Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,047
Ynt: Maltepe Buluşmaları

Derken akşam oldu. :-\

IMG_0925.jpg

IMG_0926.jpg

IMG_0934.jpg

Etiketler

Gecenin son sürprizi ciğer tava oldu. Böylelikle güzel katılımlı bir Maltepe buluşması daha sona ermiş oldu. Katılanlara çok teşekkürler. :smiley:

PB115399.jpg

PB115401.jpg

PB115404.jpg

PB115406.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Vay be ne yapsam buraları bırakıp Maltepe ye mi yerleşsem.

geç bile kaldın poyrazlar'da neymiş esas KT bizim iskele ;D
artık sucuk out ciğertava in ;D

Ferhat resimler için çok teşekkürler PB115281.jpg nolu resmi bigisayara masaüstü yaptım hemen

Dün arabada satılan ciğerden ekmek arası yedim çok güzeldi ama sizin ortamda ki ciğere ne söylesek boş.
Hee şimdi aklıma geldi Allah ıslah etsin.

mayıstosböce' Alıntı:
Dün arabada satılan ciğerden ekmek arası yedim çok güzeldi ama sizin ortamda ki ciğere ne söylesek boş

iki usta ciğerin başındaydı Gökhan-Salih ağbi baharatı, tuzu, pişmesi özenle, ateşde, vok tavada

daha ne diyeyim nasıl anlatayım lezzetini ;)

Güzel bir hafta sonu oldu, konser sonrası şehir kampı :smiley:. Ferhat Bey'im ellerine sağlık.

Maltepe grubu yine,keyifli bir kamp yapmış , biz forma geç baktık yetişemedik.
Sonraki Maltepe buluşmasına inşallah gelmeye çalışacağız.

Toffy'in ciğere bakışı... ;D ;D ;D

Ekli dosyalar

• Ci?ere bak??.jpg
    Ci?ere bak??.jpg
    38.8 KB · Görüntüleme: 420

Toffy'nin ciğerleri çevirmesi de son derece profesyoneldi. Bir hamlede tavadan havalanan cigerler havada takla atıp, yine fire vermeden tavaya düşüyor ve pişmeye devam ediyordu. Ne yazık ki ben fotoğrafa hamle edene kadar hep iş işten geçiyordu. :smiley:

Ben burada Gökhan ın gülüşünü hiç normal görmüyorum ,ciğere baka baka bence göz yavaş yavaş dönmeye başlamış.

Screenshot_3.jpg

Screenshot_4.jpg

Ya hu şu erkekler ne de çok seviyorsunuz et yemeyi . ben bana verilen etli ekmeği , 1 gün sonra yedim. öncesinde karnımı çay pogaça ile doyurunca ona yer yoktu valla.

pazar günü havanın bize yağacakmış gibi göz kırpıp, sonra güneş açması güzeldi. tadını çıkardık günün. hem spor hem muhabbet hemde sahil gezisi ile ...

kanal ayarlarınız ile oynamayın ve bizi izlemeye devam edin :smiley:

Çok çok güzel bir haftasonu kampı.En azından fotoğraflarlada olsa bize yaşatan arkadaşlara teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR