LJ70

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,544
Ynt: LJ70

Teşekkür ederim Cüneyt kardeşim...

Gönlünden geçen araca kavuşman dilegimdir....inşallah en kısa zamanda hemde..

Elimden geldigince fotograf yüklüyorum...

Etiketler

Bu arada ilk sahibine ulaştım..Daha dogrusu o beni buldu..Uzun uzun konuştuk..

Elindeki aracın ilk fotografları gönderdi..İnsan bir garip oluyor...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

B-ilk hali(2).jpg

B-ilk hali(1).jpg

LJ 70(1).jpg

ismail abi Allah razı olsun inşallah bir gün bu hayallerim gerçekleşir
"Hedefleri olmayan insanın önünü görmesinin bir anlamı yoktur"

Teşekkürler İlyas kardeşim...

Hiç eleştirmiyorsunuz..Arkadaşlar...

Her şey güzel olmaz..mutlaka kötü taraf vardır....sepet kötü olmuş.. vs. diye....ben bu konuda eleştiri bekliyorum..

mdr' Alıntı:

Her şey güzel olmaz..mutlaka kötü taraf vardır....sepet kötü olmuş.. vs. diye....ben bu konuda eleştiri bekliyorum..

Ok İsmail bey bu araç size yakışmamış.

Siz bana hediye edin bana yakışacaktır a ne dersiniz. ;D

Benn aracı aldığınız yeni gördüm. O yüzden hayırlı olsun dedim.
Gördüğümden beri de Toyoto Lj 70 videosu seyrediyom.
Sizin hasta olduğunuz videolar beni de çarptı.
Ama VX 80 e olan aşk hikayenizin üzerine Kuma olara LJ70 getirmeniz hoş olmadı.
Hani VX80 i cok seviyodunuz ? O Aracı aldatmış olmadınızmı ?

230 Hp lik L200 ü versem üzerine ne kadar verip LJ70 alabiirim ? ;D ;D

mdr' Alıntı:
Teşekkürler İlyas kardeşim...

Alt yükselmeye ihtiyacınız var öncelikle.
Sepet arabaya göre hafif kalmış
Üzerine aslında çadır kurmalısınız

doğrudur ancak burda paylaşım yapan dostlarımızın hevesini kırmak istemiyorum (kendi şahzıma) ben sepette bana göre gayet hoş duruyor....

jeomad' Alıntı:
Alt yükselmeye ihtiyacınız var öncelikle.
Sepet arabaya göre hafif kalmış
Üzerine aslında çadır kurmalısınız

Murat bey merhaba,

Eleştirinizde bir yönde haklısınız..
neden mi ?
-Sepeti önce tam tavanı dolduracak şekilde düşündük.Ama belli ölçüde sis farlarının ön camda yapacagı yansıma v.s düşüncesiyle..belli ölçülerde küçültmeye gittik..Önden 9 cm arkadan ise 6 cm küçültük.Yanlar standart ölçüde...Bu bile bencede etkiledi..Tavan diger araçlarınki gibi geniş olmayınca haklısınız...Bu tesbitinize katılıyorum..İlerde bunu gözönünde bulunduracagım..
-Çadır olayına sıcak bakmıyorum..Çok güzel Husky çadırım var..Doga ile içiçe olmak olayının da etkisiyle ...Birde " içişleri bakanı " tavanda yukarda çadır olayını onay vermedi.. ;D ;D

-Alt yükseltemeden kastınızı tam anlayamadım.Aslında yerden yüksekligi gayet güzel..Karpuzlardan itibaren ölçüyü sonra yazarım..
Lastik ölçüsü olarak 33 " kullanıyorum zaten..Şu anda taşıyabilecegi en büyük ölçü bu..Eger motorda bir iyileştirme yapmadan..yada ayna mahruti ile oynamadan..lastik büyütmem imkansız..Bu motorlara turbo uygulanamıyormuş..onu ögrendim.
-

jeomad' Alıntı:
Ok İsmail bey bu araç size yakışmamış.

Siz bana hediye edin bana yakışacaktır a ne dersiniz. ;D

Benn aracı aldığınız yeni gördüm. O yüzden hayırlı olsun dedim.
Gördüğümden beri de Toyoto Lj 70 videosu seyrediyom.
Sizin hasta olduğunuz videolar beni de çarptı.
Ama VX 80 e olan aşk hikayenizin üzerine Kuma olara LJ70 getirmeniz hoş olmadı.
Hani VX80 i cok seviyodunuz ? O Aracı aldatmış olmadınızmı ?

230 Hp lik L200 ü versem üzerine ne kadar verip LJ70 alabiirim ? ;D ;D

Murat bey,
Aslında sizinle keşke Düzce şenliginde tanışsa idik..Sanırım orada yarışa katıldınız degil mi.?
Diger Ankaralı arkadaşlarla orada tanıştık ..ama sizinle maalesef karşıalaşamadık.Neyse başka zamana artık..Güzelim L200 aracınızla sabah yarışında sizi seyrettim.Zevk aldım yarışınızdan.Ben gece etabında vardım.Ögleyin 12.00 gibi ayrılmak zorunda kaldım..bana sıra sona dogru gelecekti..Neyse..

VX80 konusunda yerden göge haklısın.Aşkım ona asla bitmez.Deli gibi seviyordum..hala da seviyorum..Araç o kadar uzakta degil.Erişilmez degil yani.... ;D ;D Karşılaşırsak hikayesini anlatırım..

Sizin L200 ü ben alsam üzerine ne verecegim..siz bana söyleyin asıl.. :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D

canınız sagolsun..Tükkan sizin.

ismail bey selamlar..konuyla ilgisi yok ama sorayım dedim..BURSA daki TOYOTA buluşmasına gelecekmisiniz? isminiz listede yok??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR