ata036
Zirve
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)
ertuğrul abicim bu 16 sayfa sadece biz geziye gideceğiz lafından ortaya çıktı senin elbete haberin olacaktı sizin etkinlikten dolayı daha bir şey söyleyememiştim sana ve bir çok tanıdık var daha haberi olmayan rota tam belli olunca herkese haber verecektik ama sen listeye şimdiden adını yaz abimOff_Road' Alıntı:Bütün arkadaşlara merhaba..
Tarık kardeşimle zaten geçen yılki güzel gezinizi ve bu yılki olacak programınızı daha geçen yıldan konuşmuştuk.. gerçi kendisi sğl'sun bu forum böyle bugün itibariyle 16 sayfaya gelinceye kadar bana hiç bir hatırlatmada yapmadı ...
Gürdüğüm kadarıyla gezi programı tahminlerimle de uyumlu olarak gayet güzel ilerliyor.. bu geziye katılmayı tabiiki çok istiyorum ama geçmiş deneyimler ışığında yaklaşık 3 ay önceden kendimi listeye ekleyip sonra son günlerde çıkabilecek bir aksilikten dolayı ismimi silmeyi hiç istemiyorum.. bu nedenle şimdilik forumu yakın takibe alıp dışarıdan olabilecek elimden gelen hertürlü katkıyı yapmaya hazır olduğumu belirtmekle yetineceğim...
Organizasyonun gerçekleşebilmesi için şu ana kadar olan katkıları için bütün arkadaşları hem kutluyorum hemde teşekkür ediyorum ...
görüşmek dileğiyle...
selamlar / kolaylıklar / Ertuğrul