Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,015

Etiketler
Ynt: Maltepe Buluşmaları

İskele otopark nedir? Neresidir?
Ben bilmiyorum sizin memleketi. Kaybolmayayım oralarda...
Koordinat olursa işler kolaylaşır (Ondalık sistemde olsun lütfen :D )

Gültekin büyük buluşmanın yapıldığı yerden kartala doğru geliyorsun, sağda görürsün zaten
giriş kapısı google koordinatları

40' 550779 K
29' 074461 D

resim aşşağıda

mlt iskele.jpg

Hava da muhteşem , Listeye beni de ekleyin...
Gelemeyenler bayağı kıskanacaklar. :(
Bu gidişle o sahilde kadıköy belediyesi bir kamping açar artık ;D .

üzgünüm ben gelemiyorum... bugun koçero ile hiç ilgilenemedim...içinde adım atılacak yer yok ve tozdan gecilmiyor :smiley: başka bir buluşmaya kısmetse...

Çok güzel bir akşam buluşması oldu.
Güler yüzünüz ve tatlı sohbetiniz için çok teşekkür ederiz.

mltp21.jpg

mltp22.jpg

mltp23.jpg

mltp24.jpg

mltp25.jpg

mltp26.jpg

mltp27.jpg

Bunlar aperatif olsun. Geceyi tam tasvir etmiyorlar.
.Asıl fotolar Ferhat beyde.

Yine güzel bir gece yaşadım , kendi adıma..Evden akşam yemeği yedikten sonra çıkarken elim boş olarak gitmek istemedim.. Herkesin severek yiyebileceği bir şey alıp gideyim de ne alayım diye düşündüğümde aklıma "çıtır leblebi" geldi..Kabuklu bir kuru yemiş ile ortalık kabukla dolacağı için gecenin ardından ispark elemanlarının kulağımızı çınlatmamaları için kabuksuz ,kolay yenilebilen bir kuruyemiş olarak bunu uygun gördüm...Alırken dahi içimde hep bir endişe vardı , acaba onun yerine ne alınabilir diye..

Fakat "çıtır"ı ortaya koyduğumda ilk avuçlanmadan itibaren ard arda gelen övgü sözcükleri ile keyfim yerine geldi...Bazan tesadüfle ortaya çıkan gerçekler geleceğe de hakim olabiliyor..Artık bundan sonra ki buluşmalarda benden tüm katılanlara avuç avuç çıtır leblebiiii..Ananızın ak sütü gibi helal olsun. ;D

İnsel'in ızgara tavuk ve köfte servisi yanısıra Levent'in odun ateşinde kaynayan çay servisinden malesef ama bilinçli olarak payımı almadım(uykumu açtığı için)..Ancak sahilde ki zaman zaman durup sonra canlanan serin rüzgarın etkisini sırtımda ve ensemde hissetmeme rağmen ortamın samimiyetine kaptırdım kendimi..Bu serin rüzgardan dolayı da buluşmanın ortasında artık ayrılmak zorunda kaldım..Bu esnada odun ateşinden çıkan dumanın rüzgarla tam üzerime gelişini bile fark etmemişim ki dönüşte eve geldiğimde eşim " gel gel , sen ne kokuyorsun öyle" deyince jeton düşüverdi hemen. :eek: ..Tüm giysim ve saçım dahi is kokuyordu..Haklı, kadıncağız tabi..Gerekli yıkama,pasta,cila işleminden sonra aileye dahil olabildim. ::smiley: ..

Elden geldiğince bu "Maltepe buluşmaları"na katılacağıma dair and içerim (komutanım). :D

13 Nisan 2012 gecesi yine bir Maltepe buluşması yapmış olduk. Bu sefer katılım biraz daha fazla oldu. Katılanlara çok teşekkür ediyoruz. Güzel keyifli bir gece oldu. :smiley:

P4133898.jpg

P4133899.jpg

P4133900.jpg

P4133901.jpg

P4133903.jpg

Gece biz ve İnsel Hocam konakladık. Kedicik de bizim Küheylan'ın altında uyudu. Gece boyu şiddetli yağmur yağdı. Çevredeki şantiye çalışmaları epeyce bir gürültü yaptılar ama uyumamıza engel olamadılar. :mad:
Sabah erken saatte kediyi farkeden bir köpek bizi uyandırdı. Kediyi görmüş, havlayıp duruyordu. Kapıyı açıp "hoşt diye" bir görününce kaçtı. :-\

Sabah İnsel Hocam bizim de teşvikimizle aracına ilk delikleri açtı. ;D

P4143923.jpg

P4143924.jpg

Saat 11 civarına kadar sahilin keyfini sürdük ve kedilerle vedalaşıp oradan ayrıldık. Bir Maltepe buluşması da böylelikle sona erdi. :smiley:

IMG_3698.jpg

P4143926.jpg

P4143938.jpg

P4143945.jpg

Fotoğraflar için teşekkürler.Güzel bir akşam oldu, gözler Aslanahmet Bey ve Salih Beyi aramadı desem yalan olur, Maltepe Buluşmaları güzel geçiyor. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
kileri

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR