Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 163
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,568
Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

4 L - 1.6 Vitara/Otomatik - 99 - Voltran - 25 kr/km (karma) - 15 Lt/100 Km (karma) / tavsiye ederim
orsa - 1.6 Vitara/Düz - 93 - Atiker - - 12 lt/100 km (Ş dışı ) / tavsiye ederim
camouflage - 2.0 Grand Vitara/Düz - 99 - Atiker - 160 kr/km (ş.dışı) - 13 lt/100 km (ş.içi) / tavsiye ederim
Offroadpassion-1.6 Vitara/Düz - 00 - Voltran - 184kr/km(karma) - 11,5 Lt/100 Km (karma) / tavsiye ederim
oguz1134 2.0 Vitara/Düz v6 - 95 - kml - 350kr /km (ş.içi) - 21lt/100km / tavsiye etmem
yuzen_adam -1.6 Vitara/karbüratör/Düz - 90 -Atiker - 190kr/km(ş.içi) -12 lt/100km (ş.içi) /tavsiye ederim
konyalı 2.5 G.Vitara/Otomatik - 00 BRC - 40 kr(ş.içi)25 kr(ş.dışı) /tavsiye etmem
adrian 1.6 JLX/ Düz - 97 KME - 9 lt/100 km (ş.dışı) - 12 lt/100 km (ş.içi) / tavsiye ederim
altuncu57 -2.0 G.V. 4 silindir -99 Tartarini - 22 kr (ş.Dışı) - 28-33 kr sert ve arazi kullanımı / tavsiye ederim
Ardaelektroniik 2.5 Grand Vitara/Düz - 01/Tartarini - lt/100 km (ş.dışı) - 14 lt/100 km (ş.içi) / tavsiye ederim

Etiketler

98 model v6 200cc otomatik vitara yı 7yıl lpg siz kullandım en son pes ettim omvl marka sıralı sistem taktırdım 60 000 km hiç sıkıntısız kullandım aracım eskidiğinden dolayı sattım gaz sisteminden kaynaklanan hiçbir hata ile karşılaşmadım.10.000km de bir 8 euro ya filitresini değiştirdim okadar.Motor lpg kullanmaya başladıktan sonra daha sessiz ve titreşimsiz çalışmaya başladı.yanarım senelerce cengaver gibi benzinli kullandığıma yanarım.Bugün benzinli araç alsam garantisine bile bakmadan ilk iş gidip lpg ye dönüştürürüm.İşin işin ehline yaptırdıktan sonra sıkıntı yaratacağına inanmıyorum.iyi günler

arkadaslar merhaba LPG takım fiyatları ve hangi servise taktıdınız memnun musunuz noktasında da bilgi vermeniz mumkun mu?

BRC icin 1600 TL taksitli fiyat aldım / ANKARA ivedikte teki servis

selamlar herkese..2007 model 3 kapı grand vitaram da tartarini sistemi var..uzun yol km de 15 kuruş yakıyor..ortalama 20 kuruş..kesinlikle tavsiye ederim..

sayın usas;
ankara'da oturuyorsanız;
teleflex gfi de düşünün derim
ben daha taktırmadım
izmir'de iyi tavsiye edilecek usta bulamadım,işim gereği il dışınada çıkamıyorum
ancak teleflex gfi türkiye distributörü ankara'da
Tunalı diye geçiyor
bir araştırın derim
3 ay önce 2000 ytl demişlerdi
teleflex'de manifolda herhangi bir delme işlemi apılmadan bu işlem gerçekleşiyor

4 L - 1.6 Vitara/Otomatik - 99 - Voltran - 25 kr/km (karma) - 15 Lt/100 Km (karma) / tavsiye ederim
orsa - 1.6 Vitara/Düz - 93 - Atiker - - 12 lt/100 km (Ş dışı ) / tavsiye ederim
camouflage - 2.0 Grand Vitara/Düz - 99 - Atiker - 160 kr/km (ş.dışı) - 13 lt/100 km (ş.içi) / tavsiye ederim
Offroadpassion-1.6 Vitara/Düz - 00 - Voltran - 184kr/km(karma) - 11,5 Lt/100 Km (karma) / tavsiye ederim
oguz1134 2.0 Vitara/Düz v6 - 95 - kml - 350kr /km (ş.içi) - 21lt/100km / tavsiye etmem
yuzen_adam -1.6 Vitara/karbüratör/Düz - 90 -Atiker - 190kr/km(ş.içi) -12 lt/100km (ş.içi) /tavsiye ederim
konyalı 2.5 G.Vitara/Otomatik - 00 BRC - 40 kr(ş.içi)25 kr(ş.dışı) /tavsiye etmem
adrian 1.6 JLX/ Düz - 97 KME - 9 lt/100 km (ş.dışı) - 12 lt/100 km (ş.içi) / tavsiye ederim
altuncu57 -2.0 G.V. 4 silindir -99 Tartarini - 22 kr (ş.Dışı) - 28-33 kr sert ve arazi kullanımı / tavsiye ederim
Ardaelektroniik 2.5 Grand Vitara/Düz - 01/Tartarini - lt/100 km (ş.dışı) - 14 lt/100 km (ş.içi) / tavsiye ederim

selçuk /1.6 JLX VİTARA/ DÜZ - 01/ATİKER- 212 krş/km/karma -12,3 lt/100 km tavsiye ederim

Darkmajesty merhaba
evet ankaradayım, bayramdan sonraya randevu veriyorlar, bu surecte dusunecegim. ama kararım teleflex yada prins olacak gibi gozukuyor. sıkıntılı kısım aracın muayenesi yok, simdi yaptırsam tup takınca sanırım tekrar gerekecek, yaptırmasam bayramda muayenesiz sıkıntı olabilecek.

sayın usas yönlendirmek gibi olmasın ancak, bu lpg için çok araştırdım.
sitede BRC ve teleflex taktırnların memnun olduklarını duydum
daha sonra lpg'li yeni kasa grand vitarsı olupta satılığa çıkan vitara sahipleriyle(sahibinden.com sitesinden bularak) telefonda görüştüm. genel intiba memnun olduklarını belirtiler.
ancak birkaç kişi ve prins takan bir firma bu araçlarda(yeni kasa gv) subaplarında problem oluşturduğunu ve kullanımdan ortalama 60000 km sonra bunu yaşandığını belirttiler.ancak bu olayın sadece prins marka takılan 2 araçta olmasıda ilginçtti.

evet

Bugun direk hollanda dan gelen bir bilgiyi aldım, teleflex den. grand vitaralarda LPG onerilmiyor cunku subap lar magnezyum ve belir bir km sonra degisimi gerekiyor, degismez ise motor ust kapagında degisimi gerekiyor deniyor. 25.000 km den once pek gorulmemiz ama 25.000 -100.000 km aralıgında bir gun illa olur yaklasımı var.

simdi, bu subap denilen sey kac tl dir, magnezyumu cıkarılı, baska bir alasım takılamaz mı?

tesekkurler.

usas' Alıntı:
evet

Bugun direk hollanda dan gelen bir bilgiyi aldım, teleflex den. grand vitaralarda LPG onerilmiyor cunku subap lar magnezyum ve belir bir km sonra degisimi gerekiyor, degismez ise motor ust kapagında degisimi gerekiyor deniyor. 25.000 km den once pek gorulmemiz ama 25.000 -100.000 km aralıgında bir gun illa olur yaklasımı var.

simdi, bu subap denilen sey kac tl dir, magnezyumu cıkarılı, baska bir alasım takılamaz mı?

tesekkurler.
Sn Usas bu bilgi sadece Grand Vitara için mi Vitara Jlx için de geçerli mi? Bilgi aldığınız yere zahmet olmazsa sorabilir misiniz? Teşekkürler!

abdullah bey, tabi sorarım ancak hafta sonu tatili geliyor, bayramdan sonraya bıraksak gec mi olur? aslında mantık aynı subaplarınız magnezyum mu bilgiside bir fikir verir, bunun lpg markasından cok lpg nin magnezyumdaki hasarı olarak dusunebiliriz. umarım bir cozumu vardır, yada subap ucuz bir seydir.

Suzuki grand vitara 2,0 5 kapı AT 'ye BRC marka taktırdım.Şehiriçi 0,28 TL ,Şehirdışı 0,21 TL yakıyor.(lpg 1,74 TL).yakıt tankım 29 LT alıyor.Menzil hariç sıkıntım yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri