serdar tan' Alıntı:kardeşim büyük gecmiş olsun ucuz atlatmışın..........tiraktör yerine bi niva cagırsaydın daha ucuza gelirdi masrafın
vosdost' Alıntı:Beni cagirman daha mantikli olurdu.
Seni kurtarmaya gelir halati baglamadan batar 4 ceker traktorden baskasida beni kurtaramaz durumda dagda mangal yakardik.
serkan şen' Alıntı:Vazife önemlidir,bu uğurda yapılan mücadele daha da önemlidir.Geçmiş olsun paylaşım için teşekkürler.
AVCI_77' Alıntı:Merhabalar Furkan arkadaşım gece zor olmuş ama bi okadarda zevkli olmuşki okadar resim çekmişin nasıl olsa o araç orda kalmıyacak bi şekilde çıkacak gecenin keyfini çıkarmışınız ;D ;D ;D
nkurtkaya' Alıntı:Tek araç yol dışında gitmek durumunda kalıyorsanız (ki öyle anlaşılıyor) vinç şart. Çok agresif olmayan bir MTR lastik ile aynı yerden takılmadan geçerdiniz düşüncesindeyim. Zira araç üstünde ilave aydınlatmalarınız var size rahat bir görüş sağlar, MTR lastik ile biraz daha hızlı girerek çamurlu bölgeyi geçebilrsiniz.
2fast4u' Alıntı:tek basına ıyı cesaret,gecmıs olsun...
sahin05' Alıntı:istasyonun yanı başınde debelenirken jeneratörü bağlamışsınızdır sanırım çünki okadar yaklaşıpta batmak sizin için büyük şans
sahin05' Alıntı:kim olsa aynı şeyi yapardı biz keneden korkumuza neredeyse kabinete arabayla giriyoruz önce güvenliğimiz sonra istasyon zaten oradan ne yapıp yapıp kurtulman lazımmış en doğrusunu yapmışsın mevsim başlıyor bundan sonra butip durumlar daha sık olacak
Eyigit' Alıntı:Geçmiş olsun
serdar tan' Alıntı:iyi ki batmışsın furkancım neredeyse istanbullular buraya gelip yardım edecekler,bu arada onlarla yakından tanışmak nasip olacaktı
Gezginkopek' Alıntı:Furkan Bey,
Macera güzel tamamlanmış. Baz istasyonu maceralarınızı bekliyoruz.
Alfonse' Alıntı:Selam,
Maceranızı soluksuz okudum, geçmiş olsun.
Madem bu işi yapıyorsunuz, %90 asfaltta kullnıyor olsanız bile Mt şart.... 3 ay asfaltta gidersiniz, bi gün çamura batarsınız, mahfolursunuz.
Durumunuz müsaitse Cooper Discovery stt ' yi asfaltta da rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Agresif olmayan diğer işe yarar Mt' ler ise Marshall/Kumho mt 834 veya kl71, fiyatlarıda Cooper kadar pahalı değil.
At' leriniz yeni olmasına rağmen Bence Mt alın koşullarınızı zorlaytın, malum kış geldi. Yaz başında at' leri geri takarsınız, hem kışın patinaj yaparak at eskitmezseniz, hemde yazın mt kullnmayarak mt eskitmezsiniz.
Cooper Discover st' de çok güzelmiş. Stt' yakın performans veren bi at imiş. Yakından tanıdığım birisi Land Crusier da kullanıyor, çok memnun, çizgileride şık.
Yada, bi takım zincir bulundurun aracınızda, bayağı işe yarar bu durumlarda.... Takmatik olmazsa, teker altına sererekte kullanabilrsiniz. Şimdi olmaz diyecek off roadçular ama, zincir takınca mt gibi diş oluyor lastiklerde.
Sizinkine benzer bi iş yapan üye vardı, karadeniz' de bayağı macera yaşayıp yayınlıyordu burada. Kaybettim, bulamıyorum, tanıyor musunuz, kimdi acep?
Bu hafta sonu 2 günlüğüne İzmir' e gidiyorum, yukarıda bahsettiğiniz ustaları not ettim, Jeep Grand Cherokee' mde bi sorun olursa acil no' suda olan, izmir' de usta veya servis bilgisi verir misiniz bana... yanımda olsun...
Teşekkür ederim...
VoDaFoNeCeLL' Alıntı:teşekkür ederim. karadenizden üye olan arkadaş günay'dı galiba. tam emin değilim.. tavsiyelerinize uymayı düşünüyorum. teşekkürler..
size ben kendi numaramı vereyim, 7/24 arayabilirsiniz. herhangi bir durum olursa, bana ulaşın, nerede olduğunuzu göz önünde bulundurarak arkadaşları size ulaştırırım. olmadı, ben gelir size yardımcı olurum. 0543 907 7823
iyi yolculuklar.