Murat bey İlginize ve alakanıza karşılık ne kadar teşekkür etsek azdır. Aramızda olamamasından dolayı üzüldüğümüz kişilerden biri oldunuz umarım seneye herşey daha güzel olacak Gezenbilir ailesi içinde 4. seferimizde bir başka rotada inşallah görüşme fırsatı buluruz fakat işi seneye bırakmaya bizimde niyetimiz yok Gönül isterki Akçokocaya biz gelelim fakat buna imkanımız program içinde izin vermez düzcede buluşarak bize el verdiği ölcüde safran bolu yönünde eşlik etmeniz çok memnuniyet verici olacaktır. cumartesi (24 temmuz ) saat 9 9.30 gibi yolacıkılacak her halde 3 saat sonra düzcede oluruz mutlakada haberleşiriz.PajeroCat' Alıntı:Bülent bey &Tarık bey merhaba;
LR ile karadeniz Turu gezinize katılmak adına iş yerimde baya bir çaba göstermiş olsamda
ne yazık ki katılamamanın üzüntüsü içindeyim gerçekten..
Sizlere Karadeniz Ereğliden sesleniyorum..Bülent (febülent) bey ile bir kaç kez yazışma fırsatım olmuştu ve size de bu gezi vasıtası ile kolaylıklar diliyorum hazırlıklarınızda..24 Temmuz da istanbuldan sabah saatlerinde hareket edeceksiniz okuduğum kadarı ile..Rotanıza baktığımda istanbuldan başlayacak olan geziniz tahminime göre Anadolu yakası gişelerden çıktıktan sonra izmit-Adapazarı-Düzce istikametinden Safranboluya ulaşacak..Bu rota içerisinde Bülent beye daha önce sormuştum ve tekrar yinelemek istedim..Düzce Akçakoca arası 30 km lik bir mesafede ve benim Karadeniz ereğliden akçakocaya mesafem de 30 km. civarında..Programınızda Akçakocaya uğramak olabilir mi? Olmayacak ise Düzce-Bolu istikametinden saat kaç gibi geçeceksiniz..?
Bu rotada yani Düzce - Bolu - Safranbolu istikametinizde Karadeniz Ereğliden bir kaç araç ile size eşlik etmek ve tanışabilmek isterim açıkçası..
Konu hakkındaki bilgilendirmenizi bekliyorum..
Hazırlıklarınızda kolaylıklar dilerim..
Karadeniz Ereğliden Sevgilerimle
Murat AYRAL
ata036' Alıntı:evet arkadaşlar son 9 gün ekip kesinleşti artık katılım listemiz aşağıdadır ;D ;D ;D
Katılımcı Listesi (Güncel)
İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet Karabulut
3.Baran Karabulut
5- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
6- Sevilay AKBULUT
7- Melisa AKBULUT
8- Yasemin AKBULUT
9- Ahmet ERGÜN Disco II TD5 (Tüm Gezi)
YOZGAT
10- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Kaya ) 15 gün
11- Turgay Yıldız
SİVAS
12- Bülent KÖK Defender 110
13- ESRA KÖK
14- İrem KÖK
15- Mustafa ARSLAN Nissan Patrol
16- Alimcan ARSLAN
IĞDIR
17- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
18- Neslihan YILMAZ
19- S.Ceren YILMAZ
20- Seden YILMAZ
21- Serkan AYDIN
22- Sevgi AYDIN
23- Ali AYDIN
24- Ferhat AYDIN
exclusive' Alıntı:herkese selam iyi ki kendini tanıtma bölümünde yakın zamanlarda olacak bir etkinlik olup olmadığını sormuşum ve Murat beyin vermiş olduğu link ile bu başlığı görme şansım oldu. Bu organizayonun rotasını incelediğimde beni heyecanlandıran bir noktası oldu o da Sinop - Ayancık bölümü ben aslen oralıyım ve kısmet olursa pazartesi sabahı memleket ziyaretine gideceğim. Söz konusu gezi planı zamanlarında Ayancıkta olma durumum olabilir bu nedenle de bu tur hakkında daha detaylı bilgi alabilir miyim? Ayancıkta ne zaman olunur? Ne kadar zaman orda harcarsınız? Sizlerle oturup tanışma imkanım olur mu?
altuncu57' Alıntı:rota planlamalarınızdan okuduğum kadarı ile şirin ilçemiz Yeşil Ayancık'tan da geçeceksiniz.Zaman planlamanız nedir bilemeyeceğim ama mutlaka burada görüşelim.İnanın benim iş yoğunluğum ziynet işi ile uğraştığımdan yazın yoğun yoksa böyle bir organizasyonda mutlaka aranızda olurdum .görüşmek tanışmak dileği ile inşallah.Dört gözle sizleri bekliyor olacağım .
febulent' Alıntı:Murat bey İlginize ve alakanıza karşılık ne kadar teşekkür etsek azdır. Aramızda olamamasından dolayı üzüldüğümüz kişilerden biri oldunuz umarım seneye herşey daha güzel olacak Gezenbilir ailesi içinde 4. seferimizde bir başka rotada inşallah görüşme fırsatı buluruz fakat işi seneye bırakmaya bizimde niyetimiz yok Gönül isterki Akçokocaya biz gelelim fakat buna imkanımız program içinde izin vermez düzcede buluşarak bize el verdiği ölcüde safran bolu yönünde eşlik etmeniz çok memnuniyet verici olacaktır. cumartesi (24 temmuz ) saat 9 9.30 gibi yolacıkılacak her halde 3 saat sonra düzcede oluruz mutlakada haberleşiriz.
saygılarımızla sevgilerimizle ereğliye selamlar
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Gönlüm sizlerle 8) Tanrı yolunuzu açık etsin
ata036' Alıntı:teşekkürler abim allah razı olsun