Land Rover'cıların Bir Bildiği Var Demek...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,712
Ynt: Land Rover'cıların Bir Bildiği Var Demek...!

Boşverin bana defender ı anlatmayın. Bulsam bir tane ucuz bişi mazotlu alacağım zaten (Şantiyeye tabi). Dengeli olduğu filan mesele değil. Herkesin aracı zaten kendine güzel. Allah kaza bela vermesin. Bu mukayese konusunda çok konuştum. Artık klavye şovalyeliği bana anlamsız geliyor.

Etiketler

Arkadaşlar lütfen markaları karşılaştırırken bu gibi aşağılayıcı şekilde değil, bilgi içerikli teknik yorumlar yapalım... Hiçbir marka bir bütün olarak diğerinden üstün değildir. Her markanın büyük zayıflıkları olduğu gibi diğerlerinden üstün olduğu vasıfları da vardır ama bir bütün olarak asla... Jeep'in anavatını olan Amerika'da bile Jeep için neler söylendiğini biliyorsunuz ama bunlar gerçeği yansıtıyor anlamına gelmez. Ayrıca bir aracı kullanmak veya sahip olmak için teknik olarak mükemmel olması da gerekmiyor. Bu bir sevgi işidir, hissiyat gerektirir. Aksi halde kimse hurdalıklarda dolaşıp bir ruhu canlandırmak için parça aramakla uğraşmazdı...

Transporter' Alıntı:
Ama saatlerce otobanda yada orman yolunda gitmekten bahsetmiyoruz..kütük köprüler,dar kanallar,taşlı,kayalı trophy tarzı mekanlardan bahsediyoruz..Hiç def kullandınmı bilmem ama çok dengeli bir gidişi,hassas direksiyonu vardır..Dışardan görüldügü gibi degil yani..Saglam basar yola

Bence Def'ler kesınlıkle asil arabalar. Yıllarca dizaynlarınıda değiştirmeden korudular. ;)
Gerçekten öyle bır yapıları varkı bırşey eklemeye kalksan arabayı bozar. 8)
Henüz arazı araçlarına karsı ilgim yokken Def'ler bana herzaman saygın gelmıstır. Her markanın kendıne has cekıcı tarafları vardır...! 8)

Aslında her markanın görünümde cekıcı olan tarafını alıp ıyı bır fotoshop kullanan bırıne bırleştırteceksın. ;DBu bırleştırme işlemını ben hallederım ama anket planlaması bıraz detaylı. ???Bu konuda moderatörlerden yardım istiyoruz...! :-*

Öyle bır anket yaratılmalıki her aracın begenılen en güzel görünümlü ve kullanışlı tarafı ortaya çıksın. Sonucu bana verın gerisini, ben hallederım...!
Ben simdiden heyecanlandım. ::smiley:
Ortaya nasıl bır arazı aracı çıkacak. ::smiley:

Ama nasıl bır anket hazırlamalı bilemedim. ???
Yönetim yardım lütfen...! ;) :-* :-*

Istepnenin yeri konusunda en extreme örnek Dodge Command Car WC-51'dedir ...bir sürücüye bu kadar işkence edilir :smiley:
Memlekette 3 -4 adet olduğu için antika değeri var :(

ddwc56r1_Jan.jpg

dakaltan' Alıntı:
LR'ler orjinalinde sağdan direksiyonlu tasarlandığından, direksiyon sola alınınca böyle bir sıkıntı oluyor. Soldan direksiyonarda bahsettiğiniz problem bu kadar rahatsız edici değil. :smiley:
Yok kardeşim degişen hiçbirsey yok sağdada soldada aynı bence yanliş bilgi vermeyelim bende yıllardır kullanıyorum . Sagdan direksiyonda cok gördüm kıbrısta askerdim .

Gördü bile.Benimde kendime göre '' anahtar kelimeler '' im var.Hurda , antika, 4x4 vb. gibi.
Sonarda bunlardan hangisini farketsem hedefe konuşlanıyorum. ;D
Şaka bir yana , koleksiyonumda bir Dodge WC serisi isterdim.
Resimdeki WC 52

1566604.jpg

;D
Memlekette adı "ördek" dodge diye geçiyor... command car en kıymetlisi...kamyonet tiplerini bulmak mümkün.. hatta bir ara kamyoneti command car a çevirme planları yapmıştım :smiley: kupa ölçüleri felan.....Burda birtane kamyonet var;

http://www.classiccarturkiye.com/Detay.aspx?AracId=3

Bizim burda bir ulaştırma taburu vardı sonra taşındı,3-5 senede boş binalara nöbet yazdılar ve bu resimdeki dodge un aynısı servis aracı olarak günde bikaç kez geçerdi.Benzinli..sesi hala kulagımda..Sonra mke ye götürüp teslim etmişler şimdiki aklım olsa peşini bırakmazdım....çok diri bir araba idi..Şimdi o taburun yerinde Güral oteli var..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR