Geçen buzdolabı mevzuunda "alın üç kuruşa bi enerjimetre" diye artistlik yaptığımda sormuşlardı, bulamamıştım aynısını. Ben 150TL'ye almıştım, şimdi aynı ürün 400TL civarında... Rastgele bir tanesini şöyle buldum:
DC Güç Multimetre 6.5-100 V DC Gerilim Enerji Test Voltmetre Dijital Metre Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Fakat ben sizin yerinizde olsam, ki yakın bir zamanda ya alırım ya yaparım diye düşünüyorum, batarya doluluk göstergesi olarak almak daha iyi bir fikir. Çünkü bu yukarıda linkini verdiğim aletlerle sadece tek yönlü enerji akışı ölçülebiliyor. Batarya doluluk göstergesi, hele bir de verim ayarı varsa, iki yönlü enerji akışını ölçüp bataryada o an kaç Wh enerji olduğunu da söylüyor, ki bence çok gerekli... Enerjimetreyle bataryanın içinde kalan enerjiyi hesaplayabilirsiniz ama 2 tane takmanız lazım, birini dolum ötekini boşalım yönünde yerleştirirseniz "giren * verim - çıkan" size kalan enerjiyi verecektir.
Aşağı yukarı şu şekilde bir şey almak lazım:
US $19.71 5% OFF|50V 50A Hassas Pil Gerçek Kapasite Test Coulomb Sayaç Coulometer Için LiFePO4 Lityum LiPo/LiIon Ücretsiz kargo 12000759|coulomb counter|capacity testerbattery coulometer - AliExpress