Ynt: Levent Bey (buralpdi) için Geçmiş Olsun Mesajları
bütün geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkürler,
merak etmeyin iyiyiyim biraz kamyon çarpmış gibi hissediyorum sadece ;D ;D ;D
kavşakta benim geldiğimi gören iki araç durup geçmemi bekliyorlardı, bende süratimi düşürmüştüm ama baktım duruyorlar ilerlemeye devam ettim, onların arkasındaki kamyonet bu araçları sağlayıp kavşağa girince doğal olarak onunda bekleyeceğini düşündüm, araç şöförü beni nasılsa görmemiş ve kavşağa direk girdi, beni fark ettiği anda da gaza basıp biran evvel geçerek kurtarmak isteyince çarpmanın şiddeti biraz daha fazla oldu, ben ani frenleme yapınca motorun arkası yanıma geldi ve motor yatmaya başlayınca kamyonetin altına girmemek adına frenleri bıraktım, ardından kasaya yapıştık, yaklaşık 40-50 km süratle kaza oldu, kafamda kask olmasına rağmen çarpmanın şiddeti ile bayılmışım geçici bilinç kaybı oldu, şükür kırık ve çıkık yok sadece sağ el,kol,omuz ve baldırımda ezikler mevcut, en fazla hasar baldırımda, full kıyafetle motordaydım zaten eğer giymeden bu kaza olsaymış olacakları hayal edemiyorum, tam korumalı motosiklet ceketinin içinde tişörtüm üç yerinden yırtılmıştı, Allah bizi sevenlerimize bağışladı,
kamyonet sürücüsü benden beter oldu oturup birde onu teselli ettik, yemin billah ediyor görmedim diye, günde iki kere arayıp halimizi hatırımızı soruyor sağolsun,
aşşağıdaki resimde kaza yeri, kamyonete vurduğum yer ve motorun son hali var,
herkese tekrar çok teşekkürler