LJ70

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,535

Etiketler
Ynt: LJ70

benim babam toyota gibi adam. diye bir reklam vardı. :smiley: o reklamı hatırladım bu topic'e bakınca. çok güzel araba gerçekten.

Babasını kaybetmiş bir çocuk o reklamı izleyip üzülüyormuş. Annesi Fatih Altaylıya durumu bildirmiş. Fatih Altaylı da köşesinde konuyu yazmış. bu yazıyı okuyan toyota yetkilileri Fatih Altaylıyla görüşüp durumu öğrendiklerinde reklamı değiştirmişler.
benim babam toyota gibi adam yerine , toyota gibi olmak sloganı

Deniz şu sıcak yaz günü...başıma sıcak geçti zaten :D :D :D

şimdi L.R & L.C tartışması yapmayacagım.. ;D ;D ;D ;D senin dedigin olsun şimdilik.Bu hurdalarda ne buluyrsunuz yaw.. :D
seninle ilk karşılatıgımızda şu meşhur difendere bineyim de belki bendede alışkanlık yapar ne dersin ??? :mad: ;D :

mdr' Alıntı:
Deniz şu sıcak yaz günü...başıma sıcak geçti zaten :D :D :D

şimdi L.R & L.C tartışması yapmayacagım.. ;D ;D ;D ;D senin dedigin olsun şimdilik.Bu hurdalarda ne buluyrsunuz yaw.. :D
seninle ilk karşılatıgımızda şu meşhur difendere bineyim de belki bendede alışkanlık yapar ne dersin ??? :mad: ;D :
:D :D :D :D Yapar abi yapmaz mıı , inemezsin bir daha. :D :D

iki güzel vide daha..

http://www.youtube.com/watch?v=W0BkU-lN3Ro

http://www.youtube.com/watch?v=cOlH4m_6Li0&feature=share

Tamam Deniz söz ilk fırsatta deneyip görecegim..
Sende Land Cruisere bineceksin..Yalnızzzz begenirsen ne edecegiz bakem...Difender çok da.Kırıkkalede hurdalıkta kaynıyor..... ;D ;D ;D üste para verip gönderiyorlar .

Land Cruiser çok yok.. ??? ???

mdr' Alıntı:
Tamam Deniz söz ilk fırsatta deneyip görecegim..
Sende Land Cruisere bineceksin..Yalnızzzz begenirsen ne edecegiz bakem...Difender çok da.Kırıkkalede hurdalıkta kaynıyor..... ;D ;D ;D üste para verip gönderiyorlar .

Land Cruiser çok yok.. ??? ???
:D :D :D Olduğu kadar abi..

sisdagili61' Alıntı:
Seve seve hakemlik yaparım,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Eyvallah Niyazi Abi. :D

Niyazi beyin hakemligini kabul ediyorum..

Tamam Deniz ...ilk fırsatta hem tanışma hemde kaynaşma olur...Babana da selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR