Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 378,376
Ynt: Maltepe Buluşmaları

:smiley:

P3219156.jpg

P3219158.jpg

P3219162.jpg

P3219163.jpg

Etiketler

Salih bey yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun.En kısa zamanda karavana döner inşallah.Sol arka camada o stıkır yakışır.

Resmen fişlenmiş oldum ;D ;D davetimize icabet edip gelen tüm dostlarıma ben teşekkür ederim.Yorgunluk ve zahmet olduğunu hiç düşünmedim,ziyadesiyle mutlu oldum,ayrı ayrı teşekkür ederim,tekrar tekrar ağırlamayı arzu ederim.Ferhat avatardaki resmine yakın bir poz yakalamışsın çok hoş çıkmış.Ahmet abi tekrar teşekkür ederim,stıkırıda yapıştırınca karavana ilk adımı atmış oluruz.

Nermin hanım ben teşekkür ederim keyifli bir akşam yaşattığınız için tekrar görüşmek dileğiyle.

Sahilde bulusacakmisiniz . Net olmamakla birlikte gelmeyi istiyorum.Su an izmitteyim.birde nerede toplaniyorsunuz(Karsinda ne Var )

mayıstosböce' Alıntı:
Sahilde bulusacakmisiniz . Net olmamakla birlikte gelmeyi istiyorum.Su an izmitteyim.birde nerede toplaniyorsunuz(Karsinda ne Var )

madem çağrı var, yarın akşam toplaşalım barii,
yarın hava da güzel,
ben belki yanlız gelirim

Plansız gelişen bir buluşma oldu. Bizim işyerinde buluşmuş olduk. Önce Rüzgar aradı sonra ise İnsel. İnsel, Ömer ile birlikte geldi biraz sonra da Levent çıkageldi. Herkesi çağırsam, bu kadar bir araya gelemezdik. :smiley:

P4120099.jpg

P4120101.jpg

P4120103.jpg

P4120107.jpg

Sevgili Nermin&Ferhat'ı tükanlarında ! bir ziyaret ediiim dedim.
Ağaçlıklı bir bahçe içinde sanki bir kamp yeri gibi ..Sakin ve huzurlu..
İşyerlerini beklediğim teknik malzemeler dışında kitaplarla, broşürlerle ve de rengarek kedilerle donatılmış bir vaziyette buldum . Olabildiğince entel ve de kendileri gibi "şirin" :D
Tam da "incirli çayımı" yudumlarken (şirinlere mahsus bir çay ikram çeşidi) çoktandır göremediğim sevgili İnsel yeni Camp 55 i ile ve de Ömer ile birlikte sürpriz yaptılar. Ardından Levent de damlayınca ortam tam fotoğraflık oldu yukarıda izlediğiniz gibi.
Hoş bir buluşmada bitmek tükenmek bilmeyen karavancı sohbetlerine dalındı. ;D
İnsel'in İnverterine, benim elektronik kartıma da bakıldı bu sohbet arasında.
Laf aramızda kartımın onarımını başarırsa kendilerine bu sayfalarda kocaman bir teşekkür yazısı patlatacağım,kesin.

Hoş ve sürpriz bir buluşma oldu Maltepe de..
Ne dersiniz, tükanı "karavancılar kulübü" yapsak mı acaba ?..
Teşekkürler Nermin ve Ferhat a.. :smiley:

fsirin' Alıntı:
Plansız gelişen bir buluşma oldu. Bizim işyerinde buluşmuş olduk. Önce Rüzgar aradı sonra ise İnsel. İnsel, Ömer ile birlikte geldi biraz sonra da Levent çıkageldi. Herkesi çağırsam, bu kadar bir araya gelemezdik. :smiley:

Bu ekibi sahilde de görmek isteriz. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR