Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 379,017
Ynt: Maltepe Buluşmaları

fsirin' Alıntı:
Gece biz ve İnsel Hocam konakladık. Kedicik de bizim Küheylan'ın altında uyudu. Gece boyu şiddetli yağmur yağdı. Çevredeki şantiye çalışmaları epeyce bir gürültü yaptılar ama uyumamıza engel olamadılar. :mad:
Sabah erken saatte kediyi farkeden bir köpek bizi uyandırdı. Kediyi görmüş, havlayıp duruyordu. Kapıyı açıp "hoşt diye" bir görününce kaçtı. :-\

Sabah İnsel Hocam bizim de teşvikimizle aracına ilk delikleri açtı. ;D

Yaklasik 3 senedir bizim kamperle birlikteligimiz suruyor. Omnistor tentenin ayak aparatlarini kaportayi delmemek icin takmayi hic dusunmedim. Ama ferhat beni ikna etti. İlk vida deliklerimi de boylelikle delmis oldum. Guzel bir aksam oldu. Sabah ise Ferhat ve Nermin cifti mukellef bir kahvalti sofrasi sundular. Dun gece ise cok eglendik. Gunun konusu Buralpi idi. Hala ses seda yok. Bugunku sinavini nasil gececegini konusup durduk. Umarim iyi gecmistir Levent.
Gokhan nevaleler icin tesekkurler. Gultekin sizleri tanidigima cok sevindim. Sari sekeriniz bende. :D
Bir sonra kalamis macerasinda film devam edecek. Az sonra...

Etiketler

Paylaştığınız fotoğraflara bakarak doğrusu ben de Cavit Hocamın ifadesine katılıyorum.

Muhabbetiniz daim olsun arkadaşlar.

Çok güzel birliktelik.Fotoğraflayanlarında ellerine sağlık.Orada olmayı isterdim.Levent çaydan alacağım olsun.

insel' Alıntı:
...Gultekin sizleri tanidigima cok sevindim. Sari sekeriniz bende. :D

Biz de tanıştığımıza çok memnun olduk İnsel bey.
Sarı şekeri unuttuğum ve yollarımız ayrıldığı için çok memnunum aslında.
Elim varıp da çöpe atamıyordum, siz atın lütfen. Karşılaşmayalım bir daha :smiley:

Bir taburem vardi. Tam iki yil kurtulmak istedim. Farkinda olmadan unutuyordum sagda solda kamp yerlerinde. En sonunda bunu unutmussunuz diye baska bir kampta geliyordu. Copun kenarina koymaya basladim. Yine biz gittikten sonra birisi alip bir sonraki kampta bana getiriyordu. Tabii getiren haftalarca arabasinda tasidigindan sesimi cikaramiyor ve onun gozu onunde cope atamiyordum. Sari sekerde o hesap. Uzgunum. :smiley:

Çok güzel bir etkinlik kaçırmışım :(

insel' Alıntı:
Bir taburem vardi. Tam iki yil kurtulmak istedim. Farkinda olmadan unutuyordum sagda solda kamp yerlerinde. En sonunda bunu unutmussunuz diye baska bir kampta geliyordu. Copun kenarina koymaya basladim. Yine biz gittikten sonra birisi alip bir sonraki kampta bana getiriyordu. Tabii getiren haftalarca arabasinda tasidigindan sesimi cikaramiyor ve onun gozu onunde cope atamiyordum. Sari sekerde o hesap. Uzgunum. :smiley:
O tabureyi sana geri getirenlerden biri de benim :D

İnsel'in tabureyi ben iki ay taşıdım ve teslim ettim, sonra tekrar çöpe attı...... :(
Ferhat problem olmadı, hatta işimi kolaylaştırdılar, sorun yok yola devam ;)

Gökhan'ın sahili gelmiş :D bu akşam sahildeyiz arkadaşlar ;)

hadi size çay yapayım bari bendensiniz, para almayacağım bu sefer ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

SON MESAJLAR

SON KONULAR