Manisa'da Yağmur Sonrası İş; Off-Road Macerası (8 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VoDaFoNeCeLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,936
Ynt: Manisa'da Yağmur Sonrası İş; Off-Road Macerası (8 Eylül 2009)

Furkan çok geçmiş olsun ,
Zorlu çalışma koşullarında ,yolun açık olsun .

Etiketler

Bol atraksiyonlu bir gece yaşamışsın tekrar tekrar geçmiş olsun...

Teşekkür ederim arkadaşlar. Kış şartlarında koşullar zor. Bizim işte önce elektronik teknikeri olmak değil, önce off road sürücüsü olmak gerekiyor biraz. Sanırım bu yüzden bu işten kopamıyorum. Çalıştığımız firma da, bünyemizde çalışan herkesin ileri sürüş ve güvenli sürüş eğitimlerini almasını şart koşuyor zaten. Her yıl en az 2 kez eğitime giriyoruz. Fakat doğal eğitimden geçtiğimiz için, bu kurslar çok işe yarıyor diyemem :smiley: Ama yine de işe yarıyor.

Bu arada aracıma en yakın zamanda bir vinç takmam şart oldu.

Bu kış bu gibi çok başlık açarım sanıyorum :p

Cok gecmiş olsun gercetken iyi bir macera olmus vinc fikrinize katılıyor ve birde lastik değiştirmenizi tavsiye ediyorum hele birde önümüz kış.....

Lastik fikrine katılıyorum.
Çook para lazım sana Furkan çoook.
Sağlığına dikkat et.

haklısınız. herkese teşekkürler.
burhan amca çok para lazım bana çoook :smiley:
vinç gerekli ama, lastiklerim daha yeni. AT olması biraz kötü tabi. ama asfaltta da çok kullandığımdan, MT işime gelmiyor.
Off Off.

kardeşim büyük gecmiş olsun ucuz atlatmışın..........tiraktör yerine bi niva cagırsaydın daha ucuza gelirdi masrafın :D :D

Ynt: Manisa'da Ya?mur Sonras? ??; Off-Road Maceras? (8 Eylül 2009)

Beni cagirman daha mantikli olurdu.
Seni kurtarmaya gelir halati baglamadan batar :smiley: 4 ceker traktorden baskasida beni kurtaramaz durumda dagda mangal yakardik. :smiley:

DERVİŞİN FİKRİ NE İSE ZİKRİ ODUR.
Derdi Rahmetli Annem demekki doğruymuş.
Rabbim fikrinize uydurmasın.

Vazife önemlidir,bu uğurda yapılan mücadele daha da önemlidir.Geçmiş olsun paylaşım için teşekkürler.

Merhabalar Furkan arkadaşım gece zor olmuş ama bi okadarda zevkli olmuşki okadar resim çekmişin nasıl olsa o araç orda kalmıyacak bi şekilde çıkacak gecenin keyfini çıkarmışınız ;D ;D ;D

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
haklısınız. herkese teşekkürler.
burhan amca çok para lazım bana çoook :smiley:
vinç gerekli ama, lastiklerim daha yeni. AT olması biraz kötü tabi. ama asfaltta da çok kullandığımdan, MT işime gelmiyor.
Off Off.

Tek araç yol dışında gitmek durumunda kalıyorsanız (ki öyle anlaşılıyor) vinç şart. Çok agresif olmayan bir MTR lastik ile aynı yerden takılmadan geçerdiniz düşüncesindeyim. Zira araç üstünde ilave aydınlatmalarınız var size rahat bir görüş sağlar, MTR lastik ile biraz daha hızlı girerek çamurlu bölgeyi geçebilrsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR