fsirin' Alıntı:Bursa'dan takipteyiz. ;D
m62' Alıntı:Arkadaşlar, Şirin ailesine Skype'den canlı yayın yapalım mı?
yapın yapın bizi hiç düşünmeyin burada.buralpdi' Alıntı:bence yapmayalım aklı burada kalsın ;D ;D
hadi neyse yapalım bari
fsirin' Alıntı:yapın yapın bizi hiç düşünmeyin burada.
Şaka şaka size iyi eğlenceler.
Biz de artık her akşam Bursa'nın tarihi sokaklarını dolaşıyoruz.
fsirin' Alıntı:yapın yapın bizi hiç düşünmeyin burada.
Şaka şaka size iyi eğlenceler.
Biz de artık her akşam Bursa'nın tarihi sokaklarını dolaşıyoruz.
Akşamları 19'dan sonra serbest kalıyoruz. Müze gibi yerler dışındakileri gezebiliyoruz. Dün akşam Osman gezi türbesinin olduğu tepeye çıktık. Saat kulesini de çok güzel ışıklandırmışlardı. Oradan Bursa manzarası çektik. Çekirge'deki yer için de bir bakalım.m62' Alıntı:Selamlar,
Bursa Çekirge'de Karagöz-Hacivat Müzesi'ne gidebildiniz mi? Müzenin karşısında Hacivat-Karagöz Mezar Anıtı var. Fotoğrafları yayınlarsanız memnun oluruz.
İyi fuarlar ve gezmeler...
fsirin' Alıntı:Toplantı nasıldı?
Dün akşam da Hacivat Karagöz Müzesinin olduğu yere gittik. Müze kapalıydı ama binanın dışı bile çok hoştu. Teşekkürler Mustafa.
Çok sevindim. Benim de Bursa da beğendiğim yer orası. Sanırım Hacivat Karagöz Müzesinin karşısındaki anıt mezarı gezdiniz. Gece ışıklandırma var mıydı?fsirin' Alıntı:Toplantı nasıldı?
Dün akşam da Hacivat Karagöz Müzesinin olduğu yere gittik. Müze kapalıydı ama binanın dışı bile çok hoştu. Teşekkürler Mustafa.
Mustafa Bey geldiyse, mutlaka fotoğraf çekmiştir.toffy' Alıntı:Toplantı güzel bir havada güzel geçti, gözler sizi aradı lakin. Dün de sahilden dönerken baktık, yiğido sahilde, baskın basanındır dedik. Meğerse
Levent Bey kestiriyormuş, uyandırdık ;D ayaküstü bir sohbet yaptık . Zannedersem bu sefer hiç fotoğraf yok.
Güzeldi Mustafa. Müzenin etrafını ve karşısındaki anıtı gezdik. Mezar değil ama sanırım. Işıklandırılmış ve Hacivat-Karagöz heykelleri vardı.m62' Alıntı:Çok sevindim. Benim de Bursa da beğendiğim yer orası. Sanırım Hacivat Karagöz Müzesinin karşısındaki anıt mezarı gezdiniz. Gece ışıklandırma var mıydı?
Mazot 3.40, o zaman Akhisar'a yerleşiyoruz. ;Dgezmen' Alıntı:Madem 19.00'dan sonra boşsunuz, öyleyse, Çiçek Izgara'da İnegöl Köfte yemelisiniz. Tarihi belediye binasının hemen altında (kuzeyinde) ve Ulu Cami'ye de yakın. (Bilmediğinizi varsayarak yazıyorum; biliyorsanız bir kez daha gidin. ;D) Daha çok özel lezzetler var ama bununla idare edin; bir daha gelmek/uğramak için neden kalsın.
Ha unutmadan yazayım, akşam İzmir'den dönüşte, 3.40 TL'den depoyu doldurttum; biraz pahalı ama...
fsirin' Alıntı:Mazot 3.40, o zaman Akhisar'a yerleşiyoruz. ;D
Bu gece de Ulu Cami ve çevresini gezelim o zaman. Bilgi için teşekkürler.