Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,000

Etiketler

Ynt: Maltepe Buluşmaları

Levent hocam karavanınız hayırlı olsun kazasız iyi tatiller dilerim darısı bize.

Salih bey merhaba

dün akşam Levent bey , ayağınızdaki bir kırık durumundan bahsetti. geçmiş olsun. çabucak iyileşmenizi dileriz

"Maltepe buluşmaları" süper bir organizasyon..İlk kimin aklına geldiyse çok yaşasın..
İstanbul gibi beton yığını,yeşilden uzak bir ortamda hafta sonu insanın sevdiği, anlaşabildiği kişilerle bir araya gelip 2 laf edebileceği temiz ,havadar açık mekanların olmaması ne acıdır..
Hoş , bu toplantıların yapıldığı mekan da betondan bir rıhtım ama , hiç değilse gelmek isteyenler campervanı ile rahat girip,park edip, masa kurup yeme içme faaliyeti yapabiliyor...Buna da şükür..Kış şartlarında çamurdan ırak durmak için en uygun ortam beton zemin..Bir de hava karardığında otoparkda sanırım in cin top oynuyordur , istediğin gibi hareket edilebiliyordur diye düşünüyorum.

Ben o hafta sonu evde webde bu sayfaları okurken jeton düştü ve Levent'i aradım..Maltepe'de "düğün dernek" kurulmuş, kahveler içilmiş ve sohbet de almış başını gidiyorken gruba vasıl oldum..Tüm samimiyetimle itiraf edeyim ki Levent'den başka tanıdığım bir arkadaş olmamasına rağmen o denli sıcak karşılandım ki , adeta duygulandım...Levent'in yeni aldığı motokaravanın oturma grubuna 4 kişi sığışarak oturup, eşinin teklifsizce kahve ikramı gösterilen samimiyetin bir simgesiydi.."En makbul ziyaret kısa olanıdır" deyimine uyup 1 saat kadar beraber oturup sohbet ettik ve bu sıcak gruptan istemeyerek :( ayrıldım..
Şimdilerde bakıyorum da... Organizasyon sadece gündüz vakti sürüp gitmeyip, gece de devam ediyormuş.. Pastrımalı yumurta :eek: , menemen...Ve buraya yansımayan kimbilir neler var?..
Umuyorum ve diliyorum ki yağmur mevsimi bittikten , ılık rüzgarsız mevsim geldiğinde "Maltepe buluşmaları"nın keyfi dillere destan olacağa benziyor.

4 nisan'da yaptığımız gezinin fotoğraflarını5 nisanda hazırlamışım ama göndermeyi unutmuşum. ;D

P4043068.jpg

P4043069.jpg

P4043074.jpg

P4043083.jpg

P4043089.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR