LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,756
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Off_Road' Alıntı:
Bütün arkadaşlara merhaba..
Tarık kardeşimle zaten geçen yılki güzel gezinizi ve bu yılki olacak programınızı daha geçen yıldan konuşmuştuk.. gerçi kendisi sğl'sun bu forum böyle bugün itibariyle 16 sayfaya gelinceye kadar bana hiç bir hatırlatmada yapmadı ... :mad:
Gürdüğüm kadarıyla gezi programı tahminlerimle de uyumlu olarak gayet güzel ilerliyor.. bu geziye katılmayı tabiiki çok istiyorum ama geçmiş deneyimler ışığında yaklaşık 3 ay önceden kendimi listeye ekleyip sonra son günlerde çıkabilecek bir aksilikten dolayı ismimi silmeyi hiç istemiyorum.. bu nedenle şimdilik forumu yakın takibe alıp dışarıdan olabilecek elimden gelen hertürlü katkıyı yapmaya hazır olduğumu belirtmekle yetineceğim...
Organizasyonun gerçekleşebilmesi için şu ana kadar olan katkıları için bütün arkadaşları hem kutluyorum hemde teşekkür ediyorum ...
görüşmek dileğiyle...
selamlar / kolaylıklar / Ertuğrul
ertuğrul abicim bu 16 sayfa sadece biz geziye gideceğiz lafından ortaya çıktı senin elbete haberin olacaktı sizin etkinlikten dolayı daha bir şey söyleyememiştim sana ve bir çok tanıdık var daha haberi olmayan rota tam belli olunca herkese haber verecektik ama sen listeye şimdiden adını yaz abim :D

Etiketler

ata036' Alıntı:
ertuğrul abicim bu 16 sayfa sadece biz geziye gideceğiz lafından ortaya çıktı senin elbete haberin olacaktı sizin etkinlikten dolayı daha bir şey söyleyememiştim sana ve bir çok tanıdık var daha haberi olmayan rota tam belli olunca herkese haber verecektik ama sen listeye şimdiden adını yaz abim :D
hmm... biraz çevir Kaz yanmasın gibi olduda neyse ... ;D bakacaz artık ..yazdığım gibi henüz zaman çok... böyle bir organizasyona ne kadar çok katılmak istediğimi tahmin ediyorsundur... :D
selamlar / kolaylıklar

o zaman ben katılımcı listesini bi tazeliyim sen eklersin kendini ertuğrul abim

İSTANBUL
A- Defender 110 (Emir ) 15 gün
1-Bülent Demir
2-Memet Karabulut
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4-

B- Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
1- Hüseyin Akbulut
2-
3-
4-

C- Disco II TD5 (Tüm Gezi)
1- Ahmet ERGÜN
2-
3-
4-

KAYSERİ
A- Defender 110 ::smiley:
1-

YOZGAT
A-Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün
1- Ahmet Kızılkaya
2-

SİVAS
A- Defender 110
1- Bülent Kök
2-
3-
4-

IĞDIR
A- Defender 110 (KIRAT)
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 )
2-
3-
4-

Araç Sayısı : 6 ( Defender ) + ..... (Discovery) + ..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + ...... ( Diğer )
Kişi Sayısı : 9 kişi + Eşler ve çocuklar

bide sponsor listemizi tazeleyelim bakalım ne olacak ;D

SPONSORLAR

1. Bülent (Kök Teknik) Araç Başı tornavida takımı
2. Tarık (ata036) Araç Başı 4 gb flash disk veya Notebook Mouse
3. Bülent (febülent) Araç Başı karışık çerez
4. Galip (ada28) Araç Başı fındık
5.Ahmet (Yozgat) Gruba Yeterli Miktarda İlaç (yolculukta karşılaşabileceğimiz güneş çarpması, ishal, ağrı, vb. )

KATKIDA BULUNANLAR

1. Gezenbilir Ailesi
2. 4x4 SüperSport Dergisi (Eylül-Ekim Sayısı )
3. Ahmet Ergun (egeli 34) - İNSA TURBO Lastik alımlarında Ahmet abi yardımcı olacak bilginize.
4. elvan_doga Seyahat sigortası - Trafik sigortası- Kaskolar- sağlık başta olmak üzere sigorta ile ilgili her konuda sizlere elimdeki tüm imkanlarla yardımcı olmaya çalışacağım, Ayrıca seyahat sigortası için bu gezi grubuna özel bir police hazırlatmak niyetindeyim bu yönde çalışmalarımızda sürüyor yine buradan yazarım. (Sigorta ile ilgili her konuda soru sorun elimden geldiğince cevaplarım Not: Anlaşmalı kurum sayımız fazla olduğu için bir çok sigorta şirketinden görüş ve öneri alabiliriz bu konuda da içiniz rahat olsun. )

Arkadaşlar sponsorluk konusunda ne diyebilirim diye çok düşündüm , bende de size sevgi dolu bir yürek göndereyim :smiley:

MKG' Alıntı:
Arkadaşlar sponsorluk konusunda ne diyebilirim diye çok düşündüm , bende de size sevgi dolu bir yürek göndereyim :smiley:

Abi gelemiyorsan ver arabanı ben gezdiririm ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:

teşekkürler mustafa abim burda olup tecrübelerini paylaşman bile bize yeter :smiley:

Tempus' Alıntı:
Abi gelemiyorsan ver arabanı ben gezdiririm ;D ;D ;D

o olmaz işte kürşat abi sızıki ile gelecen sen td5 i kaptırırmıyız sana bu kadar landcı varken hem sen sızıkiye alışmışsındır artık onla gel defender büyük gelir şehir içinde ara sokaklar dönemezsin artık ;) ;D ;D ;D ;D

gencecik emekli kayseride tek tabanca yaşayan deli dolu birisi 3 ay önceden programına bu geziyi dahil edemiyorsa bende defenderimi satıp doğan görünümlü şahin alırım
yaz tarık ertuğrul abiyi yoğun ısrar tehdit vs yaptırımlarla getiririz kendisini
olmadı arabasını kaçırıp fidye isteriz

yazdım bile kardeş artık uçarı kaçarı yok olmadı dediğin gibi yaparız arabayı kaçırıp fidye olarak ertuğrul abiyi isteriz :D :D :D

İSTANBUL
A- Defender 110 (Emir ) 15 gün
1-Bülent Demir
2-Memet Karabulut
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4-

B- Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
1- Hüseyin Akbulut
2-
3-
4-

C- Disco II TD5 (7 gün)
1- Ahmet Erçiro
2-
3-
4-

KAYSERİ
A- Defender 110
1- Ertuğrul AÇIKGÖZ
2-
3-
4-

YOZGAT
A-Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün
1- Ahmet Kızılkaya
2-

SİVAS
A- Defender 110
1- Bülent Kök
2-
3-
4-

IĞDIR
A- Defender 110 (KIRAT)
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 )
2-
3-
4-

Araç Sayısı : 6 ( Defender ) + 1 (Discovery) + ..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + ...... ( Diğer )
Kişi Sayısı : 10 kişi + Eşler ve çocuklar

MKG' Alıntı:

teşekkür ederiz.

Ertuğrul abinin katılmasıda çok güzel oldu :smiley:

Program yapmak için zaman erken görünüyorsada ne olcağını kestirmek plan yapmak zor olabilir fakat iyi tarafı şuan bu gezi için bir takvim yaprağına işaret koymak sonraki işlerimizi programlamakta bize çok yardımcı olacaktır. Diğer illerden katılımcılar ile sayımız çok büyüyecek her ilde bir şenlik havasında gezicez bu çok güzel...

bu gün itibariyle 6 defender + 1 Discovery II olduk diğer markalarda bir hareket yok fakat zaman bence erken... tüm 4x4 ler güzel bir gezi olcak,

Ertuğrul abinin katılmasıda çok güzel oldu :smiley:

[/quote]
kesin değil ben kendi kendime gelin güvey oldum

Benimle gelecek arkadaşım katılamıyor ama ben 5 günlük katılıyorum geziye.
Ahmet Erçiro / İstanbul - Disco II TD5 (5 gün)

ohh ohhh liste kabarıyo ertugrul abide varsa gayet iyi olcek bu gezi artık gezi boyunca yorumları fotoğrafları atıp bizide bilgilendirirseniz bizde burdan tadından yenmez pozisyonda otururuz artıkın aradada bülenti ertugrul abiyi telefonla taciz ederim nasıl gidiyor diye :D

irimi' Alıntı:
Benimle gelecek arkadaşım katılamıyor ama ben 5 günlük katılıyorum geziye.
Ahmet Erçiro / İstanbul - Disco II TD5 (5 gün)

2 günde ben ekledim umarım kızmazsınız 5+2 lastik patladı yağ yaktı çamura battı raporu verir Defender hastahanesi sana

cidowsky' Alıntı:
ohh ohhh liste kabarıyo ertugrul abide varsa gayet iyi olcek bu gezi artık gezi boyunca yorumları fotoğrafları atıp bizide bilgilendirirseniz bizde burdan tadından yenmez pozisyonda otururuz
çiğdem sen hala devammı ediyorsun gelmeme konusunda alla alla ya bülentle benim arabanın fotolarını kim çekecek ya sen otur bir daha düşün zaman varken :D :D :D demi blent bişeler söyle şuna

ata036' Alıntı:
2 günde ben ekledim umarım kızmazsınız 5+2 lastik patladı yağ yaktı çamura battı raporu verir Defender hastahanesi sana

:smiley: Yok yok tabiki kızmam sadece eşim hamile ve onu o kadar uzun süre yalnız bırakmam doğru olmayabilir. Yİnede duruma göre belkide +2 yapabiliriz. Daha vakit var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri