Ynt: Maltepe Buluşmaları
"Maltepe buluşmaları" süper bir organizasyon..İlk kimin aklına geldiyse çok yaşasın..
İstanbul gibi beton yığını,yeşilden uzak bir ortamda hafta sonu insanın sevdiği, anlaşabildiği kişilerle bir araya gelip 2 laf edebileceği temiz ,havadar açık mekanların olmaması ne acıdır..
Hoş , bu toplantıların yapıldığı mekan da betondan bir rıhtım ama , hiç değilse gelmek isteyenler campervanı ile rahat girip,park edip, masa kurup yeme içme faaliyeti yapabiliyor...Buna da şükür..Kış şartlarında çamurdan ırak durmak için en uygun ortam beton zemin..Bir de hava karardığında otoparkda sanırım in cin top oynuyordur , istediğin gibi hareket edilebiliyordur diye düşünüyorum.
Ben o hafta sonu evde webde bu sayfaları okurken jeton düştü ve Levent'i aradım..Maltepe'de "düğün dernek" kurulmuş, kahveler içilmiş ve sohbet de almış başını gidiyorken gruba vasıl oldum..Tüm samimiyetimle itiraf edeyim ki Levent'den başka tanıdığım bir arkadaş olmamasına rağmen o denli sıcak karşılandım ki , adeta duygulandım...Levent'in yeni aldığı motokaravanın oturma grubuna 4 kişi sığışarak oturup, eşinin teklifsizce kahve ikramı gösterilen samimiyetin bir simgesiydi.."En makbul ziyaret kısa olanıdır" deyimine uyup 1 saat kadar beraber oturup sohbet ettik ve bu sıcak gruptan istemeyerek
ayrıldım..
Şimdilerde bakıyorum da... Organizasyon sadece gündüz vakti sürüp gitmeyip, gece de devam ediyormuş.. Pastrımalı yumurta
, menemen...Ve buraya yansımayan kimbilir neler var?..
Umuyorum ve diliyorum ki yağmur mevsimi bittikten , ılık rüzgarsız mevsim geldiğinde "Maltepe buluşmaları"nın keyfi dillere destan olacağa benziyor.