Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,283

Etiketler
Ynt: Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları

Azönce öğrendim ve şok oldum kaza olayını görünce. Büyük geçmiş olsun. İnsanız, yaşadığımız yer neresi olursa olsun, biz istediğimiz kadar tedbirli olalım, yaşam bir anlık sapmalarla heran değişebiliyor.Artık yollarda trafik kurallarına uymak yetmiyor, olabilecekleri mümkün olduğu kadar önceden kestirmeye de çalışmamız gerekiyor. Cavit Hocam'ın da değindiği gibi canınıza bir zarar gelmemiş olması büyük şans.

Tekrar geçmiş olsun. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum.

Levent dostum, topiği yeni farkettim. Geçmiş olsun. Üzücü bir kaza ama ucuz atlattığınıza da ayriyetten sevindim. Çoğu zaman motor kazalarının sonucu hiç de hoş olmuyor. Allah şifalar versin. İnşallah eski sıhhatinize en yakın zamanda kavuşursunuz.

Levent Bey,
Geçmiş olsun.İnşallah bir daha yaşamaz ve kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Sayın enverdede,derindeniz1,aslanahmet ,gezgör ,MYWAY ,racoed çok teşekkürler,
Allah hepimize kazasız günler nasip etsin

Levent Bey,

Ben de yeni gördüm haberi. Çok çok geçmiş olsun. Bir an önce sağlık sıhhat içinde işinizin başına dönebilmenizi dileğiyle. Allah beterinden korusun.

atranslator' Alıntı:
Levent Bey,

Ben de yeni gördüm haberi. Çok çok geçmiş olsun. Bir an önce sağlık sıhhat içinde işinizin başına dönebilmenizi dileğiyle. Allah beterinden korusun.

çok teşekkürler, buna şükür,
Allah hepimizi beterinden korusun

Levent abi çok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun.
Motosiklet merakım yıllardır var fakat İstanbul da kullanmaya cesaret edemediğim için hep kendimi firenliyorum galiba birsüre daha böyle olacak.
Bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.

ilker 72' Alıntı:
Levent abi çok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun.
Motosiklet merakım yıllardır var fakat İstanbul da kullanmaya cesaret edemediğim için hep kendimi firenliyorum galiba birsüre daha böyle olacak.
Bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.

çok teşekkürler, yaklaşık otuz senedir aktif olarak binerim, bırakamıyorum , istanbul'da motosiklete binmek hakikaten büyük risk

Leven bey geçmiş olsun.Sende biliyorsun ,motosiklet bir tutkudur.Ölmeden bırakılmaz.Güvenlik korumalarını takmaya devam.Acil şifalar dilerim.

1983'den beri 17.ci motoruna binen biri olarak "damdan düşen" misali sizi çok iyi anlıyorum.

Geçmiş olsun.
Full Koruma ve kask sizi sevdiklerinize bağışlamış.

Not: Google'dan ART motoakademi - uğur ertekin'i araştırmanızı ve "güvenli sürüş tekniklerine yönelik eğitimlere bir göz atmanızı tavsiye edeceğim.
Açıkçası yaklaşık 300-400 bin Km yapmış olmama rağmen, son 3 yılda aldığım İleri sürüş teknikleri eğitimleri 2-3 kere hayatımı kurtardı.
ukalalık saymayın lütfen ama, tüm sevdiğim arkadşlara şiddetle tavsiye ediyorum.
Allah daha kötülerinden korusun ve yeniden büyük geçmiş olsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun Levent usta.Kaç gündür siteye girmedim o yüzdende haberim olmadı kusura bakma,seslensen duyacak kadar yakınındayım ama şu an farkettim.Acil şifalar diliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR