Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,043
Ynt: Maltepe Buluşmaları

Bende hiç bir duyum yok malesef kamp alanında göreceğiz ne gibi sürizleri var arkadaşımızın.

Etiketler

fsirin' Alıntı:
yapın yapın bizi hiç düşünmeyin burada. :mad:

Şaka şaka size iyi eğlenceler. ;)
Biz de artık her akşam Bursa'nın tarihi sokaklarını dolaşıyoruz. :smiley:

Selamlar,

Bursa Çekirge'de Karagöz-Hacivat Müzesi'ne gidebildiniz mi? Müzenin karşısında Hacivat-Karagöz Mezar Anıtı var. Fotoğrafları yayınlarsanız memnun oluruz.

İyi fuarlar ve gezmeler...

m62' Alıntı:
Selamlar,

Bursa Çekirge'de Karagöz-Hacivat Müzesi'ne gidebildiniz mi? Müzenin karşısında Hacivat-Karagöz Mezar Anıtı var. Fotoğrafları yayınlarsanız memnun oluruz.

İyi fuarlar ve gezmeler...
Akşamları 19'dan sonra serbest kalıyoruz. Müze gibi yerler dışındakileri gezebiliyoruz. Dün akşam Osman gezi türbesinin olduğu tepeye çıktık. Saat kulesini de çok güzel ışıklandırmışlardı. Oradan Bursa manzarası çektik. Çekirge'deki yer için de bir bakalım. :smiley:

Toplantı nasıldı? :smiley:

Dün akşam da Hacivat Karagöz Müzesinin olduğu yere gittik. Müze kapalıydı ama binanın dışı bile çok hoştu. :smiley: Teşekkürler Mustafa. :smiley:

fsirin' Alıntı:

Dün akşam da Hacivat Karagöz Müzesinin olduğu yere gittik. Müze kapalıydı ama binanın dışı bile çok hoştu. :smiley: Teşekkürler Mustafa. :smiley:

Toplantı güzel bir havada güzel geçti, gözler sizi aradı lakin. :( Dün de sahilden dönerken baktık, yiğido sahilde, baskın basanındır dedik. Meğerse

Levent Bey kestiriyormuş, uyandırdık ;D ayaküstü bir sohbet yaptık . Zannedersem bu sefer hiç fotoğraf yok. :mad:

fsirin' Alıntı:

Çok sevindim. Benim de Bursa da beğendiğim yer orası. Sanırım Hacivat Karagöz Müzesinin karşısındaki anıt mezarı gezdiniz. Gece ışıklandırma var mıydı?

Madem 19.00'dan sonra boşsunuz, öyleyse, Çiçek Izgara'da İnegöl Köfte yemelisiniz. Tarihi belediye binasının hemen altında (kuzeyinde) ve Ulu Cami'ye de yakın. (Bilmediğinizi varsayarak yazıyorum; biliyorsanız bir kez daha gidin. ;D) Daha çok özel lezzetler var ama bununla idare edin; bir daha gelmek/uğramak için neden kalsın. :smiley: ;)

Ha unutmadan yazayım, akşam İzmir'den dönüşte, 3.40 TL'den depoyu doldurttum; biraz pahalı ama... :D

Cavid Sezen

toffy' Alıntı:
Toplantı güzel bir havada güzel geçti, gözler sizi aradı lakin. :( Dün de sahilden dönerken baktık, yiğido sahilde, baskın basanındır dedik. Meğerse

Levent Bey kestiriyormuş, uyandırdık ;D ayaküstü bir sohbet yaptık . Zannedersem bu sefer hiç fotoğraf yok. :mad:
Mustafa Bey geldiyse, mutlaka fotoğraf çekmiştir. :smiley:

m62' Alıntı:
Çok sevindim. Benim de Bursa da beğendiğim yer orası. Sanırım Hacivat Karagöz Müzesinin karşısındaki anıt mezarı gezdiniz. Gece ışıklandırma var mıydı?
Güzeldi Mustafa. :smiley: Müzenin etrafını ve karşısındaki anıtı gezdik. Mezar değil ama sanırım. Işıklandırılmış ve Hacivat-Karagöz heykelleri vardı. :smiley:
Maltepe konusunu fazla bozmadan iki fotoğraf vereyim.

P9273617.jpg

P9273634.jpg

gezmen' Alıntı:
Madem 19.00'dan sonra boşsunuz, öyleyse, Çiçek Izgara'da İnegöl Köfte yemelisiniz. Tarihi belediye binasının hemen altında (kuzeyinde) ve Ulu Cami'ye de yakın. (Bilmediğinizi varsayarak yazıyorum; biliyorsanız bir kez daha gidin. ;D) Daha çok özel lezzetler var ama bununla idare edin; bir daha gelmek/uğramak için neden kalsın. :smiley: ;)

Ha unutmadan yazayım, akşam İzmir'den dönüşte, 3.40 TL'den depoyu doldurttum; biraz pahalı ama... :D
Mazot 3.40, o zaman Akhisar'a yerleşiyoruz. ;D

Bu gece de Ulu Cami ve çevresini gezelim o zaman. Bilgi için teşekkürler. :smiley:

fsirin' Alıntı:
Mazot 3.40, o zaman Akhisar'a yerleşiyoruz. ;D

Bu gece de Ulu Cami ve çevresini gezelim o zaman. Bilgi için teşekkürler. :smiley:

Bu yerleşmeden yalnızca memnuniyet duyarız. :smiley:

Ferhat, Çiçek' giderseniz aç gidin ve karışık yaptırın... ;)

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR