tango' Alıntı:Yine hareket var... (sohbetiniz ve neşeniz bol olsun)herkeze selamlar.
bartek' Alıntı:Cavid Hocam teşekkürler. Maltepe buluşmasına bir kez -gitmek şart oldu
gezmen' Alıntı:Tavukçuya gelince, benim bildiğim Saruhanlı'ya bağlı Hacırahmanlı Kasabası yol ayrımı öncesi (İst. yönünden İzmir'e gidişte) karayolları dinlenme noktasına varmadan sağda (idi). Abimlerin favori mekanıydı yıllar önce. Ben de kaç kez gitmiş ve beğenmiştim; gerçekten güzel yapıyorlardı tavuğu. Son durumunu bilmiyorum. (Endüstriyel tavuk ve alabalıktan gına geldi; pek uğramıyorum o nedenle buralara..) Bir dahaki gidişimde dikkat ederim unutmazsam.
Yarasın!..
Cavid Sezen
tango' Alıntı:Afiyet olsun o dolmalardan Adabazarına kadar gelirmi acaba değiş tokuş yapardık ...
seyyah54' Alıntı:Levent çok güzel kareler.Tiflisten gelirken inşallah pastırmalarda benden olur))))
Hoşgeldiniz.seyyah54' Alıntı:Evet Ferhat batum poti kutaysi tiflis keşif turunu yaptım.Bugünde Kırıkkaleye geldim.
Farketmemiştim. Şimdi okudum elinize sağlık.seyyah54' Alıntı:Ferhat kısa ve öz olarak seyyah yolda topiğimde yazdım.Önümüzdeki günlerde uzun süreli gideceğim.
fsirin' Alıntı:Yaz sıcakları kaçmadan, yarın yine bir maltepe buluşmasına ne dersiniz? Akşam en düşük 18 derece.