Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,195
Ynt: Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları

Levent abi çok geçmiş olsun. Konuyu görünce içim cız etti. Şükür ki bişeyin yokmuş... Allah korumuş. (Motor kullanırken yaz sıcaklarında vazgecmeyi düşündüğümüz kaskın ve elbisenin ne kadar önemli olduğunun bir kez daha farkına vardık.)

Etiketler

Levent bey çok geçmiş olsun...
Kıyafet ve kask ne kadar önemliymiş. Motor kullanmak ülkemizde çok cesaret istiyor.
iyi istirahatler

Levent abi, çok büyük geçmiş olsun, Allah bir daha böyle şeyler göstermesin. Kendine iyi bak sen bize lazımsın, acil şifalar dilerim.

Levent kardeşim kazayı yeni öğrendim.
Geçmiş olsun alacağın nefes, yiyeceğin lokma, gezeceğin yerler varmış daha.
Kendine dikkat et, selamlar....

Geçmiş olsun Levent hocam...

Sayın can_naci ,ogi,MYWAY ,AYDURAN ,byseyyah,Aliço ,selsun ,taiga çok teşekkürler,
Allah hepimize kazasız günler nasip etsin

Levent Bey çok geçmiş olsun.

Allah sizi ve sevdiklerinizi korusun.

Seamlar,

Doğan

Levent arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. Motorunu tam donanımlı kullandığın için
tebrik ediyorum. Acil şifalar.
Levent

dogan124' Alıntı:
Levent Bey çok geçmiş olsun.

Allah sizi ve sevdiklerinizi korusun.

Seamlar,

Doğan

çok teşekkürler, Allah hepimizi sevenlerimize bağışlasın

güngör' Alıntı:
Levent arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum. Motorunu tam donanımlı kullandığın için
tebrik ediyorum. Acil şifalar.
Levent

çok teşekkürler :smiley:

Levent beu çok büyük geçmiş olsun, Allah sizi ailenize ve dostlarınıza bağışlamış tekrar geçmiş olsun.
Sinan Aycan

levent kardeş büyük geçmiş olsun yazını okuyunca içim sızladı valla allah sevenlerine bağışlasın seni işallah kısa sürede sağlıgına kavuşursun.
saygılarımla allaha emanet ol

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR