Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,041

Etiketler
Ynt: Maltepe Buluşmaları

bu hafta çarşamba ve perşembe günü hava güzel,
ne diyorsunuz çarşambamı perşembemi inelim sahile ::smiley:

fsirin' Alıntı:
Ben gelemiyorum. :'(

Bu hafta ben Bursa'dayım. Fuarımız var.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64514.msg1179962#msg1179962

Ferhat, iyi fuarlar ve yeni müşteriler dilerim...

Geçen haftaki "Maltepe Buluşması" fotoları ne zaman yayına girecek ? ;)

m62' Alıntı:
Geçen haftaki "Maltepe Buluşması" fotoları ne zaman yayına girecek ? ;)
Ben de bakıyor bulamıyordum. Nermin'in makinadan çıktı. ;D

20 Eylül Buluşması

P9203384.jpg

P9203385.jpg

P9203386.jpg

P9203387.jpg

toffy' Alıntı:
Vav, Sn Buralpdi, yemeği beraber sahilde yiyelim daha erken gel, ne dersin?

Sn Toffy bey 19,30-19,45 arası bizim co-pilote işten çıkıyor eve gel karavanı al sahile in bu saati buluyor, elimde olan bir çare ne yazık ki mümkün değil, direk motosikletle gelsek bu sefer sana pardon size kim çay yapacak

Hayranlığım hergeçen gün dahada artıyor siz Maltepe gurubuna .Toplanmak için hep bir bahaneniz var ne mutlu sizlere.Sapancada görüşmek dileğiyle bol sohbetli buluşmalar ...

buralpdi' Alıntı:
19,45 bizim co-pilote işten çıkıyor eve gel karavanı al sahile in bu saati buluyor

Vay be pelerini ve kostümü iyi saklamışsın bugüne kadar,hiç farketmedik. Bu dediklerin 45 dk içinde oluyorsa, motora zaten gerek yok. ;D

toffy' Alıntı:
Vay be pelerini ve kostümü iyi saklamışsın bugüne kadar,hiç farketmedik. Bu dediklerin 45 dk içinde oluyorsa, motora zaten gerek yok. ;D

karavanla bu işleri trafikden dolayı yapmam mümkün değil, Sn Toffy bey,
en erken saat dokuz olur, motosikletin sıkışık trafikteki avantajından yararlanıyoruz ;)

tango' Alıntı:
Hayranlığım hergeçen gün dahada artıyor siz Maltepe gurubuna .Toplanmak için hep bir bahaneniz var ne mutlu sizlere.Sapancada görüşmek dileğiyle bol sohbetli buluşmalar ...

Tanju sapanca'da görüşürüz inşaalah özledik siz adabaazar gurubunu, öbür adabaazarlı arkadaş sucuk getirecekmi, çayın yanına kek yaptıracakmı haberin varmı bir duyum aldınmı ::smiley:,
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR