Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 163
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,432

Etiketler
2008 model GW aracımda atiker lpg kiti takılı. lpg konusunda çok bir bilgim yok. fakat bir daha atiker taktırırmısın derseniz, kesinlikle hayır. aracı aldığımda üzerinde idi. ama aldığım günden bu yana sıkıntıları beni bezdirdi. ustaya gidiyorum bakıyor regülatör arızalı dedi, değiştirdim, filtre arızalı dedi değiştirdim, enjektörler sıkıntılı dedi değiştirdim, lpg devreye girdiğinde benzim pompasını durdursun diye bi parça var onu taktır dedi taktırdım. Konuşmamda hep tekil ifadeler kullandım, yanlış anlaşılmasın en az 5-6 servis dolaştım. Fakat araçta değişmeyen tek şey zaman zaman stop etme ve motor arıza ışığının sürekli yanması. Sırf bu yüzden aracımdan soğudum. şu an lpg kitini değiştirmeyi düşünüyorum. Atiker beni çıldırttı diyebilirim. LPG kiti önerebilecekler yardımcı olursa memnun olurum.
 

Ben bu aralar benzinle kullanıyorum.
Motor keyifli keyifli düşük devirde çalışacak kadar büyük değilse mantıklı olmadığına karar verdim.
Sürekli soluk soluğa çalışan 1.6 motorlu arabaya göre yakıt değil. Hele o motor boyundan büyük tekerlekleri çeviren 4 çeker suv kasa bir aletse boşverin derim, kaş yaparken göz çıkarabilirsiniz, sanayi erbabı da kanka olabilir. Hiçbir uyumsuzluk çıkmasa bile zaten yüksek devirde çalışan motora lpg'nin benzinden farklı olan yanma hızı farkı sebebi ile tam uymayacağı ve motorun ömrünü kısaltacağı bilinen bir durum. Yok abi subab yağlama sistemi vırt zırt muhabbeti hallederiz zararı olmaz diyen çıkarsa dinlemeyin, problemin ne olduğundan haberleri bile yok.
 
Son düzenleme:


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,513
Mesajlar
1,519,088
Kayıtlı Üye Sayımız
172,170
Kaydolan Son Üyemiz
berkyldrm

SON KONULAR



Geri
Üst