Lopez Bizi Çağırıyor......

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,098
Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor......

1- Ahmet ( arwin) vitara v6
2- Haldun ( sokrat gandiya) std. toyota
3- Sinan (MaGNETİCMAN) vitara v6
4- Selahattin (Doğanoto) defender
5- Murat (msenol) Jimny
6- Murat (damast) frontera
7- Bekir (paşalı) vitara
8- Ümit ( ÜMİTS) vitara
9- Dursun usta(reis28)

Etiketler

co-pilot olarak katılmak istiyordum aslında, Maalesef bugün mesaiye de gittim ama yine de işleri tamamlayamadım arkadaşlar. (Pazartesiye önemli bir toplantı için hazırlık yapıyoruz da)
Sizlere iyi eğlenceler.

reis28' Alıntı:
1- Ahmet ( arwin) vitara v6
2- Haldun ( sokrat gandiya) std. toyota
3- Sinan (MaGNETİCMAN) vitara v6
4- Selahattin (Doğanoto) defender
5- Murat (msenol) Jimny
6- Murat (damast) frontera
7- Bekir (paşalı) vitara
8- Ümit ( ÜMİTS) vitara
9- Dursun usta(reis28)

dursun usta bensiz gidersen lastiklerini indiririm bilesin

CONKERLER' Alıntı:
dursun usta bensiz gidersen lastiklerini indiririm bilesin

Yücel sende gel abi sabah ben İhsanın LR 110 la katılacagım arkadaşlara sabahta NTR den Serhat katılacak bize araclarda boş yer var

sanırım saat 1300 gibi kemerburgaz yolunda gördüğüm konvoy sizdiniz harika gözüküyordunuz :D

Arkadaşlar gezi detay ve resimlerine bu linkten devam edelim...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58879.new#new

murat ayıp oluyor ama. yapma böyle şeyler. ambulans fetişizmi olan arkadaş var aramızda.
acep bunları ne zaman satarlar. çok beklermiyim.

msenol' Alıntı:
Bura günlük güneşlik. Neyse önemli olan sizin taraflar nasıl olsa :smiley:

Festivalden gelirken Düzce'de TEM'den çıkmam gerekti. 112 araçlarını görüp kaldım.
Doktor amca dağa falan çıkıyoruz lazım oluyor dedi.
Şunlardan bir tane olsa altımızda lopez mopez kalmaz valla :D

paşalı' Alıntı:
valla abi en son 100 dolara haldun abı çekıyodu ama lopezde yenı bı yer açılmış çok uygun çekıyor muş ;) ;) ;)
Bundan sonra sana 200 den aşağıya asla olmaz sakın kalayım deme lopez taraflarına gelirken 1000 usd al yanına öyle gel ??? ???

sokrat gandiya' Alıntı:
son aldığım duyumlara göre selahattin paşalının arabasını limuzin yapmış araba cekilirken 7.5 cm uzamış ;D ;D

Haldun abi sonra paşalının araba nivaya arkadan carpınca eski haline geri geldi bu seferde 12 cm kısalmış :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR