Jeepcj7' Alıntı:Ben hala çözemedim o işin mantiğini ama Ingilizlerle alakali sorun sanirim, Ingiltere de istepnesi kaputun ustunde CJ-6 görmüştum.... Lada'da da kaputun içinde...neden asmazlar arkaya anlamam...
beatrix' Alıntı:Land'cılar kızmasın ama buradaki espiri sık sık su geçişlerinde kaldıkları için gerektiğinde stepneyi almak kolay olsun diye düşündüklerindendi..))
jeep' Alıntı:O kadar geniş araç yapacaksın, yükle dünyayı gez diyeceksin fakat öyle dar bir sürücü koltuğu pozisyonu bırakacaksın ki sol elini camdan dışarı çıkarmadan süremeyeceksin. Düşünsenize sol el dışarda binlerce km yol aldığını. Bunu dizayn eden mühendisin aklından ne geçti acaba. Kullanırken sol elinle direksiyonu tutmak çok zor. Tutsa bile çevirmesi daha da zor, hele birde arazide kayaların üzerinde düşünemiyorum. Kemik sesleri arasında offroad. Defender farkı bu olsa gerek ;D
ismail çok memnun sığmasa ismail sığmaz koltuk yakınlıgı arazide kolunu ve başını camdan çıkarınca anlıyorsun ayrıca ingilizlerin sol kolları içerde sol el ile vitesi tutuyor .jeep' Alıntı:O kadar geniş araç yapacaksın, yükle dünyayı gez diyeceksin fakat öyle dar bir sürücü koltuğu pozisyonu bırakacaksın ki sol elini camdan dışarı çıkarmadan süremeyeceksin. Düşünsenize sol el dışarda binlerce km yol aldığını. Bunu dizayn eden mühendisin aklından ne geçti acaba. Kullanırken sol elinle direksiyonu tutmak çok zor. Tutsa bile çevirmesi daha da zor, hele birde arazide kayaların üzerinde düşünemiyorum. Kemik sesleri arasında offroad. Defender farkı bu olsa gerek ;D
kullansan dibin düşer birdaha asla CJ ye binmezsin ben ismailin arabayla ankaraya gittim geldim benim E200 den daha çok zevk aldım diyebilirm bu gönül işijeep' Alıntı:Abi çok komik ya. Kendimi düşünemiyorum. Saatlerce kafa dışarda araç kullanabilmek için koltuğu ve direksiyonu cama yakın yapmanın nasıl bir mantığı olabilir ki. O zaman ön camı iptal etsinler. Bizde olay daha kolay kapıyı 2 saniyede söküp eğilip şaftları bile kontrol edebilirsin. Ama saatlerce böyle gitmemek gerek. ;D
,jeep' Alıntı:Gönül işi tabi... Ama defender ve ben ayrı dünyaların insanlarıyız. Başka insanların tercihlerine saygım sonsuz. Ama inşallah bir araya gelirsek dibiniz düşmesin cj nin yaptıklarını görünce.