kumita45
Kamp II
Herkese merhabalar yine bir gezi hazırlık safhası yani bir gezinin en zevkli safhası ile sizlerin tavsiyelerini almaya ve yapmayı planladığımız gezinin tüm safhalarını amatörce sizlerle paylaşmaya geldim; daha önceki gezilerimden biraz tecrübeliyim ama her yeni gezi öncesi mutlaka daha önce bunun gibi geziler yapan arkadaşların tavsiyelerine ve tecrübelerine illaki ihtiyaç duyuyorum, şimdi yapmayı planladığımız gezi hakkında bilgiler vereyim ve ona göre gezilecek görülecek dikkat edilecek konular hakkında dediğim gibi tavsiye ve tecrübelerinize talibiz, öncelikle iki aile yolculuğa çıkıyoruz biri 6 biri 16 yasında iki çocuğumuz var, uçak biletlerimizi aldık, vize problemimiz yok, İstanbul'dan Budapeşte'ye uçuyoruz ve orada bir adet 7 kişilik araç kiralıyoruz, (4 yetişkin 2 çocuk), aşağıda kabaca hazırladığım rotamızın fotoğrafını ve linkini paylaşıyorum, daire şeklinde kabaca Budapeşte, Bratislava, Viyana, Prag, Hallstatt, Graz, Maribor, Balaton gölü üzerinden Budapeşte'ye geri dönerek yaklaşık 1600 Km. sonunda aracımızı teslim edip İstanbul'a geri uçuyoruz, konaklama olarak AİRBNB ve Booking kullanacağız, ağırlıklı olarak ev yada apartlarda konaklayacağız, ve en kritik yere geliyorum toplam 10 gün süremiz var, biliyorum bu tur için kıza bir zaman olduğunu ama iyi bir planlama ve dersimize iyi bir çalışma sonucunda zamanı mümkün olduğunca iyi kullanabileceğimizin farkındayım, şimdilik benden bu kadar, zaten henüz 6 ay süremiz var, ben buraya atayım yazımı bakalım zaman daraldıkça ortaya neler çıkacak, şimdiden teşekkür ederim.
ROTAMIZ (ŞİMDİLİK)
ROTAMIZIN LİNKİ
https://www.google.com.tr/maps/dir/...0c4290c1e1160!2m2!1d19.040235!2d47.497912!3e0
DAHA ÖNCEKİ GEZİLERİM
Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)
Araba Ile Balkan Turumuz (mayıs 2016)
ROTAMIZ (ŞİMDİLİK)
ROTAMIZIN LİNKİ
https://www.google.com.tr/maps/dir/...0c4290c1e1160!2m2!1d19.040235!2d47.497912!3e0
DAHA ÖNCEKİ GEZİLERİM
Araba Ile Avrupa Tur Hazırlığı (nisan-mayıs 2017)
Araba Ile Balkan Turumuz (mayıs 2016)