insel
Zirve
Ynt: Maltepe Buluşmaları
Yaklasik 3 senedir bizim kamperle birlikteligimiz suruyor. Omnistor tentenin ayak aparatlarini kaportayi delmemek icin takmayi hic dusunmedim. Ama ferhat beni ikna etti. İlk vida deliklerimi de boylelikle delmis oldum. Guzel bir aksam oldu. Sabah ise Ferhat ve Nermin cifti mukellef bir kahvalti sofrasi sundular. Dun gece ise cok eglendik. Gunun konusu Buralpi idi. Hala ses seda yok. Bugunku sinavini nasil gececegini konusup durduk. Umarim iyi gecmistir Levent.
Gokhan nevaleler icin tesekkurler. Gultekin sizleri tanidigima cok sevindim. Sari sekeriniz bende.
Bir sonra kalamis macerasinda film devam edecek. Az sonra...
fsirin' Alıntı:Gece biz ve İnsel Hocam konakladık. Kedicik de bizim Küheylan'ın altında uyudu. Gece boyu şiddetli yağmur yağdı. Çevredeki şantiye çalışmaları epeyce bir gürültü yaptılar ama uyumamıza engel olamadılar.
Sabah erken saatte kediyi farkeden bir köpek bizi uyandırdı. Kediyi görmüş, havlayıp duruyordu. Kapıyı açıp "hoşt diye" bir görününce kaçtı. :-\
Sabah İnsel Hocam bizim de teşvikimizle aracına ilk delikleri açtı. ;D
Yaklasik 3 senedir bizim kamperle birlikteligimiz suruyor. Omnistor tentenin ayak aparatlarini kaportayi delmemek icin takmayi hic dusunmedim. Ama ferhat beni ikna etti. İlk vida deliklerimi de boylelikle delmis oldum. Guzel bir aksam oldu. Sabah ise Ferhat ve Nermin cifti mukellef bir kahvalti sofrasi sundular. Dun gece ise cok eglendik. Gunun konusu Buralpi idi. Hala ses seda yok. Bugunku sinavini nasil gececegini konusup durduk. Umarim iyi gecmistir Levent.
Gokhan nevaleler icin tesekkurler. Gultekin sizleri tanidigima cok sevindim. Sari sekeriniz bende.
Bir sonra kalamis macerasinda film devam edecek. Az sonra...