Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 378,371
Ynt: Maltepe Buluşmaları

RÜZGAR' Alıntı:
Levent ve valide hanımı kutlarım. :smiley:
Haydi koskoca insanlar ne yaptıkları önemli değil ama el kadar bebeye yazık edeceksiniz yaa... Hayatı "münübüs" köşelerinde sürünmekle geçecek..
Mert e 18'ine basınca Rüzgar amcasından tripleks bir yazlık ... Şööyle insan gibi yaşasın yavrucağız ;D

Hüseyin ağbi çok teşekkürler,
gönlünden kopan yazlık içinde teşekkürler amcası,
babası onun dört duvar içerisinde beton yığınları arasında büyümesini istemiyor,
çayırlarda özgürce koşabilmesi için, eldeki imkanları neyse o şartlarda yaşayacak,
selamlar

Etiketler

Potansiyel karavancıya ana babalı, sıhhatli uzun öürler dilerim
ersin

Levent ve değerli eşi delikanlıyı sağlık sıhhat neşe ve huzur içinde büyütün bizdende koskoca bir MAŞALLLAAAAHHHHHHH ....

Desenize artık TAMAY'da kıdem bastı....Artık junior karavancı Mert Turan.....

Sevgiyle, sağlıkla kalın...

varsın' Alıntı:
Potansiyel karavancıya ana babalı, sıhhatli uzun öürler dilerim
ersin

Ersin ağbi sağolasın, çok selam :smiley:

tamercetin' Alıntı:
Levent ve değerli eşi delikanlıyı sağlık sıhhat neşe ve huzur içinde büyütün bizdende koskoca bir MAŞALLLAAAAHHHHHHH ....

Desenize artık TAMAY'da kıdem bastı....Artık junior karavancı Mert Turan.....

Sevgiyle, sağlıkla kalın...

Tamer çok teşekkürler, Tamay artık rütbeli oldu, Mert sayesinde abla ünvanını aldı,
çok selam

selsun' Alıntı:
Mert Turan'ın sağlıklı ve mutlu bir ömür yaşamasını diliyorum.
Selamlar.
Selçuk,

Selçuk bey çok teşekkürler, çok selam

buralpdi' Alıntı:
çok teşekkürler Levent amcası,
mayıs 18-19 bir aksilik olmazsa kt'ye gelebiliriz,
o zaman 40'ı da çıkmış oluyor hemde havalarda ısınmış olur,
Bülent amcasıda tesciller artık ;D
Poyrazlar seçilmiş hafızı olarak elimden geleni yaparım ama benim bir de şaman yanım var onunla da ''sucuk dumanı tütsüsü '' yaparak ömür boyu hep doğa da sucuklu kamplar da büyüyemesini sağlayacağım hatta biraz daha zorlayarak babasına hiç sucuk bırakmayacak şekilde bir ayar da vermek istiyorum.

mayıstosböce' Alıntı:
hatta biraz daha zorlayarak babasına hiç sucuk bırakmayacak şekilde bir ayar da vermek istiyorum.

evladı kurtaralım yeter, biz ağaç dalıda kemiririz ne yapalım :D

mayıs 18-19 Gökhan'a uymadı, 25-26'sı toplaşalımmı ne dersiniz, hem poyrazların kapanışınıda vermiş oluruz, havalar ısındığı için kalabalık olmaya başlar

Mert turan;Sıkı bir karavancı olacağa benzer,Bülent amcasıda poyrazlarda tütsüsünü yaparsa
sırtı yere gelmez,bizde gelirken mayo hediye getirelim gölede sokarız.
Şaka bir yana,sağlıklı,mutlu bol kamplı günler dileriz.

camper_02' Alıntı:
Mert turan;Sıkı bir karavancı olacağa benzer,Bülent amcasıda poyrazlarda tütsüsünü yaparsa
sırtı yere gelmez,bizde gelirken mayo hediye getirelim gölede sokarız.
Şaka bir yana,sağlıklı,mutlu bol kamplı günler dileriz.

gezmen' Alıntı:
Üç kişilik mutlu bir aile; ne mutlu size.. :smiley:

Cavid Sezen

Cavid ve Mehmet ağbi çok teşekkürler :smiley:
selamlar

haftasonu güzel havayı kaçırmayalım dedik, plansız da olsa maltepe buluşması gerçekleştirdik,
Salih ağbi dadılık yaparken bizde yemeğimizi yedik :D

DSC_0294.JPG

DSC_0295.JPG

DSC_0297.JPG

Güzel bir buluşma oldu, sipondane gelişti, sahildekiler bizi yadırgamasın diyerek apaçi moduna girdik , mangal

muhabbeti yaptık. Bir gün ben de buraları dumana boğacağım, yanık tavuk kokusunu cümle aleme koklatacağım olayı

içimde kalmamış oldu ;D .

Sn. Buralpdi bu arada ufaklık fotoğrafta sanki bir napolyon edası veriyor gibi , kolay gelsin. :smiley:

toffy' Alıntı:
Sn. Buralpdi bu arada ufaklık fotoğrafta sanki bir napolyon edası veriyor gibi , kolay gelsin. :smiley:

sabaha kadar napolyon edasıyla uyumamak için şavaş verdi :D :D,
ben işe gelirken uykuya daldı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR