C
CİNCİN
Ziyaretçi
Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor......
Buranın adı neden Lopez?
Buranın adı neden Lopez?
Derya DERİN abimizden alıntıdır...CİNCİN' Alıntı:Buranın adı neden Lopez?
MaGNETICMAN' Alıntı:Yemek işini nasıl yapıyoruz..?
Çok hoş hikayeymiş Teşekkürlerarwin' Alıntı:Derya DERİN abimizden alıntıdır...
Şu anda lopez diye anlattığınız yer aslında lopez değijdir. aslında lopez tabiride eksiktir, doğru tabir lopezin çayırıdır. bu yol lopezin çayırına giden 4 yoldan biridir. hoş artık çayır kalmamış ve ekili alan olmuştur offroad da kullanamıyoruz dolayısıyla artık bu yola aramızda lopez dememiz hiç bir sakıncası yok herhangi bir karışıklığa yol açmayacaktır, hikayeye gelince, ofrodçular daha önce kemerburgazdan girince çayır varya diye tabir ettikleri yerde kamp yaparken bir köpek yanlarına gelir ve ayrılmaz onlarla yer içer oynar.içlerinden biri köpeği sahiplenir ve bakmaya başlar, adınıda lopez koyar.mademki o köpek bu çayırda bulunmuştur, buranın adıda lopezin çayırıdır. bilmem hiç düşünmüşmüydünüz niye lopez deniliyor diye.
Yer var al getir....msenol' Alıntı:2 meraklı misafirim gelmek istiyor. Benim araç sadece ruhsatta 4 kişilik malum.
Bana 2 kişilik yer lazım.
Kurtlanan bir adam daha... ;D ;DUMITS' Alıntı:AAA gelmezmiyim yaaaa bekarımm 1 haftadır
halatı sırtıma atıp geliyorum ;D ;D ;D
Arada kaçamak iyi oluyor... ;D ;DUMITS' Alıntı:kurt her zaman var ! Bu sene yaz gelmiyecek, camurda arazide, gezip bilmeye yaz bitene kadar devam edecez galiba ;D ;D