka bir aparatla sabitledinmi