LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fosilbulent

defnder 110
Yer
istanbul
Hersene Yaz tatili planımızı bir arada yaptığımız arkadaş grubumuz sizlerinde sayesinde çok büyüdü. Derneği Grubu tanımak la siz değerli dostlarımızıda tanıma bilgi paylaşma yardımlaşma fırsatı bulduk. 2008 2009 senelerinde grup aktivitesi olarak başlayan fakat katılımcılarının tamamen kendi insiyatifinde olan hiç bir menfaat ve ticari kaygı taşımayan araçların taşıya bileceği oranda araç sahibi olmayanlarada açık olan tamamen alman usulu, Bir tatil planına dönüşen bu gezi fikrimizin rotası Bu sene KARADENİZ OLSUN dedik. ve şuan tarihi bir değişiklik olmaz ise 24 temmuz cumartesi Çıkış istanbul 08 Ağustos pazar dönüş istanbul olarak belirledik. Toplam yapılacak mesafe 4000 km, izmir başta olmak üzere yozgat ağrı ankara şehirlerimizden katılması beklenen doslar ile değişik gün ve güzergahlarda molalarımızda değişik araç ve arkadaşlar ile karşılaşacağız. Defender lar ile yapılan bu gezinin kapıları Land rover markasının tüm modellerine olduğu gibi doğa dostu 4 tekere hatta 2 tekerlere sevdalı tüm dostlarada açık olacaktır. Rota konusunda iç taraftan hızlı bir yolculukla dönüşte kıyının tadını çıkartalım diyoruz. çoğunluğu camp lı gezi olacak bu tatil planında teknolojiye ve konforlu hayata biraz mesafeli olacağız yinede imkanları dahilinde herkes düzen ve güvenlik konularına riayet ettiği sürece serbest olacak daha ham halinde olmasına rahmen ana başlıklarda rotamız

ROTA
İstanbul> Kocaeli>-izmit-Adapazarı>Düzce>Bolu-Yeniçağ-Gerede-Eskihisar>Karabük-Safranbolu> Bartın – Amasra –Kurcaşile-Cide>İnebolu > Abana –Çatalzeytin-Türkeli-Ayancık>Sinop-Yakakent> Bafra-19 Mayıs Samsun>Çarşamba>Terme>Ünye>Fatsa>Perşembe>Ordu>Gülyazı>Pirazi
>Bulancak >Giresun>Keşap>Espiye>Tirebolu>Görele >Eynesil>Beşikdüzü>Akçabat>Trabzon-Maçka-Sürmene-Uzungöl-Zigana Geçiti-Torul >Gümüşhane>Bayburt>Pazar>İspir>Ovit Geçiti>İkiz dere –Kalkandere-İyidere-Derepazarı-Rize-Çayeli-Pazar-Hemşin-Ardeşen-Çamlıhemşin-Fındıklı-Arhavi-Hopa-Borçka>Artvin>Yusufeli>Tortom Gölü>Uzundere –Tortum>Erzurum> Erzincan>Sivas>Yozgat-Hattusas-Boğazkale>Amasya>Çankırı>Ilgaz-Kurşunlu-Atkaracalar-Çerkeş>Gerede Bolu>Düzce>Adapazarı>Kocaeli>İstanbul
Değerli fikirlerinizi bekleriz.

karadeniz_ rota.jpg

karadeniz1ul8.jpg

video_www_bakiad_org_tr_seyretfiles_localvideos_karadeniz__thumbs_blacksea_thumbnail_jpg.jpg

Etiketler

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Bende bilgi çalarim burdan güzel guzergah temmuz başi gibi dusunuyorum.

RedlinE' Alıntı:
Bende bilgi çalarim burdan güzel guzergah temmuz başi gibi dusunuyorum.

abi biraz ertele bize katıl diyorum. çok bildiğimden falan değil sakın yanlış anlamayın kalabalık daha güzel oluyor ben bundan önce 2008 de 2500 2009 da 3028 km yol yaptım ilk inde 2 araçtık 2. çıkışımızda akdenizde 9 araç müthiş bir gösteri insanları görmeniz lazım. tabi hepsi defender idi. bu yıl bunlardan daha aşağıya kalmaz araç sınırlamasıda yok dostluk var tatil var dinlenmek var o kadar.

iş planlarımla çakışmazsa ben gelirim, yada en aızndan bir bölümüne katılırım. ama kesin durmum anca haziran sonu belli olur.

Tempus' Alıntı:
iş planlarımla çakışmazsa ben gelirim, yada en aızndan bir bölümüne katılırım. ama kesin durmum anca haziran sonu belli olur.

benimde en büyük korkum bu son dakika bir iş anlaşması sakal ve bıyık hikayesi inşallah herşey denk gelir.

evet isteyen istediği yerden başlayıp istediği yerde bitirip döne bilir katılım parkur zaman yada mesafe sınırlaması yok bu gezi için hatta şimdiden araç ve araçta gidenler diye bir listeye başlaya biliriz.

selamlar 2008 ve 2009 maceralarında bülente aracında eşlik edenlerden biriyim.Bu senede 2010 landrover karadeniz organizasyonuna bi aksilik olmazsa kendi aracımla katılacağım, aksilikten kastım araçtandır yoksa tur için o tarihlerde arkadaşımlarımla olcağım kesindir Allahtan bi durum olmazsa.

güzergahı batuma kadar uzatsanız derim :smiley: önerim bu çok güzel bir doğa oraya kadar uzanıyor. :smiley:

2008 yılında şans eseri internet aracılığıyla katılmaya karar verdiğim bu organizasyonda elde ettiğim dostlukları hiçbirşeye değişmiyeceğimi söylemek istiyorum.
elimden geldiğince bu turların devamı için bülente ve diğer arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışacağım.
rota konusunda esneklikler fikir alışverişleri olcakatır
hiç bir şekilde kar amacı olmayan bi organiasyon ve her sene 15 gün olarak belirlediğimiz rota doğrultusunda programımızı oluşturup yola çıktığımız ancak garantisi sadece çıkış günü ve dönüş günü :smiley: olan özgürlüğün sonuna kadar kullanıldığı doğal kamp hayatının tercih edildiği ki( burda 2 gün kamp 1 gün pansiyon tercihimiz genellikle) dönüşte aklımızda sayısız hatıranın yer etttiği ve hiç bir zaman keşke ye yer bırakmayan bir tatil anlayışıdır.

Her zaman fikir alışverişine açığız bu yılda hedefimizi belirledik yanlız teferruat yine fikir alışverişiyle ortaya çıkacaktır.Rota üzerinde bulunan şehirlerde yaşayan arkadaşların ve daha önce böyle bi rota izlemiş arkadaşlarında fikirlerini bekliyoruz macera dolu yolculuğumuza bekliyoruz :smiley:

batum düşünülebilir ancak yanılmıyorsam araçlar için triptik ücreti ve bize pasaport zorunluluğu doğuyor
masrafların optimum düzeyde olmasını düşünüyoruz gürcistana girişin bize olcağı extra masrafı tahmini hesaplayıp rotamıza ekleyebilirz.
yada araçları hopada bırakıp günübirlik bi gezi yapabilirz bilmiyorum hangisi uygun olursa :smiley:

katılmayı isterim onun için bu öneride bulundum inşallah demedende edemem :smiley:

eczahmet' Alıntı:
batum düşünülebilir ancak yanılmıyorsam araçlar için triptik ücreti ve bize pasaport zorunluluğu doğuyor
masrafların optimum düzeyde olmasını düşünüyoruz gürcistana girişin bize olcağı extra masrafı tahmini hesaplayıp rotamıza ekleyebilirz.
yada araçları hopada bırakıp günübirlik bi gezi yapabilirz bilmiyorum hangisi uygun olursa :smiley:
tabi tüm araçlar değilde 2-3 araca sığışarak günübirlikte yapılabilir, triptik artık yok yeşil sigorta ve pasaport yeterli vize kapıda verliyor :smiley:

tamam bunu araştıalım bence olur yada grup içi tercihi bi durumda yapabiliriz bunu günübirlik extra masrafı ne olcaka tahmini bunuda hesaplayalım zannedersem pasaport zorunluluğu var?

işte benim bu 3. yılım bu turda ilk 2 yıl landım olmadığı için araçsız katılmıştım ve land sevdası bu tur sayesinde oluştu bende :smiley:)
inşallah diyorum bende bu sene land la olcak :smiley:
kesinlikle tavsiye ediyorum sanada ( sende yap güzel oluyor :D :smiley:))

egeli 34' Alıntı:
tabi tüm araçlar değilde 2-3 araca sığışarak günübirlikte yapılabilir, triptik artık yok yeşil sigorta ve pasaport yeterli vize kapıda verliyor :smiley:

Gürcistan vize istemiyor, ne öncesinde ne kapıda.
En az 6 ay süresi olan pasaport yeterli.
En son gidişimde pasaport elimde, elimi kolumu sallaya sallaya girmiştim.
Hem Tiflis'e hem Batum'a bu şekilde gittim geçen yıl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri