mdr' Alıntı:Boloff etkinligi ve Sultanpınarı kampından birkaç kare..
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
ismail bey,ben hep benzinli araç kullandığım içn dizel konusunda fazla bilgim yok..bu yüzden bir şey diyemiyorum.ama sitede deneyimli arkadaşların mutlaka bilgisi vardır.okuyan arkadaşlar yardımcı olacaktır..selamlar..mdr' Alıntı:Teşekkür ederim Haluk bey,
herşey karşılıklı sevgi-saygıdan geçer..Bende sizleri seviyorum..
yalnız takıldıgım bir şey var.malum eski tip dizel motor var.
Yakıt olarak eurodizel yakıt aldım..ııh yag gibi yaktı.
-ucuz mazot ne idigü belirsiz mazot aldım eeh..
petrol ofisindin kırsal eşdegeri yakıtını aldım..şimdi yakıyorum daha bitmedi.
Tam olarak ne yakıt almalıyım ..
Tümer' Alıntı:İsmail Bey,
Mail cevabını aldınız mı?
mdr' Alıntı:Aldım Tümer bey..teşekkür ederim..
-yükseltme düşünüyorum.. 2 yada 3 "
lastikler 33" 10.5,15 sanırım yeterlidir.Uzun yolda motor ivmelenmekte zorlanıyor bu lastikle.Ayna mahruti oranı ne olmalı sizce ?
-arka stoplar ve ön farlar biraz eski..degiştirmek istiyorum en hesaplı nereyi tavsiye edersiniz.?
Tümer' Alıntı:33 lastik büyük gelebilir. Ben de aynı boyutta lastiği LN 65 de denemiştim ve kullanamayıp çıkarmıştım. 31x10.50x15 de çözümü bulmuştum.
4.88 diff. oranı iyi bir oran bence. Benim LC, 4.11 diff. oranı ile 35x11.50x15 leri rahat çeviriyor.
Yedek parça olarak ben servisi tercih ediyorum. Piyasadakilere göre biraz pahalı ama hem garantili hem de orjinal.
Piyasadan düşünüyorsanız Ankara da Hakan Ataman var sanırım.
Yurt dışından getirtme imkanınız var ise http://www.nitro-gear.com/ring-pinions/,mdr' Alıntı:Yükseltme yaparsam 33" lastik kalmalı..yoksa anlamı kalmaz.
4.11 diff için nereden tedarik etmeliyim.? servisten mi yine..fiyat ne dir yaklaşık..
tümer bey ,,selamlar,,sizin aracınızı merak ediyorum..resimler varmı???Tümer' Alıntı:İsmail Bey,
Mail cevabını aldınız mı?