Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,057

Etiketler

Ynt: Maltepe Buluşmaları

Ferh,at kardeş büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın.(Seyir halinde yüzbinlerce km.yap , durduğun yerde başına gelen olaya bak.)Tekrar geçmiş olsun derim.
ersin

Ferhat hem canda hem malda zarar olmamasına çok sevindik.Başta size ve tüm katılımcılara geçmiş olsun.

Teşekkürler arkadaşlar. :smiley:

Çadırın bizim olduğumuz kısımda, üzerindeki branda yırtılınca bir firmanın standı devrildi. Sanırım brandanın yırtılmasıyla çadırın içine dolan hava, çadırı diğer tarafından şişirip patlattı, neyse ki çadırın tamamı çökmedi. Çadır devasa olunca, direkleri de kalın ve ağır tabiki. Bu nedenle o taraftakiler ciddi hasar gördüler. :(

Ferhat can kaybı olmadıktan sonra diğeri yerine gelir.Siz sağlıkla dönmüşsünüz ya ona sevindik.

maltepeeee kıpraşın bahar geldi ;D
Ahmet ağbi için perşembe akşamı Salih ağbilerde buluşuyoruz ne dersiniz

Akşam ki buluşmanın fotoğraflarını cep telefonu ile çektim. Fotoğraflar kötü çıkmış. Biri fena değil, onu yüklüyorum.

IMG00715.jpg

Diğer fotoğraflar daha da kötü. Bu fotoğraf fena değil.

Salih Abi. Çok çalıştırdık Salih Abi'yi :D Çok emeği geçti bizlere. Teşekkürler Abi.

IMG00719.jpg

akşam şahane geçti,
zaman yetmedi muhabbete,
Salih ağbi sağolsun bizi ağırladı çaylar ikramlar bir saniye durmadı,
katılan herkese çok teşekkürler, güzel bir akşam geçirdik

Güzel bir akşamdı.Bol sohbette zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.Birde baktık saat 24 ü geçmiş.Salih beye teşekkür ederiz.Onu biraz fazla yorduk.Borç hanemize bir ağırlama yazdırdı.Mardin den Mezopotamya yıldızı Vehbi beyin kulaklarını da biraz çınlattık.Tüm katılımcılara bende teşekkür ederim.Bir iki görselde benden olsun dedim.Sağ olsun Ferhat bol çekim yaptı.İki küçük karavancı adayınıda unutmıyayım dedim.

DSCN0551.JPG

DSCN0559.JPG

DSCN0561.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR