LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,732
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Tarıkcım çok sağol hergün daha iyi oluyoruz sorun kalmadı gibi, ayrıca bu gün hüseyine uğradım aracım'da istediğim gibi oluyor.daha hızlı ve güçlü hele getiriyoruz ,heseyin geçekten işinin ehli tamamen ona bıraktım iyide oldu hoşçakal.

sorun kalmamasına çok sevindim abi allah daha iyi etsin inşallah
gelememene çok üzülüyorum :'( ama nasip diyelim başka bir etkinlikte mutlaka görüşeceğiz inşallah ;)
Hüseyin ustaya gelince bende söyleyecek söz yok o adam bu işin piiri KIRAT' ın biricik US TAA SII istanbul nireee ığdır nire 1600 KM adam ordan benimn arabamın yürümesini sağlıyor arabam şu an yürüyorsa HÜSEYİN ustanın sayesindedir ayrıcia teşekkür ediyorum Hüseyin abime.
gelelim gezimize benim motor alt takım ve diğer bakımlarım tamam ufak tefek aksesuar işlerimiz kaldı onlarıda hafta içi halletimmi tamamdır yola hazırım sizler ne alemdesiniz arkadaşlar..

33400_406415328380_675938380_4434155_6231134_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs021.snc4/33400_406415333380_675938380_4434156_4577291_n.jpg[img]
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs053.ash2/36025_406415418380_675938380_4434157_7868774_n.jpg
36025_406415428380_675938380_4434159_2944760_n.jpg

Etiketler

selamlar herkeseee tekrardan :smiley:
tarık abi kırat on numara olmuş kazasız belasız sağlam bi tur olacak inşşş:smiley:

ata036' Alıntı:
......
...............
gelelim gezimize benim motor alt takım ve diğer bakımlarım tamam ufak tefek aksesuar işlerimiz kaldı onlarıda hafta içi halletimmi tamamdır yola hazırım sizler ne alemdesiniz arkadaşlar..
....
Tarik 41 kere maşallah... zaten güzeldi ... şimdi muhteşem olduğuna eminim ... :smiley:

tarık kırat cidden harika görünüyo sağlıcakla kazasız belasız gidin ve gelin inşallah :D

Tarık abi tek eksiği orjinal defender jantı oda oldumu Kırat tam anlamıyla bir delikanlı olcak ;D

Off_Road' Alıntı:
Tarik 41 kere maşallah... zaten güzeldi ... şimdi muhteşem olduğuna eminim ... :smiley:

teşekkürler abim elimden geleni yapmaya çalışıyorum :D

cidowsky' Alıntı:
tarık kırat cidden harika görünüyo sağlıcakla kazasız belasız gidin ve gelin inşallah :D

saol çiğdem inşallah ilerde daha güzel olacak ;)

roverman' Alıntı:
Tarık abi tek eksiği orjinal defender jantı oda oldumu Kırat tam anlamıyla bir delikanlı olcak ;D

sana gelince özgür efendi bu işlerin hepsi hemen hemen senin yüzünden fazla gaz verme para bitti paraaa ne jantı jantlarımız çok güzel ;) ;) ;) ama en kısa zamand oda olacak ;)

ata036' Alıntı:
sana gelince özgür efendi bu işlerin hepsi hemen hemen senin yüzünden fazla gaz verme para bitti paraaa ne jantı jantlarımız çok güzel ;) ;) ;) ama en kısa zamand oda olacak ;)
;D ;D ;D

az bi zaman kaldı :smiley: :smiley: ;) :smiley:

Bol fotoğraflı olsun. Gidemeyenler için.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Bülent merhaba ,son gün geldi çattı aranızda olamayacağım için üzgünüm. artılar, eksiler, yaşanan olumsuzluklar bu kararda etkili oldu,
sana ve katılan tüm dostlara iyi eğlenceler sorunsuz bir gezi olmasını dilerim bizleri habersiz bırakma yoldaykende haberleşelim iyi yolculuklar
Tanrı sizinle olsun,

tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sizler gibi abilerimizin dostlarımızın bizi desteklemesi bizi daha da heycanlandırıyor evet son günler kaldı 2 hafta, katılamayacak olmanız bizi üzüyor amma inşallah seneye daha organize bir gezi planıyla karşınızda olacağız umarım zaman ve imkanlar herkes için uygun olur. her yerden mutlak imkan buldukça resim atarız sayfayada yazarız.

Tarık , yine tam gaz ve tam hazır nazır bir haldesin kaldı 14 gün bakalım bu günlere neler sığdıracaksın ilgiyle takip ediyorum :smiley: bravo kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş KIRAT ın...

son logo bu idi genel katılım için araç logosuz araçlar için kendi amblemlerinde hazırlanmış logolar olacak boyutlar konusunda arka sağ ve sol camda ve en arka kapı sağ ve solunda yer belirlene bilir tahmini logo boyutu 12 x 18 cm çalışılacak devamı....

karadeniz son.jpg

T-shirt için bende de bu örnek var :smiley:

P1090907.jpg

P1090908.jpg

P1090909.jpg

P1090910.jpg

güzel bir örnek :smiley: bizim logo içinde kompozisyon olarak uygun belki bizim logo arma gibi olması sebebiyle sıkışır dağıtırız bayrak kollara gezenbilir arması gögüse araç logoları sağ kola resim ve yazılar arkaya gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri