LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,714
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

SON 1 HAFTAYA 1 KALA :eek:
KALDI 8 = 192 SAAT

;D ;) :eek: ::smiley:

Etiketler

PajeroCat' Alıntı:
Bülent bey &Tarık bey merhaba;
LR ile karadeniz Turu gezinize katılmak adına iş yerimde baya bir çaba göstermiş olsamda
ne yazık ki katılamamanın üzüntüsü içindeyim gerçekten..
Sizlere Karadeniz Ereğliden sesleniyorum..Bülent (febülent) bey ile bir kaç kez yazışma fırsatım olmuştu ve size de bu gezi vasıtası ile kolaylıklar diliyorum hazırlıklarınızda..24 Temmuz da istanbuldan sabah saatlerinde hareket edeceksiniz okuduğum kadarı ile..Rotanıza baktığımda istanbuldan başlayacak olan geziniz tahminime göre Anadolu yakası gişelerden çıktıktan sonra izmit-Adapazarı-Düzce istikametinden Safranboluya ulaşacak..Bu rota içerisinde Bülent beye daha önce sormuştum ve tekrar yinelemek istedim..Düzce Akçakoca arası 30 km lik bir mesafede ve benim Karadeniz ereğliden akçakocaya mesafem de 30 km. civarında..Programınızda Akçakocaya uğramak olabilir mi? Olmayacak ise Düzce-Bolu istikametinden saat kaç gibi geçeceksiniz..?
Bu rotada yani Düzce - Bolu - Safranbolu istikametinizde Karadeniz Ereğliden bir kaç araç ile size eşlik etmek ve tanışabilmek isterim açıkçası..
Konu hakkındaki bilgilendirmenizi bekliyorum..
Hazırlıklarınızda kolaylıklar dilerim..

Karadeniz Ereğliden Sevgilerimle
Murat AYRAL
Murat bey İlginize ve alakanıza karşılık ne kadar teşekkür etsek azdır. Aramızda olamamasından dolayı üzüldüğümüz kişilerden biri oldunuz umarım seneye herşey daha güzel olacak Gezenbilir ailesi içinde 4. seferimizde bir başka rotada inşallah görüşme fırsatı buluruz fakat işi seneye bırakmaya bizimde niyetimiz yok Gönül isterki Akçokocaya biz gelelim fakat buna imkanımız program içinde izin vermez düzcede buluşarak bize el verdiği ölcüde safran bolu yönünde eşlik etmeniz çok memnuniyet verici olacaktır. cumartesi (24 temmuz ) saat 9 9.30 gibi yolacıkılacak her halde 3 saat sonra düzcede oluruz mutlakada haberleşiriz.

saygılarımızla sevgilerimizle ereğliye selamlar

SPONSORLAR

1. Bülent (Kök Teknik) Araç Başı tornavida takımı
2. Tarık (ata036) Araç Başı 4 gb flash disk veya Notebook Mouse
3. Bülent (febülent) Araç Başı karışık çerez
4. Galip (ada28) Araç Başı fındık
5.Ahmet (Yozgat) Gruba Yeterli Miktarda İlaç (yolculukta karşılaşabileceğimiz güneş çarpması, ishal, ağrı, vb. )
6. Oğuzhan (www.lideroutdoor.com) kişi başına Termometreli pusulalı Düdük veya Şapka ya takılan Fener
7. Ertuğrul AÇIKGÖZ ve Volkan Duran tüm ekibe özel üretim şapka
8. www.aradeniz.com - A-Plus Giyim için Erkutbeyin Büyük desteğini gördük, giyim üzerindeki baskılar ve Fayatta indirim Kendilerinden

KATKIDA BULUNANLAR

1. Gezenbilir Ailesi
2. 4x4 SüperSport Dergisi (Eylül-Ekim Sayısı )
3. Ahmet Ergun (egeli 34) - İNSA TURBO Lastik alımlarında Ahmet abi yardımcı olacak bilginize.
4. elvan_doga Seyahat sigortası - Trafik sigortası- Kaskolar- sağlık başta olmak üzere sigorta ile ilgili her konuda sizlere elimdeki tüm imkanlarla yardımcı olmaya çalışacağım

Herkese Teşekkür ederiz.

herkese selam iyi ki kendini tanıtma bölümünde yakın zamanlarda olacak bir etkinlik olup olmadığını sormuşum ve Murat beyin vermiş olduğu link ile bu başlığı görme şansım oldu. Bu organizayonun rotasını incelediğimde beni heyecanlandıran bir noktası oldu o da Sinop - Ayancık bölümü ben aslen oralıyım ve kısmet olursa pazartesi sabahı memleket ziyaretine gideceğim. Söz konusu gezi planı zamanlarında Ayancıkta olma durumum olabilir bu nedenle de bu tur hakkında daha detaylı bilgi alabilir miyim? Ayancıkta ne zaman olunur? Ne kadar zaman orda harcarsınız? Sizlerle oturup tanışma imkanım olur mu?

Umarım memleketimde sohbet etme ve ilk tanışma fırsatını yakalamış olurum. Şimdiden bu tura katılacaklara keyifli sürüşler diliyorum.
(Off Road dilinde ne denir bilmiyorum mazur görün :smiley: )

ata036' Alıntı:
evet arkadaşlar son 9 gün ekip kesinleşti artık katılım listemiz aşağıdadır ;D ;D ;D

Katılımcı Listesi (Güncel)

İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet Karabulut
3.Baran Karabulut

5- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
6- Sevilay AKBULUT
7- Melisa AKBULUT
8- Yasemin AKBULUT

9- Ahmet ERGÜN Disco II TD5 (Tüm Gezi)

YOZGAT
10- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Kaya ) 15 gün
11- Turgay Yıldız

SİVAS
12- Bülent KÖK Defender 110
13- ESRA KÖK
14- İrem KÖK

15- Mustafa ARSLAN Nissan Patrol
16- Alimcan ARSLAN

IĞDIR
17- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
18- Neslihan YILMAZ
19- S.Ceren YILMAZ
20- Seden YILMAZ
21- Serkan AYDIN
22- Sevgi AYDIN
23- Ali AYDIN
24- Ferhat AYDIN

gezinin başlangıç tarihinde ERC(Avrupa Ralli Şampiyonasında) görevli olmam vede yerime başka arkadaş bulamamdan ötürü gelemiyorum ancak sonradan yetişmeye çalışacağım ama kesin bir şey söyleyemiyorum .

gözümüzü arkada bırakma ahmet abiii sen disco ile kesin yetişirsin diyorum ;D ;D ;D

İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet Karabulut
3.Baran Karabulut

4- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
5- Sevilay AKBULUT
6- Melisa AKBULUT
7- Yasemin AKBULUT

YOZGAT
8- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Kaya ) 15 gün
9- Turgay Yıldız

SİVAS
10- Bülent KÖK Defender 110
11- ESRA KÖK
12- İrem KÖK

13- Mustafa ARSLAN Nissan Patrol
14- Alimcan ARSLAN

IĞDIR
15- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
16- Neslihan YILMAZ
17- S.Ceren YILMAZ
18- Seden YILMAZ
19- Serkan AYDIN
20- Sevgi AYDIN
21- Ali AYDIN
22- Ferhat AYDIN

5 Defender LR, 1 Patrol Nissan toplam araç sayısı 6
sondurum budur.

ŞU AN İTİBARİ İLEEEEEEE

7 GÜN 168 SAAT

exclusive' Alıntı:
herkese selam iyi ki kendini tanıtma bölümünde yakın zamanlarda olacak bir etkinlik olup olmadığını sormuşum ve Murat beyin vermiş olduğu link ile bu başlığı görme şansım oldu. Bu organizayonun rotasını incelediğimde beni heyecanlandıran bir noktası oldu o da Sinop - Ayancık bölümü ben aslen oralıyım ve kısmet olursa pazartesi sabahı memleket ziyaretine gideceğim. Söz konusu gezi planı zamanlarında Ayancıkta olma durumum olabilir bu nedenle de bu tur hakkında daha detaylı bilgi alabilir miyim? Ayancıkta ne zaman olunur? Ne kadar zaman orda harcarsınız? Sizlerle oturup tanışma imkanım olur mu?

selamlar Ayancıktan geçtiğiniz zaman da görüşmek imkanımız olursa sizlerle tanışmak ve 4x4 araçlar (özellikle de defenderlar hakkında bilgi almak) isterim.
herkese saygılar

Umarım memleketimde sohbet etme ve ilk tanışma fırsatını yakalamış olurum. Şimdiden bu tura katılacaklara keyifli sürüşler diliyorum.
(Off Road dilinde ne denir bilmiyorum mazur görün :smiley: )

altuncu57' Alıntı:
rota planlamalarınızdan okuduğum kadarı ile şirin ilçemiz Yeşil Ayancık'tan da geçeceksiniz.Zaman planlamanız nedir bilemeyeceğim ama mutlaka burada görüşelim.İnanın benim iş yoğunluğum ziynet işi ile uğraştığımdan yazın yoğun yoksa böyle bir organizasyonda mutlaka aranızda olurdum .görüşmek tanışmak dileği ile inşallah.Dört gözle sizleri bekliyor olacağım .

Sayın altuncu57, Azmi bey sanırım siz de Ayancıklısınız ben de Ayancıklıyım ve salı gününden itibaren Ayancıkta olacağım. Sizi ve eğer varsa diğer Ayancıklı üyeleri ziyaret etmek ve tanışmak isterim eğer sizin için de uygunsa. Saygılar.

Samet TAŞKIRAN
05543133163
pasali02@hotmail.com

selamlar ayancık gurubu iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ayancık dan araçlar geçerken ben olmayacağım için net bir şey söyleyemiyorum sorularınız ile ilgili bülent arkadaşımız cevap verecektir eğer sizin ordan geçiyorlar ise büyük ihtimalle bir çayınızı içerler :D
selamlar tarık

7 GÜN X 24 = 168 SAATCİK...
:D ;D :eek: ::smiley: :smiley: :D :eek:

febulent' Alıntı:
Murat bey İlginize ve alakanıza karşılık ne kadar teşekkür etsek azdır. Aramızda olamamasından dolayı üzüldüğümüz kişilerden biri oldunuz umarım seneye herşey daha güzel olacak Gezenbilir ailesi içinde 4. seferimizde bir başka rotada inşallah görüşme fırsatı buluruz fakat işi seneye bırakmaya bizimde niyetimiz yok Gönül isterki Akçokocaya biz gelelim fakat buna imkanımız program içinde izin vermez düzcede buluşarak bize el verdiği ölcüde safran bolu yönünde eşlik etmeniz çok memnuniyet verici olacaktır. cumartesi (24 temmuz ) saat 9 9.30 gibi yolacıkılacak her halde 3 saat sonra düzcede oluruz mutlakada haberleşiriz.

saygılarımızla sevgilerimizle ereğliye selamlar

Anlaşılmıştır Bülent Bey..Tekrar kolay gelsin son hazırluklarınız..
Sevgilerimle..

Gönlüm sizlerle 8) Tanrı yolunuzu açık etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri